Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

serio myślałem, że klapy sobie jaja robią myśląc, że to w ogóle istnieje. no, ale jak fanek wkleił okładkę kilka stron temu to zwątpiłem. nadzieja umiera ostatnia [*].

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Trzepanko do alphy, trzepanko do gifow bo gier brak. #4theplayers.

Bo wy nie plusujecie co kolejnego posta Daddyego, który jedyne co potrafi zrobić w tym temacie to umieścić kilka gifów z FH2.

U was jaranko gifami z jednej gry trwa już 9 miesięcy.

U was jaranko the last guardian trwało całą poprzednią generację i trwa nadal. xDD

Pokaż mi kto tu się ostatnio jara TLG? No właśnie nikt. Jaranko ta grą widmo minęło już dawno.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

serio myślałem, że klapy sobie jaja robią myśląc, że to w ogóle istnieje. no, ale jak fanek wkleił okładkę kilka stron temu to zwątpiłem. nadzieja umiera ostatnia [*].

Final Fantasy Versus powstaje chyba jeszcze dluzej i jednak okazalo sie ze kiedys wyjdzie.
Opublikowano

Co roku przed E3 czy TGS wszyscy liczą na tlg. W tym okresie zawsze pojawiają się jakieś "newsy" na temat tej gry.

Opublikowano

"Liczą", no właśnie. To że ktoś napisze, że ma nadzieje, ze wreszcie pokażą TLG albo wrzucą tweeta gdzie Kaz napisał, że gra wciąż powstaje to nie oznacza, że ktoś się nią jara.

Opublikowano

Przetłumacz to botom.

Opublikowano

Dopóki kierownice nie będą obsługiwane przez Xbox One i PS4 to wyścigi choćby nie wiem jak piękne nie dadzą frajdy z grania. Więc można przestać się licytować Gifami. 

Opublikowano

Final Fantasy Versus powstaje chyba jeszcze dluzej i jednak okazalo sie ze kiedys wyjdzie.

ahahhahahah xD

Opublikowano

prawilnie na xboksa oczywiście.

Opublikowano

Dopóki kierownice nie będą obsługiwane przez Xbox One i PS4 to wyścigi choćby nie wiem jak piękne nie dadzą frajdy z grania. Więc można przestać się licytować Gifami.

T500RS to za niska półka?
Opublikowano

Ja widziałem kierownica i pod PS4 i pod X1. 
Przedział cenowy od 69zł do 2999zł

Opublikowano

prawilnie na xboksa oczywiście.

Czyli tą gorszą wersje.

Opublikowano

to czasu premiery final fantasy XV (zima 2015 w japonii, wiosna 2016 europa) wszystkie multiplatformy będą wyglądać tak samo.

Opublikowano

bendom.

Opublikowano

to czasu premiery final fantasy XV (zima 2015 w japonii, wiosna 2016 europa) wszystkie multiplatformy będą wyglądać tak samo.

Z czasem różnice będą jeszcze większe i chyba boty nie sądzą, że xbon pociagnie taka grafe jak w FFXV, pewnie będzie jakieś 792/20-30fps. No chyba, że microsoft podjedzie ciężarówką zielonych pod siedzibe SE, wówczas poobcinają co nieco z wersji na Nadkosnole, ale to są Japończycy im honor nie pozwoli, nie to co sprzedajne polaczki z cd project.

Przypominam, 40% wydajniejsze gpu i 3 razy szybszy ram, tylko niepełnosprawni i sprzedajni developerzy nie potrafią tego wykorzystać.

Opublikowano

Chyba,że SE się postara o to by na obu sprzętach gierka wyglądała tak samo bez faworyzowania jakiejś konkretnej i nic ci te super duper gpu i ram nie pomogą.

Opublikowano

a klapy nadal paranoja i zielony spisek - ms sypie zielonymi żeby developerzy równali w dół z multiplatformami xDDDDDD

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Cudów sie nie spodziewam po grze ktora jest crossgenem.

edit: jednak nie bedzie na ps3 :|

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Cudów sie nie spodziewam po grze ktora jest crossgenem.

Dokładnie,tyle lat nad tym dłubali,że pewnie szału na dłuższą metę nie będzie. Taki długi okres developingu prawie nigdy nie wychodzi na dobre danej grze.A widząc "dokonania" SE w temacie jrpgów przez ostatnie lata to wolę się nie napalać.

Opublikowano

Kurde, cały czas bylem przekonany ze to ma wyjsc tez na ps3 i 360.

Opublikowano

przeje.bane nie? trzeba kupić któregoś szrota :(.

Opublikowano

W lutym juz u mnie bedzie z goty 2015 BLoodborne

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.