Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Kidnappa akurat tymi typami jarał się Aux czyli klapek nintendofil.  Ragi nie wnikam bo wszedłem na to forum raz i wyszedłem zniesmaczony. 

polygamia to pieski sony więc nie wnikałbym w ich opinie. 4/5 dla Uncharted 3 było tylko dla niepoznaki.

jest w ogóle jakiś serwis który wg ciebie nie jest pieskami sony?

X360_61_small.jpg

xbox360world_halo_3_260905.jpg

screenshot_293659_orig.jpg

sorry, bardziej neutralnie już nie będzie. 

i co chciałeś udowodnić tym postem?

1385478727_official_playstation_magazine

Edytowane przez _Be_

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Kidnappa akurat tymi typami jarał się Aux czyli klapek nintendofil.  Ragi nie wnikam bo wszedłem na to forum raz i wyszedłem zniesmaczony. 

uwielbiam ich. prawilne chłopaki znają się na rzeczy. Pokazują prawdziwy obraz gracza w Polsce który wybiera xboxa, ci od plejstejszyn to taka wydmuszka i fałsz jak serial rodzinka.pl

Subskrybuję oczywiście :D Bolek kiedyś siedział w koszulce PROSTO.

ja tam czasem lubie ich poogladac, jakby nie bylo sa mega pozytywni 

bardzo w porządku kanał. no ale wiadomo, nie dla elokwentnych użytkowników forum psxextreme

lLUb55K.gif

polecam unboxing WiiU

Opublikowano

Dla mnie oni są wiarygodni i to jest najważniejsze. Tu nie ma akcji typu "popatrzcie jaki dostałem pad od Sony" albo "mam dla was PS4, Sony dało na konkurs". Hajsy są ważne, wiadomo, ale zabijają wiarygodność gierkowych Youtuberów. U tych panów usłyszę co na prawdę myślą, nawet ta "polaczkowa" otoczka jest fajna. No bo nie czarujmy się. Może macie karnet do Teatru Wielkiego, czytacie Prousta i pijecie Brunello di Montalcino przy kominku, ale przeciętny polski konsolowiec wygląda tak jak te chłopaki.

Opublikowano

niebieskim dżihadystom słoma wyłaziłaby z butów na kilometr. niejednokrotnie czułem się zażenowany tym do jakiego rynsztoka się zniżali. ale tak to jest jak kultury wysokiej uczy się z god of war zamiast od  młodego wieku uczęszczać do opery czy filharmonii.

A jeszcze dwa dni temu jaraliście się tymi, że tak zacytuję "prawilnymi mordeczkami"

pokaż mi gdzie tak napisałem.

Przecież wyraźnie napisałem "jaraliście się". Nie pamiętam kto to był dokładnie, Ty, Mazz, czy Don, ale chodziło mi oczywiście o waszą "zieloną brać"

Witamy, witamy Zielonego Brata ponownie! W końcu powiew wyższej kultury w temacie po wypocinach sonybotów.

Co do sprzedaży gier to wiadomo że janusze i casuale opanowały ps4.

U mnie w robocie nawet koleżanki po ok 35lat grają na X360 i nie nie tylko kinect ale aktualnie jedna młóci w far cry 3 druga w GoW3, trzecia w mass effecta2.

a na ps4/ps3 co ? fifa, signstar i eyepet ?

iyd4eh_th.gif

Nie no, to nie są wcale casule. Far Cry 3 taki undergroundowy i niszowy. GoWa3 to chyba koleżanka ze skrypem gra.

Sam sobie headshota strzeliłeś.

kidnappa zawsze w formie i dostarcza  :) 

GOW3, FC3 i ME2 się nie liczą bo to nie są gry niszowe i undergroundowe a wg. to casuale xD. 

Opublikowano

Ragi=bubi=tekson=reszta zielonych======reszta xboxow

Opublikowano

tak 100% deadly serious; czy wy serio nie popadliście w paranoje z tym sprzedaniem się, za każdym razem kiedy w jakimś serwise zobaczycie dobre oceny dla exów sony, które nie odpowiadają waszym gustom?

ja rozumiem że kupowanie recenzji to nic niezwykłego, ale kiedy opinie n-tej liczby serwisów i periodyków potwierdza Większośc nawet na naszym forum (np. w dedykowanych tematach, czy w super rankingu VIII generacji), to może faktycznie te gry zasługują na miano dobrych tytułów?

W Extrimie wszystkie numeryczne Gearsy otrzymały po 9+/10. Halo 3 - 10/10 a jego kolejne odsłony prócz ODST i Forzy po pełnym 9. Zbliżenie ocenił je ogół recenzentów wg MC. Czy ktoś z nas stękał z tego powodu że ich oceny są kupowane? 

Opublikowano

Ragi=bubi=tekson=reszta zielonych======reszta xboxow

nie rozumiem.

Opublikowano

halo + forza + sunset < 3ds >>>>>>>>>>>>>gó,wno obesrane

Teka sorry

Opublikowano

niebieskim dżihadystom słoma wyłaziłaby z butów na kilometr. niejednokrotnie czułem się zażenowany tym do jakiego rynsztoka się zniżali. ale tak to jest jak kultury wysokiej uczy się z god of war zamiast od  młodego wieku uczęszczać do opery czy filharmonii.

