Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

to czego dotyczy dyskusja? wyższości indora samograja dostępnego na ps4 i blaszce w tym samym dniu nad kolejną cześcią zaje.bistej serii capcomu ekskluzywnej dla xboksa przez niemal rok?

Tego, że tacy jak Bluber, nienawidzący mainstreamowych serii i kochający indyki, w imię wyższej sprawy nie napiszą, jaką wolą grę OSOBIŚCIE, tylko będą wymieniać te mainstreamowe serie jako argument za daną konsolą. Łapiesz ?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ten temat jest o dominacji PS4 jak za czasów PS2, chłopcze

Sprzedaż konsol z zeszłego tygodnia

PS4-logo.png  472,885

XOne-logo.png  171,486

3DS-logo.png  102,275

PS3-logo.png  58,212

WiiU-logo.png  39,222

X360-logo.png  34,095

PSV-logo.png  22,373

Wii-logo.png  6,257

W sumie, Imponujące

Opublikowano

w fpsy gra się na konsoli bo wtedy wszyscy mają równe szanse.

jak w przedszkolu hehehe

Opublikowano

ale co ty mi wyskakujesz z play-asia jak w te gierki trzeba ze skryptem grać (jak kindappa w yakuzę ishin).

Na kloca jedynego w listopadzie w Japonii wychodzi Chaos;Child. A gdzie visual novelki na PS4? No gdzie?

Opublikowano

w tydzień sprzedali pół miliona PS4

6334.gif

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

to czego dotyczy dyskusja? wyższości indora samograja dostępnego na ps4 i blaszce w tym samym dniu nad kolejną cześcią zaje.bistej serii capcomu ekskluzywnej dla xboksa przez niemal rok?

Tego, że tacy jak Bluber, nienawidzący mainstreamowych serii i kochający indyki, w imię wyższej sprawy nie napiszą, jaką wolą grę OSOBIŚCIE, tylko będą wymieniać te mainstreamowe serie jako argument za daną konsolą. Łapiesz ?

No wolę pograc w 8h transistora, ale konsoli dla niego bym nie kupił, czego ty nie łapiesz?

Opublikowano

nie bardzo bo bluber z tego co wiem w takie gyrosy naku.rwia od lat xD

Na kloca jedynego w listopadzie w Japonii wychodzi Chaos;Child. A gdzie visual novelki na PS4? No gdzie?

najlepsze japońskie gierki tylko na xboksie.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Miliard w miesiąc!

Opublikowano

vita sie w rok sprzedaje w tyle sztuk co ps4 w tydzien :D :D

Opublikowano

No wolę pograc w 8h transistora, ale konsoli dla niego bym nie kupił, czego ty nie łapiesz?

Ale Xa dla TF i DR3 byś kupił ? Beka.

Zresztą, i tak w zaparte będziesz szedł, mimo, że sam sobie przeczysz, także elo.

Tk : tym większy lol.

Opublikowano

Miliard w miesiąc!

0002Q27XG8SB8543-C116-F4.jpg

Opublikowano

a co z ta gra od platinium - targi w japonii a oni tam nie zamierzaja nic ciekawego pokazac na one'a?

Opublikowano

ej no przez przesady, DR to fajna seria, ale do za(pipi)istej naprawdę jej bardzo daleko.

PS4-logo.png  472,885

XOne-logo.png  171,486

3DS-logo.png  102,275

PS3-logo.png  58,212

WiiU-logo.png  39,222

X360-logo.png  34,095

PSV-logo.png  22,373

Wii-logo.png  6,257

Jennifer-Lawrence-Not-Bad-Look.gif

Xkmiotkom pozostał już tylko ten temat i zaklinanie rzeczywistości.

Ale przecież mówili, że premiera w Czechosłowacji i Jugosławii wszystko zmieni.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Jestem ciekaw czy kolekcja szefa kuchni ruszy w końcu sprzedaż ONE.

Opublikowano

a co z ta gra od platinium - targi w japonii a oni tam nie zamierzaja nic ciekawego pokazac na one'a?

kamiya zapytany na tgsie o scalebound mówił, że to coś zupełnie odmiennego od ich dotychczasowego portfolio. i to chyba tyle. również smuci mnie cisza nt. scalebound i phantom dust :(. no, ale d4 chociaż niespodziewanie wyszło prosto z tgsu.

ej no przez przesady, DR to fajna seria, ale do za(pipi)istej naprawdę jej bardzo daleko.

co kto lubi. ja dr uwielbiam. pierwsza część to chyba druga gra jaką nabyłem na x360 i od razu wsiąkłem. ale doskonale rozumiem osoby które nie podzielają mojego zdania.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Ale Xa dla TF i DR3 byś kupił ? Beka.

Zresztą, i tak w zaparte będziesz szedł, mimo, że sam sobie przeczysz, także elo.

Tk : tym większy lol.

Ale wiesz, że na X wybór nie ogranicza się tylko do TF i DR3?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

ScaleBound jest pewnie dopiero w inkubatorze, tak samo jak nowe Gearsy. 2017, cukiereczki.

Opublikowano

kamiya zapytany na tgsie o scalebound mówił, że to coś zupełnie odmiennego od ich dotychczasowego portfolio. i to chyba tyle. również smuci mnie cisza nt. scalebound i phantom dust ;(. no, ale d4 chociaż niespodziewanie wyszło prosto z tgsu.

ano, rozniez jestem w szoku, jeszcze premiera konsoli w KKW byla chwile przed targami wiec mialem za pewnik ze M$ cos ciekawego pokazalo by z pieciu nawalonych japonczykow jednak kupilo ten magnetowid

Opublikowano

Ciekawe co obie firmy szykują na 2016 :D

Opublikowano

na 2020 sony juz ma w lineupie last guardian i agent

Opublikowano

ScaleBound jest pewnie dopiero w inkubatorze, tak samo jak nowe Gearsy. 2017, cukiereczki.

no nie wiem. kamyia tylko nadzorował bayonettę na etapie koncepcyjnym, tą licencjonowaną gierkę na podstawie legends of korra sieknęli w trymiga chyba więc nie zdziwiłbym się gdyby scalebound pojawiło się jeszcze w 2015.

Opublikowano

Ciekawe co obie firmy szykują na 2016 :D

O PS4 jestem oczywiście spokojny - wewnętrzne studia Sony przypominają obecnie kuźnie Isengardu. Za to line-up 2016 na XOne już mogę ci zdradzić: Forza 6, Halo 5: ODST, Killer Instinct: Season 3 i na deser Fable: Legends II (dla niepoznaki zrobią z tego oddzielną serię od starych Fable).

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

PS4-logo.png  472,885

XOne-logo.png  171,486

3DS-logo.png  102,275

PS3-logo.png  58,212

WiiU-logo.png  39,222

X360-logo.png  34,095

PSV-logo.png  22,373

Wii-logo.png  6,257

ale to już nie ma beki z vgchartz?

Opublikowano

Forza 6 będzie w przyszłym roku, byk już na samym początku reszty nawet nie czytam  :whistling:

Opublikowano

Sorka. W 2016 będzie Forza 7 albo Horizon 3. Albo jakaś trzecia podseria z Forza w tytule.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.