Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Wiadomo, gearsy ambitniejsze... Co to w ogóle za porównania? Siatkówka się nie sprzeda, bo zainteresowanie tym sportem jest znikome i nada się głównie dla Kinecta, no i ewentualnie wersja plażowa z cyckami.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Wiadomo, gearsy ambitniejsze... Co to w ogóle za porównania? Siatkówka się nie sprzeda, bo zainteresowanie tym sportem jest znikome i nada się głównie dla Kinecta, no i ewentualnie wersja plażowa z cyckami.

ale co cię to obchodzi czy się sprzeda czy się nie sprzeda? typowy klapers: lepiej nie mieć niż mieć.

Opublikowano

Ehh.... Nic nie zrozumie i od klapków wyzywa....

No mnie nic to nie obchodzi, nie moje pieniądze, ale pieniądze firm, które w ten sport nie wejdą i tyle z tego tematu.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Jak tak dalej pójdzie, to na następnych E3 będzie zapowiedz kolejnego Xboxa XDDDD, czy któraś konsola w historii traciła tak szybko na cenie?*

26544575043156727893.png

*golas 319funtów XD

Skoro M$ przez swoje durne pomysły dostał po (pipi)e, musi się ratować i gonić słupki sprzedażowe PS4. Już jakiś czas temu pisałem, że:

- Xbox One będzie musiał stanieć

- Spencer musi sypnąć groszem na :

a) tytuły ekskluzywne 

b) tytuły czasowo ekskluzywne 

Dodam, że Microsoft nie jest Segą. A Xbox One nie jest Dreamcastem, więc przegońcie te zwidy o sprzedaży marki czy ( buhahaha) upadku xboxa ( chyba, że z szafki :D )

Edytowane przez chris85

Opublikowano

eX4ct jak zwykle nie wie co pisze.

Po pierwsze primo: Xone z Kinectem Kosztował 500$.

Po drugie primo: Xone z Kinectem nadal kosztuje 500$.

Po primo secundo: Xone nie traci na cenie tylko z zestawu wyjęto jeden element i obniżono cenę tego konkretnego zestawu o cenę Kinecta.

Opublikowano

Jak tak dalej pójdzie, to na następnych E3 będzie zapowiedz kolejnego Xboxa XDDDD, czy któraś konsola w historii traciła tak szybko na cenie?*

26544575043156727893.png

*golas 319funtów XD

Skoro M$ przez swoje durne pomysły dostał po (pipi)e, musi się ratować i gonić słupki sprzedażowe PS4. Już jakiś czas temu pisałem, że:

- Xbox One będzie musiał stanieć

- Spencer musi sypnąć groszem na :

a) tytuły ekskluzywne 

b) tytuły czasowo ekskluzywne 

c) multiplatformy równane w dół

d) opłacić recenzentów w przypadku crapów jak SO

Dodam, że Microsoft nie jest Segą. A Xbox One nie jest Dreamcastem, więc przegońcie te zwidy o sprzedaży marki czy ( buhahaha) upadku xboxa ( chyba, że z szafki :D )

fiexed

eX4ct jak zwykle nie wie co pisze.

Po pierwsze primo: Xone z Kinectem Kosztował 500$.

Po drugie primo: Xone z Kinectem nadal kosztuje 500$.

Po primo secundo: Xone nie traci na cenie tylko z zestawu wyjęto jeden element i obniżono cenę tego konkretnego zestawu o cenę Kinecta.

A Ty wiesz ile kosztował XOne w Anglii po wyjęciu Kinecta z zestawu?

Opublikowano

A Ty wiesz ile kosztuje PS4 w Polsce z nową grą w zestawie? 200 zł mniej niż golas na premierze, czyli łącznie jakieś 400 zł odliczając grę. Czy któraś konsola tak szybko w przeszłości traciła na cenie!?!?!

Opublikowano

A Ty wiesz ile kosztuje PS4 w Polsce z nową grą w zestawie? 200 zł mniej niż golas na premierze, czyli łącznie jakieś 400 zł odliczając grę. Czy któraś konsola tak szybko w przeszłości traciła na cenie!?!?!

Teraz w Polsce nie ma matematyki w szkołach?

Wytłumaczę Ci raz jeszcze.

Cena Xboxa bez Kinecta spadła do 349 funtów, bez znaczenia czy w bundlu czy golas, teraz jest kolejna obniżka, golas spadł do 319funtów a bundle jest za 329funtów.

To daje 20 i 30 funtów taniej, niż było do tej pory, i jeszcze protip który pozwolę sobie użyć, bo jak widać nie jest z tym u Ciebie najlepiej.

349>319

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

W większości sklepów XO kosztuje nadal 349 Funów. Wczoraj wyszedłeś spod kamienia i dopiero zauważyłeś, że Amazon miewa oferty specjalne?

Opublikowano

eX4ct odkrył dzisiaj tajemną wiedzę - sklepy sprzedają sprzęty poniżej ceny sugerowanej. Normalnie szok!!

Opublikowano

Ale idąc tokiem rozumowania Pana X - golas bez Kinecta był w cenie 349, a jest teraz 329 - 20F mniej. SPADEK O ILE, 6%???

Opublikowano

Ale idąc tokiem rozumowania Pana X - golas bez Kinecta był w cenie 349, a jest teraz 329 - 20F mniej. SPADEK O ILE, 6%???

Chodzi o fakt ze wyjsciowo ta konsola miała kosztować dużo więcej, nie pamiętam 429£?

Było źle to wyjeli Kinecta, ok, słusznie, teraz jeszcze exy pierwsze w tym roku nie wyszły i kolejna obniżka, może dla ciebie 20£ to nic, ale na paru milionach konsol to parę dobrych exów.

Co będzie na święta?

299£?

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Znajdź różnicę:

429F

xboxone.png

349F

feat-xbox-one_01.jpg

:P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Brak cienia pod padem na drugim screenie?

Gorsza rozdzielczosc?xd

Edytowane przez zloto

Opublikowano

infamous second son w euro za 130, czy to możliwe aby gra tak szybko taniała?

Opublikowano

A YETI dalej nie ograł.

Opublikowano

bo spłaca jeszcze tę swoją plazmę 50 cali i nie ma już na gry

Opublikowano

Kolejny dzień, kolejny raz klapki masakrują samych siebie. 20 funtów taniej konsola? O ku.rwa microsoft chyli się ku upadkowi.

Opublikowano

Chodzi o fakt ze wyjsciowo ta konsola miała kosztować dużo więcej, nie pamiętam 429£?

Było źle to wyjeli Kinecta, ok, słusznie, teraz jeszcze exy pierwsze w tym roku nie wyszły i kolejna obniżka, może dla ciebie 20£ to nic, ale na paru milionach konsol to parę dobrych exów.

Co będzie na święta?

299£?

powinieneś się cieszyć, że taniej i od razu na drugiego horizona, na myśl o którym ślinka ci od razu cieknie będzie, a nie nieudolnie trollujesz.

Opublikowano

Dziwne zeby tak nie reklamowali skoro oficjalna premiera w Polsce była lekko ponad 2tyg temu :).

Opublikowano

bo spłaca jeszcze tę swoją plazmę 50 cali i nie ma już na gry

https://www.youtube.com/watch?v=WAWGbtKMzz0

a tak poważnie zauważyłem że tv-ik mi sie psuje :<

Opublikowano

Tak, Titanfall od dawna był do kupienia za 120 zł, nowy w pudełku.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.