A jeszcze dwa dni temu jaraliście się tymi, że tak zacytuję "prawilnymi mordeczkami"

pokaż mi gdzie tak napisałem.

Przecież wyraźnie napisałem "jaraliście się". Nie pamiętam kto to był dokładnie, Ty, Mazz, czy Don, ale chodziło mi oczywiście o waszą "zieloną brać"

Witamy, witamy Zielonego Brata ponownie! W końcu powiew wyższej kultury w temacie po wypocinach sonybotów.

Co do sprzedaży gier to wiadomo że janusze i casuale opanowały ps4.

U mnie w robocie nawet koleżanki po ok 35lat grają na X360 i nie nie tylko kinect ale aktualnie jedna młóci w far cry 3 druga w GoW3, trzecia w mass effecta2.

a na ps4/ps3 co ? fifa, signstar i eyepet ?

iyd4eh_th.gif

Nie no, to nie są wcale casule. Far Cry 3 taki undergroundowy i niszowy. GoWa3 to chyba koleżanka ze skrypem gra.

Sam sobie headshota strzeliłeś.

kidnappa zawsze w formie i dostarcza   :)

GOW3, FC3 i ME2 się nie liczą bo to nie są gry niszowe i undergroundowe a wg. to casuale xD. 

Napisze ci łopatologicznie, bo nie rozumiesz.

Napisałeś, że ps4 opanowały janusze i casuale. A chwilę potem sam wspominasz o koleżankach, które grają na xboxie w januszowe gierki. Więc coś ci ta teoria nie wyszła.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

tak 100% deadly serious; czy wy serio nie popadliście w paranoje z tym sprzedaniem się, za każdym razem kiedy w jakimś serwise zobaczycie dobre oceny dla exów sony, które nie odpowiadają waszym gustom?

ja rozumiem że kupowanie recenzji to nic niezwykłego, ale kiedy opinie n-tej liczby serwisów i periodyków potwierdza Większośc nawet na naszym forum (np. w dedykowanych tematach, czy w super rankingu VIII generacji), to może faktycznie te gry zasługują na miano dobrych tytułów?

W Extrimie wszystkie numeryczne Gearsy otrzymały po 9+/10. Halo 3 - 10/10 a jego kolejne odsłony prócz ODST i Forzy po pełnym 9. Zbliżenie ocenił je ogół recenzentów wg MC. Czy ktoś z nas stękał z tego powodu że ich oceny są kupowane? 

Nie wiem nie czytam żadnych recenzji.

Opublikowano

Mam ochotę na bulę w H3.

Opublikowano

Dobre oceny dla xboxowych exów to tylko potwierdzenie teorii, gdyby te dobre msowe gierki mieszali z błotem to siedzenie w kieszieni Sony byłoby zbyt oczywiste.

no ale jak w takim razie wytłumaczyć że większość rozpoznawalnych użytkowników forum - w tym gracze pamiętający jeszcze erę 8 i 16 bitów - jednak uważa podobnie?(tematy U2, KZ2, seria Resistance itp)

no chyba że ja o czymś nie wiem.

gdzie mam się zgłosić po moje piniondze perez?

Opublikowano

@bluber

tak szczerze poiedziawszy to wolałbym chodzącego poprawnie HL2 wraz z epizodami i Portalem, miast lepiej chodzącego fałszywego Obywatela Kane alias Infinite ;/ w sumie jedyna gjerka, której skopanej wersji nie odżałowałem. [*]

E:Jak kłamie, jak pisałem tylko o framerate, co mi zresztą przyznajesz. xD Tearing i tak zdarzał się głównie na dużych otwartych przestrzeniach.

no lol, jak można mówić o samym framerate'cie jeśli niektóre gry na PS3 mają wyłączony v-sync, by jakoś w ogóle działać, a kończy się to tak, że masz obraz porwany przez połowę czasu gry, przyjemność równie wielka jak gra w 15fps

Opublikowano

Xbox lepszy

Opublikowano

Kolejny dzień i kolejna porcja beki z podkonsoli.

Lords of Fallen w 900p na XONE :rofl:

No ale wszystkie exy do końca roku miały być takie same na obydwu konsolach. :confused: Słabi ci insajderzy Maciomaniaka

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

No ale wszystkie exy do końca roku miały być takie same na obydwu konsolach. :confused:

Exy na obu konsolach?

Opublikowano

I tak lepszy.

Opublikowano

No ale wszystkie exy do końca roku miały być takie same na obydwu konsolach. :confused:

Exy na obu konsolach?

Poyebauo mi się. Miało być gry. Co nie zmienia faktu, że i tak beka z x-boksa

Opublikowano

Xbox=ok

Ps4=xDXX

Opublikowano

Kij, że nikogo gra nie interesowała dopóki nie okazało się, że na ps4 będzie w 1080 a na xboxie nie.

Opublikowano

Kij, że twierdziliście, ze wszystkie gry będą do końca roku takie same na XO i PS4 a mimo wszystko tak nie jest. I wątpię aby kogokolwiek ta gra zaczęła interesować, po prostu beka z x-boska i tyle.

Same old shit just a different day

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Ej Maciomaniak to nie wszyscy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.