Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Chyba nie doczytałeś

Od wrzucenia posta o sprzedaży PS4 piszesz cały czas o różnicy w launch titles między PS2 a PS4, nie zwracając uwagi na to, że analogicznie jest w obozie konkurencji Gdzie się mylę ?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano
eraz zaczynam sie mocno obawiac o "Deus Ex: Universe"

Była kiedyś plota, że to trylogia ala Mass Effect.

Opublikowano

Chyba nie doczytałeś

Od wrzucenia posta o sprzedaży PS4 piszesz cały czas o różnicy w launch titles między PS2 a PS4, nie zwracając uwagi na to, że analogicznie jest w obozie konkurencji Gdzie się mylę ?

pewnie dlatego, że bliżej mu do konsol sony, ale mogę się mylić.

Opublikowano

Ogólnie mówiąc to karny kuuutas za brak mojej ulubionej marki jaką jest Lamborghini.

-1 do oceny jeśli chodzi o mnie.

Opublikowano

Forza 5, DR3, Ryse i KI jak na start konsoli tragedii niema, przypomnijcie mi co tam na PS4 wyszło na start?

Opublikowano

Killzone, 6*Knack, 1080p i lepsza płynność w multiplatformach.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Graliśmy na PS3 w nie pocięte gry.

Było pełne GT6 na demo Forzy 5 z gorsza grafika niż na past genie ps3 XD

Były dwa mesjasze GTAV i TLOU, co tu Ci tłumaczyć, nie było nawet po co patrzeć w stronę Xboxa którego nie było w Polsce.

Opublikowano
PROFESSIONAL DRIVERS. CLOSED COURSE. DO NOT ATTEMPT.

Czy oni mają użytkowników Xbox One za niedorozwiniętych?

Opublikowano

W każdej grze wyścigowej są takie ostrzeżenia.

Opublikowano

Don jarajacy się, że jego znajomi we wrześniu grają tylko w exy. No dziwne, skoro do multiplatform mają dostęp od listopada 2013 na PS4 i PC xD

Opublikowano

UWAGA wchodze do console wars, by zwrócić się do wszystkich pecetowców którzy tutaj nie raz próbowali wmawiać ludziom że "PC master race" - chyba was pogieło

kupiłem wczoraj gre na pc - bardzo fajnę gre, wasteland2, tak fajną że zdecydowałem się na jej zakup mimo że to pecetowa gra, i co sie dzieje?

już mówię -

w cholerni "pc master race 1080p" - w dupe sobie możecie wsadzić wszystkie teskty typu "gry na pc = steam = zero problemów, steam załatwia wszystko za mnie, klikam tylko "graj" i gram" - hahaha no chyba nie bardzo!

kupiłem wczoraj gre, jej instalacja trwała ze 2-3 godziny, potem steam przez prawie kolejną godzinę instalował jakieś śmieci i updaty, pograłem troche w gierke, i było fajnie.... ale!

ale kurna dziś przed chwilą odpalam gre i zamiast się uruchomić wyskakuje mi okno steama które mówi "aktualizowanie wasteland2 - przewidywany czas aktualizacji 2 godziny" !!! no do cholery! co to (pipi)a ma być? to jest wasze master race? gra która działała wczoraj dziś wywala mi tekst że będzie się 2 godziny aktualizować?!!?

chyba was pogrzało, i to ostro!

jasne niektóre gry na konsolach też się instalują, czasem też ściągają się aktualizacje, ale do cholery nigdy nie trwa to (pipi)e 5 godzin każdego dnia!!

pc master race MY ASS!!!

powiedziałem! o!

gońcie się!

Opublikowano

Jaki zasilacz?

Opublikowano

yano próbowałeś skrócić kabel?

Opublikowano

Chyba nie doczytałeś

Co mnie interesuje, że na PS4 wyszło dużo gierek, skoro żadna nie uzasadnia zrezygnowania z grania na innym sprzęcie, a już na pewno nie sprzedaż 3-4 razy większą niż inny szrot wypuszczony w tym samym czasie.

Nikt się tutaj nie jara sprzedażą Xa, który sprzedaje się dobrze jak na oferowany kontent, ale nie anormalnie dobrze jak PS4, które oferuje mniej bardzo dobrych tytułów niż poprzednicy w podobnym czasie. I co najlepsze, dla wielu "za czasów PSX/PS2/PS3 też tak było, a ten rok nie jest gorszy niż w miały tamte konsole", co prawdą nie jest. Naprawdę dziwi mnie jak zawodna jest pamięć (zwłaszcza w stosunku do PS2!!!!!)

Opublikowano

yano próbowałeś skrócić kabel?

skróciłem kabel do granic możliwości, a i tak musze czekać 2 godziny zanim się odpali gra, mimo że chciałem tylko zrobić fotki do "mojego" tematu w WKP

btw akcje ze skracaniem kabla to ja już robiłem jak wy jeszcze mieliście neo-zdradę więc nie próbujcie kozaczyć

Opublikowano

ale jak po tej godzince z wasteland? jest potencjał na goty? czy jednak divinity niezwyciężone?

Opublikowano

Ale to jaką prędkością ściągasz, skoro 2 godziny musisz czekać?

Opublikowano

Yanek wpadł w panikę, bo musiał zainstalować grę na PC i ściągnąć pacza. Na konsoli PS3 nie spotkał się z takim problemem.

Opublikowano

TK - goty dla ogółu współczesnych graczy to napewno nie, ale dla starych wyjadaczy to super gierka, chętnie bym pograł dziś, ale musze czekać aż steam zrobi swoje (pipi)e aktualizacje

ragus - moj net ma 20MB/s, ale steam nawet nie pokazuje ile mega ma aktualizacja, pokazuje tylko przewidywany czas, w tej chwili spadło z 2 godzin do 30 minut, ale to i tak niewiele daje, bo zaraz może znowu wskoczyć na 2 godziny

serio kurde - to co się teraz dzieje u mnie na kompie tylko utwierdza mnie w przekonaniu że dobrze zrobiłem porzucając "master race" wiele lat temu (to już będzie ponad 10 lat)

Yanek wpadł w panikę, bo musiał zainstalować grę na PC i ściągnąć pacza. Na konsoli PS3 nie spotkał się z takim problemem

już o tym pisałem wyżej - na konsoli nigdy nie instalowałem gry przez 4 godziny, i nigdy następnego dnia nie musiałem czekać 2 godziny na jebanego patcha

jest różnica!

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Proponuje zagrać w premierowe wydanie GT5 z włączonym netem, ewentualnie Everybody Golf (w swoim czasie, na dobrym łączu, przez PSN paczowałem tę gierkę z 5-6h, tzn. ściągało, a nie pamiętam ile godzin instalowało).

Opublikowano

yano masakruje blachary - czysta, brudna prawda.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Eye of the Judgement jeszcze lepsze.

Opublikowano

Wczoraj włączyłem Mirror's Edge, gra ma 6 lat i tylko 30mb patchu. EA to jednak marka.

Ehh, pamiętacie jak EA zaczęło swego czasu wypuszczać nowe ip i była nadzieja, że się zmienią? :(

Opublikowano

Mirror's Edge

Skate

Dead Space

Pierwsza dobra Fifa

FIght Night 3

NBA Street Homecourt

Bardzo szanuję EA z pierwszej połowy 7 generacji.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.