Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Wiadomo, gearsy ambitniejsze... Co to w ogóle za porównania? Siatkówka się nie sprzeda, bo zainteresowanie tym sportem jest znikome i nada się głównie dla Kinecta, no i ewentualnie wersja plażowa z cyckami.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Wiadomo, gearsy ambitniejsze... Co to w ogóle za porównania? Siatkówka się nie sprzeda, bo zainteresowanie tym sportem jest znikome i nada się głównie dla Kinecta, no i ewentualnie wersja plażowa z cyckami.

ale co cię to obchodzi czy się sprzeda czy się nie sprzeda? typowy klapers: lepiej nie mieć niż mieć.

Opublikowano

Ehh.... Nic nie zrozumie i od klapków wyzywa....

No mnie nic to nie obchodzi, nie moje pieniądze, ale pieniądze firm, które w ten sport nie wejdą i tyle z tego tematu.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Jak tak dalej pójdzie, to na następnych E3 będzie zapowiedz kolejnego Xboxa XDDDD, czy któraś konsola w historii traciła tak szybko na cenie?*

26544575043156727893.png

*golas 319funtów XD

Skoro M$ przez swoje durne pomysły dostał po (pipi)e, musi się ratować i gonić słupki sprzedażowe PS4. Już jakiś czas temu pisałem, że:

- Xbox One będzie musiał stanieć

- Spencer musi sypnąć groszem na :

a) tytuły ekskluzywne 

b) tytuły czasowo ekskluzywne 

Dodam, że Microsoft nie jest Segą. A Xbox One nie jest Dreamcastem, więc przegońcie te zwidy o sprzedaży marki czy ( buhahaha) upadku xboxa ( chyba, że z szafki :D )

Edytowane przez chris85

Opublikowano

eX4ct jak zwykle nie wie co pisze.

Po pierwsze primo: Xone z Kinectem Kosztował 500$.

Po drugie primo: Xone z Kinectem nadal kosztuje 500$.

Po primo secundo: Xone nie traci na cenie tylko z zestawu wyjęto jeden element i obniżono cenę tego konkretnego zestawu o cenę Kinecta.

Opublikowano

Jak tak dalej pójdzie, to na następnych E3 będzie zapowiedz kolejnego Xboxa XDDDD, czy któraś konsola w historii traciła tak szybko na cenie?*

26544575043156727893.png

*golas 319funtów XD

Skoro M$ przez swoje durne pomysły dostał po (pipi)e, musi się ratować i gonić słupki sprzedażowe PS4. Już jakiś czas temu pisałem, że:

- Xbox One będzie musiał stanieć

- Spencer musi sypnąć groszem na :

a) tytuły ekskluzywne 

b) tytuły czasowo ekskluzywne 

c) multiplatformy równane w dół

d) opłacić recenzentów w przypadku crapów jak SO

Dodam, że Microsoft nie jest Segą. A Xbox One nie jest Dreamcastem, więc przegońcie te zwidy o sprzedaży marki czy ( buhahaha) upadku xboxa ( chyba, że z szafki :D )

fiexed

eX4ct jak zwykle nie wie co pisze.

Po pierwsze primo: Xone z Kinectem Kosztował 500$.

Po drugie primo: Xone z Kinectem nadal kosztuje 500$.

Po primo secundo: Xone nie traci na cenie tylko z zestawu wyjęto jeden element i obniżono cenę tego konkretnego zestawu o cenę Kinecta.

A Ty wiesz ile kosztował XOne w Anglii po wyjęciu Kinecta z zestawu?

Opublikowano

A Ty wiesz ile kosztuje PS4 w Polsce z nową grą w zestawie? 200 zł mniej niż golas na premierze, czyli łącznie jakieś 400 zł odliczając grę. Czy któraś konsola tak szybko w przeszłości traciła na cenie!?!?!

Opublikowano

A Ty wiesz ile kosztuje PS4 w Polsce z nową grą w zestawie? 200 zł mniej niż golas na premierze, czyli łącznie jakieś 400 zł odliczając grę. Czy któraś konsola tak szybko w przeszłości traciła na cenie!?!?!

Teraz w Polsce nie ma matematyki w szkołach?

Wytłumaczę Ci raz jeszcze.

Cena Xboxa bez Kinecta spadła do 349 funtów, bez znaczenia czy w bundlu czy golas, teraz jest kolejna obniżka, golas spadł do 319funtów a bundle jest za 329funtów.

To daje 20 i 30 funtów taniej, niż było do tej pory, i jeszcze protip który pozwolę sobie użyć, bo jak widać nie jest z tym u Ciebie najlepiej.

349>319

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

W większości sklepów XO kosztuje nadal 349 Funów. Wczoraj wyszedłeś spod kamienia i dopiero zauważyłeś, że Amazon miewa oferty specjalne?

Opublikowano

eX4ct odkrył dzisiaj tajemną wiedzę - sklepy sprzedają sprzęty poniżej ceny sugerowanej. Normalnie szok!!

Opublikowano

Ale idąc tokiem rozumowania Pana X - golas bez Kinecta był w cenie 349, a jest teraz 329 - 20F mniej. SPADEK O ILE, 6%???

Opublikowano

Ale idąc tokiem rozumowania Pana X - golas bez Kinecta był w cenie 349, a jest teraz 329 - 20F mniej. SPADEK O ILE, 6%???

Chodzi o fakt ze wyjsciowo ta konsola miała kosztować dużo więcej, nie pamiętam 429£?

Było źle to wyjeli Kinecta, ok, słusznie, teraz jeszcze exy pierwsze w tym roku nie wyszły i kolejna obniżka, może dla ciebie 20£ to nic, ale na paru milionach konsol to parę dobrych exów.

Co będzie na święta?

299£?

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Znajdź różnicę:

429F

xboxone.png

349F

feat-xbox-one_01.jpg

:P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Brak cienia pod padem na drugim screenie?

Gorsza rozdzielczosc?xd

Edytowane przez zloto

Opublikowano

infamous second son w euro za 130, czy to możliwe aby gra tak szybko taniała?

Opublikowano

A YETI dalej nie ograł.

Opublikowano

bo spłaca jeszcze tę swoją plazmę 50 cali i nie ma już na gry

Opublikowano

Kolejny dzień, kolejny raz klapki masakrują samych siebie. 20 funtów taniej konsola? O ku.rwa microsoft chyli się ku upadkowi.

Opublikowano

Chodzi o fakt ze wyjsciowo ta konsola miała kosztować dużo więcej, nie pamiętam 429£?

Było źle to wyjeli Kinecta, ok, słusznie, teraz jeszcze exy pierwsze w tym roku nie wyszły i kolejna obniżka, może dla ciebie 20£ to nic, ale na paru milionach konsol to parę dobrych exów.

Co będzie na święta?

299£?

powinieneś się cieszyć, że taniej i od razu na drugiego horizona, na myśl o którym ślinka ci od razu cieknie będzie, a nie nieudolnie trollujesz.

Opublikowano

Dziwne zeby tak nie reklamowali skoro oficjalna premiera w Polsce była lekko ponad 2tyg temu :).

Opublikowano

bo spłaca jeszcze tę swoją plazmę 50 cali i nie ma już na gry

https://www.youtube.com/watch?v=WAWGbtKMzz0

a tak poważnie zauważyłem że tv-ik mi sie psuje :<

Opublikowano

Tak, Titanfall od dawna był do kupienia za 120 zł, nowy w pudełku.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.