Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nie pij Ins, alkohol źle na ciebie działa

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No to na PS4 nie ma exów bo każdą grę odpalam na Vicie w zdalnym ekranie, a druga sprawa to fakt że i Sony wydawałoby gry na PC gdyby mieli doświadczenie w branży. Ex, to gra która zostaje w obrębie własnej infrastruktury, np. X360-X1-PC, PS3-PS4-PSV

:C

yyy... co? :C 

To były dwa oddzielne wątki:

Pierwszy miał być żartobliwym nawiązaniem do logiki z wcześniejszych komentarzy moich kolegów,

drugi zaś to mój punkt widzenia na daną sprawę.

Opublikowano

No to na PS4 nie ma exów bo każdą grę odpalam na Vicie w zdalnym ekranie, a druga sprawa to fakt że i Sony wydawałoby gry na PC gdyby mieli doświadczenie w branży. Ex, to gra która zostaje w obrębie własnej infrastruktury, np. X360-X1-PC, PS3-PS4-PSV

twoim tokiem myślenia wychodzi, że każdy posiadacz PC gra równocześnie na platformie X1 czy X360 :D

Opublikowano

twoim tokiem myślenia wychodzi, że każdy posiadacz PC gra równocześnie na platformie X1 czy X360 :D

Nie, a niby czemu?

Opublikowano

nie, ale mozna odpalic na kompie z  486 więc tez uwazam  ze z  tego taki ex jak z koziej.

zdziwiłbyś się jaka siła drzemie w silniku ori, to nie jakieś rogue legacy co na każdym laptoku odpalisz. no yano w każdym razie na tym zderzaczu pikseli co od wasteland się krztusi raczej nie pogra xD.

Opublikowano

Geezusie chrajstusie, a kazdy grajacy na ps4 gra na ps3 lub vicie? Logika klapow mnie czasami paralizuje

Opublikowano

no i chciałbym jeszcze zauważyć, że ori na x360 wychodzi dopiero w 2015 więc tej jesieni/zimy jest czasowym-konsolowym exem na xbona xD.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

czy to ja kur.wa napisałem czy Zdunek? :D

ogarnij czytanie chłopie

Opublikowano

@Zdunek

też mam zbliżony podział sprawy, choć exy dostępne na pc i któryś ze sprzętów sony, to także ex (np. Transistor zapowiedziany No Man Sky). Także przez pryzmat tego że nie każdy posiadający pc wspiera finansowo MS.

Opublikowano

No, ja mam jeszcze inną definicję exa. Gra, przykładowo jest dostępna na 5 platformach, co nie, a ja gram na jednej, to proste, że ex a że dostępny na 4 pozostałych sprzętach, to (pipi) mnie to obchodzi.

Edytowane przez Majin Buu

Opublikowano

to cw, takie rzeczy są ważne.

Opublikowano

Ważne jest to, że podgracze nie zagrają w dany tytuł na swojej ubóstwianej podkonsoli, tylko będą klepać posty o możliwości zagrania w nie na PC. Możliwości bo jak czas pokazał największe krzykacze tego nie robią.

Opublikowano

w pełni zgadzam sie z MaZZeo !!

a to nie często sie zdarza

Opublikowano

Ważne jest to, że podgracze nie zagrają w dany tytuł na swojej ubóstwianej podkonsoli, tylko będą klepać posty o możliwości zagrania w nie na PC. Możliwości bo jak czas pokazał największe krzykacze tego nie robią.

Idealny opis Xbotów :D

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Trzeba do django napisać.

Opublikowano

PS4 to typowa podkonsola, na chwilę obecną najgorsza z trzech dostępnych current-genów. Słabe gry, online płatny a i tak często nie działa, jaranko lajnapem, który kiedyś będzie. Odkąd kupiłem łoniaka widzę, jak słabo wypada podkonsola w porównianu. No ale wiem, że są podgracze, którym podobają się podgry i podusługa onlajnowa. $ony musi być dumne, że tyle januszy wytresowało by kupowali taki podsprzęt.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Trzeba do django napisać.

Pamiętaj, że "d" jest nieme.

Opublikowano

Ins skąd w tobie tyle złości

Świat stał się piękniejszy odkąd Xbone zagościł w moim domu. A jestem zły, że nahajpowany w zeszłym roku wziąłem na premiere PS4 zamiast zaimportować Xbona. Tyle miesięcy straconych.

po twoich postach to właśnie wygląda na odwrót

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Świat stał się piękniejszy odkąd Xbone zagościł w moim domu. A jestem zły, bo nahajpowany w zeszłym roku wziąłem na premiere PS4 zamiast zaimportować Xbona. Tyle miesięcy straconych.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Bo mają w pupie takie eksy. Jak by ich ekscytowały, to by sobie na PC grali. Więc beka z botków, bo w ich exy nawet na PC nie chce się grać, bo aż tak są marne.

Opublikowano

Bo mają w pupie takie eksy. Jak by ich ekscytowały, to by sobie na PC grali. Więc beka z botków, bo w ich exy nawet na PC nie chce się grać, bo aż tak są marne.

Tak jak pisałem, w poprzedniej generacji klapy najbardziej piszczące dobitnie udowodniły, że nie grają na PC, a tylko czekają jak spadnie ochłap z pańskiego stołu.

Edytowane przez Ins

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.