Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Pyerdolony square enix

Teraz zaczynam sie mocno obawiac o "Deus Ex: Universe"

Po co robic Sleeping Dogs 2, zrobmy remaster i jakies online'owe g.owno :confused:

Nie ma co się dziwić gdy SE otwarcie mówi że swoją przyszłość i to niedaleką wiążą z Shinra Technologies aka cloud gaming. Jeszcze będziecie wdzięczni że MS położył swoje łapska na nowym TR ;)

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

bad company 2, ostatnia dobra gra ea.

Opublikowano

Jak dobrze, że ja szanuję Lorda Gabena i nie mam takich problemów jak Yano. :)

Opublikowano

sutek ty cycu!! nie drażnij mnie bo i tak dziś szlag mnie trafia!

1310487788542.jpg

Opublikowano

Strzel lufę.

Opublikowano

już strzeliłem 8 w czasie tej (pipi)ej aktualizacji steama, ale to nie zmienia faktu że grafika w grze sie zjebała mimo że wczoraj była całkowicie normalna!

co to ma znaczyć?!

RageFace.png

naprawde pieprze takie pecetowe granie gdzie jednego dnia gra działa normalnie a następnego wszystko szlag trafia!!

GRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Opublikowano

Laptopy nie są do gier.

Opublikowano

jestem gotów!

5756fef0c564c473f7e708664b9df85f.png

Opublikowano

Yano bo ty na PC powinieneś włączyć kalkulator, albo Photoshopa. Do tego jest PC, a nie do gierek. 

Opublikowano

Ten temat jest o dominacji PS4 jak za czasów PS2, chłopcze

Sprzedaż konsol z zeszłego tygodnia

PS4-logo.png  472,885

XOne-logo.png  171,486

3DS-logo.png  102,275

PS3-logo.png  58,212

WiiU-logo.png  39,222

X360-logo.png  34,095

PSV-logo.png  22,373

Wii-logo.png  6,257

Jennifer-Lawrence-Not-Bad-Look.gif

Xkmiotkom pozostał już tylko ten temat i zaklinanie rzeczywistości

A ty znowu o tym samym ? Wypisujesz te brednie, jesteś wyśmiewany, uciekasz na miesiąc, wracasz i znowu piszesz o dominacji jak za czasów PS2 ? Przecież PS4 jest gównem porównując je do PS2, ogarnij się człowieku ... tyle śmiania się z Mazzeo jeżeli chodzi o 99 rok, ale widzę, ze 2001 żaden klap nie pamięta. Podgracze ehhh

Serio jest przerażająca taka sprzedaż sprzętu, na który nawet nie ma porządnych gier, a już na 100% gier sprzedających system. Nie wiem do czego to prowadzi, ale raczej nie motywuje SONY do wydawania kasy na exy.

To po kolejny raz udowadnia, że klapy to nie gracze tylko zwykłe janusze typu waldek czy easye - batelfildzik i fifka najawszejsze som przecie. Najlepsze jest to, że takie właśnie harcorowce kiedyś śmiały się z Wii i wyników sprzedaży (pierdzielenie o casualach itp).

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Damage control w wykonaniu kolejnego janusza. Piękne.

Opublikowano

Serio, nie spodziewałem się, ze ta generacja dostarczy tyle beki z zydkobska i wywoła taki ból odbytnicy botow. Co najlepsze, to dopiero początek!

Piękne czasy PSX i PS2 coraz bliżej.

Opublikowano

Żyj dalej przyszłością januszu. Piękne czasy owszem, ale dla posiadaczy Xbona lub Wii U. Xbox ze swoimi tylko dobrymi grami masakruje januszową konsolę. Klapy w takiej panice starają się ratować sytuacje xD 

Dobrze, że kupiłem Xbona, przywrócił mi on wiarę w tą generację. Prawie rok posiadania PS4 i człowiek czuł się po prostu zmiesmaczony. Jednak gry są najważszniejsze. Szok.

