Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dosyć krótko(8-10h), Bastion na arenach odpuściłem.

A tobie?

Edytowane przez Zdunek

Opublikowano

no ja nie gralem, nie mam czasu - "zaplacilem za Dstiny, wiec musze grac w Destiny!"

Transistor na jakiej konsoli przechodziles ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Kupiłem lapka, bo w pokoju z 42' plazmą miejsca na pc za bardzo nie ma. Mocny, więc pójdą na nim gry z 7 generacji, czy pozycje w typie Ori. I tu zaczyna się cyrk: mogę kupić pada od x-boxa 360 i grać podlaczając go do tv przez hdmi. Niestety nie mam w nim wyjsciówki dla kabla optycznego, więc o dźwięku 5.1 z kina muszę zapomnieć. Do wyboru pozostaje dokupić dodatkowe głośniki, albo słuchawki. Tak (pipi)owo wygląda gra na pc, kiedy chce się mieć konsolowe standardy. [*]

Z drugiej strony jeśli zamiast płacić 1.7 kafla mam wydać mniej niż 5 stów, to chyba granie w "exy" x-boxa na pc nie jest takim złym dealem?

Opublikowano

Co to za wywiad połączony z dupościskiem? xD
Bastion-x360
Transistor-PC

Coś jeszcze Panie władzo?

Opublikowano

Co to za wywiad połączony z dupościskiem? xD

Bastion-x360

Transistor-PC

Coś jeszcze Panie władzo?

easye po prostu nie może uwierzyć, że został zmasakrowany...znowu.

Opublikowano

hahahahha. zmasakrowany hahahaha. Masz poczucie humoru

Opublikowano

No nie, wlasnie chcialem sie dowiedziec czy jest Transistor na PC. Co do opini na temat gier, przestalem je dawno brac pod uwage przy GOTY Spidermenie i Doki Doki, ktore "bardzo przypomina Walking Dead"

Edytowane przez easye

Opublikowano

Po co grać w slabe gry jak można grać w dobre?

Ja i wielu moich znajomych się przy nich świetnie bawiło.Sam obie części przeszedłem po parę razy i pewnie w przyszłości znów sobie którąś zainstaluję.

A to,że ktoś je uważa za słabe gierki to już jego problem.

Opublikowano

No nie, wlasnie chcialem sie dowiedziec czy jest Transistor na PC. Co do opini na temat gier, przestalem je dawno brac pod uwage przy GOTY Spidermenie i Doki Doki, ktore "bardzo przypomina Walking Dead"

Tak samo jak twoja opinia że Murdered jest lepsze od GTA xD

Edytowane przez Zdunek

Opublikowano

LOL, no ja takich bzdur nie wypowiadam. Ban na PSN za slaby troling!

Opublikowano

Tak mówiłeś jak ja o DD: "bardzo przypomina Walking Dead"
Widzę że wychodzisz z założenia że w internecie wszystko może się stać prawdą, skoro wymyślasz jakieś mistyczne cytaty. 

Opublikowano

no nie nigdy nie powiedziales, ze podobne i przegadane jak Walking Dead i nie pisales w statusach ze ambitna gierka ^^

Ta gra moze byc ambitna dla 5cio latkow uczacych sie jezyka angielskiego...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Żenująca dyskusja.
Przenieść nasze prywatne dyskusje z PSN na teren forum, tworzyć kosmiczne cytaty które nigdy nie istniały, manipulować naszą rozmową a do tego ten ordynarnie chamski ton.

Odpisałbym coś grubszego ale odpuszczę ze względu na twoje dobro.  

Opublikowano

6 *Knack > 100% w Doki Doki, pozdrawiam.

Edytowane przez easye

Opublikowano

hahaha, uwielbiam czytać te wypusty slejwów jak kolejny xboxowy hicior ma premierę

"jedyna gra której zazdroszcze xboxowcom" - powtórz to zdanie przy KAŻDYM exie xboxa.

Opublikowano

haha przybij piątke, ja też

"Właśnie stałem się wczoraj szczęśliwym/ lub też na razie niezbyt szczęśliwym posiadaczem X-One`a. Oczywiście chrabąszcz edition bo jakże inaczej.

Jak myślicie czy jest sens jechać do sklepu i wymieniać na nowy sprzęt?"

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

trzeba przyznać że Zdunek rozyebał dzisiaj iziego 

Opublikowano

hahaha, uwielbiam czytać te wypusty slejwów jak kolejny xboxowy hicior ma premierę

"jedyna gra której zazdroszcze xboxowcom" - powtórz to zdanie przy KAŻDYM exie xboxa.

Gdzie ty takie komentarze czytasz? Bo chyba nie na tym forum. Zresztą jaki kolejny xbonowy hicior? Pierwsza bardzo dobra gra na tej konsoli od jej premiery. Zresztą to chyba pierwszy Xboxowy ex który przekroczył 80%. Słabiutko panie, słabiutko.

Opublikowano

Nie róbcie z tego Ori jakiegoś mesjasza, bo dostaniecie ładną platformówko-nawalankę na 3 h i się skończy kozaczenie xD Na początku roku wyjdzie też na X360 - na promocji pewnie będzie warto zgarnąć.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.