Pierwsze 20 sekund dokładnie pokazuje czego oczekują janusze na PS4, prowadzenia za rączkę, nieważne jak słabe to będzie, ważne że cyferki się zgadzajom karwa.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Właśnie o tym mówię, piękny ból, rzeczywistość znokautował botow.

Microsoft chciał wyruchac graczy, gracze wyruchali microsoft.

Opublikowano

Przestance wklejać tego live action z Horizona 2 bo jak słyszę ta muzyka to zbiera mnie na wymioty.

Opublikowano

rzeczywistość znokautował botow.

januszowa konsola nawet grafika

...

Do tego właśnie doprowadza posiadanie tylko PS4. IQ leci w dół gdy cały czas człowiek jara sie gifami ze słabych gierek.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

W tym biznesie zarabia się na sprzedanych grach a nie na sprzęcie. Wiec sony będzie musiało w końcu wydać jakieś porządne ekskluzywne"szpile"

A nie pomyliłem się. Ta generacja jest tak zabawna, że producenci w dniu wyborów premiery sprzętu już na nim zarabiają. Także jeśli sprzedaż idzie, to po co się starać i zasypywać rynek kilerami ;) Wystarcza trailerki i większość to łyknie... Upadek gejmingu. Podziękujmy tytułowym "januszom"

Opublikowano

Jak wyglada ogolna ilosc sprzedanych nadkonsol i xbonow? Po ostatniej generacji gdzie Sony z(pipi)alo start, botki poczuly sie zbyt pewnie. Jednak magia PlayStation działa i nie ma szans na kolejna wyrownana walke, bedzie tylko rzez zielonej zarazy.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Pięknie czyta się ten temat patrząc jak skacze żyłka xkmiotkom którzy już zapomnieli jak microshit próbował ich zg.walcić. Widząc początkową sprzedaż next genów śmiali się że mialo być 3 do 1 dla PS4 a jest równa. Widać że wśród xbotków jest grupa ktora kupi nawet g.ówno z napisem microsoft. Jednak po 9 miesiącach mamy ponad 2 razy więcej PS4 od podkonsoli. Dominacja sprzedażowa Nadkonsoli jak za czasów PS2 wynika z zaufania gracy do sony. Gracze wiedzą że 2015 roku PS4 zmiażdży konkurencje exami - Uncharted 4, Bloodborne, The Order, Deep Down, Gran Turismo, Ratchet And Clank, Yakuza, Gry od Santa Monica, Media Molecue, Guerilla Games, Quantic Dream. Żal mi xbotków i ich chłopaków.

Opublikowano

hahaha nikt nie zapomniał, po prostu MS się ogarnął w przeciwieństwie do sonyptyków, którzy kupią każde (pipi) byle tylko miało znaczek podkonsoli.

Dominacja sprzedażowa

Widzę, że w końcu zrozumiałeś, że nie ma co porównywać PS2 do tej klęski jaką jest PS4 w kwestii gier.

Gracze wiedzą że 2015 roku PS4 zmiażdży konkurencje exami - (...) The Order, Deep Down, Gran Turismo, Ratchet And Clank (...) Gry od Santa Monica, Media Molecue, Guerilla Games, Quantic Dream. Żal mi xbotków i ich chłopaków.

Buahaha dobrze się czujesz xD

Opublikowano

@Andrew21

:stupid:

xD

serio wy zyjecie w jakims fikcyjnym swiecie i jaracie sie gierkami ktore wyjda za 3 lata [*]

Sprzedaz Ps4 pokazuje ze wiekszosc graczy to janusze i kupuja konsole bez gier. Jestescie rakiem branzy.

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Zieloni masakruja niebieskich, czyli nic nowego w CW.

Akurat niebiescy to masakrują każdego dnia sami siebie.

xD

Opublikowano

Tak jak mówiłem, xboty maja swój świat w console wars w którym xbox dominuje. Sprzedaż pdokonsoli to gównie hamburgery, pseudokonsolowcy dla ktorych liczą się tylko szczelanki, złomiarze po przesiadce z pc ktorych pierwszą konsolą jest psx oraz tak jak kubson ludzie ktorzy nigdy nie mieli ps2. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.