Skocz do zawartości

Super Mario Maker

Featured Replies

Opublikowano

Twoja opinia się nie liczy tęczowy degeneracie ;)

• Odpowiedzi 357
  • Wyświetleń 63,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Co to się wyrabiało podczas nocnych Mistrzostw Świata Nintendo to głowa mała Ta "gra", jeśli tylko ludzie będą ją wspierać, to zniszczy designem poziomów i toną po(pipi)ych pomysłów, to co widzieliśm

• Potwierdzili podczas Treehouse. Bardzo dobrze.     Yebać amiibo.

• Potwora? Zobacz to:

Opublikowano

Dla funkcjonalności raczej nie warto, ale warto mieć dla czystych pobudek estetycznych - ta figurka jest po prostu ładna ;) 

Opublikowano

o ile w amiibo mam wbite, tak skusiłem się na limitke bo imo jest ładne.

Opublikowano

Srać ci się zachciało?

Opublikowano

Figurka jest kapitalna, miałem kilka amiibo i ta robi zdecydowanie najlepsze wrażenie.

Opublikowano

IMO na żywo lepiej wygląda ta z nowszą paletą barw ;) ale ta też klasa sama w sobie, ciężka, duża, masywna, GOTY 

Opublikowano

paczka już w domu <3  a nie odblokowali teraz wszytskiego odrazu z paczem?

Opublikowano

paczka już w domu <3  a nie odblokowali teraz wszytskiego odrazu z paczem?

zmienili, że jest o wiele krócej i chyba zależy od tego ile grałeś. Albo od robienia tych 10 Mario Challenge?

Opublikowano

Da się wybrać co ma się znaleźć w mystery mushroom czy to zawsze losowe jest?

Opublikowano

Da się, wystarczy, że rzucisz na plansze mystery mushrooma i klikniesz na niego :)

odpaliłem na chwilę, wsiąkłem na godzinę :fsg:

tak jak myślałem, tytuł jest znacznie lepszy w odbiorze w zaciszu domowym niż na sali pełnej ludzi gdzie nie można zbyt długo posiedzieć ;) Levele od nintendo są dosyć średnie i proste, ale to oczywiste, że służą jako baza dla naszych poziomów, poziomy od graczy już teraz miażdżą suty ^_^ No i Figaro, oczywistym jest to, że te poziomy nie powstały tylko dziś, tylko mnóstw oz tego to już poziomy które zrobili recenzenci w trakcie recenzji :) 

tak czy inaczej - szykuje się kuuuuuuupa zabawy <3 

Opublikowano

ej tego kluczyki z artbooka odblokowują coś w grze?

Opublikowano

Dobra, przyznać się - kto ukończył ten drugi poziom w Topce najlepszych? Ten z japońskim tytułem.

Opublikowano

zaraz odpalam gre <3

Opublikowano

Dobra, przyznać się - kto ukończył ten drugi poziom w Topce najlepszych? Ten z japońskim tytułem.

mi się udało za drugim razem xd trzeba biec na Jana przed siebie z wciśnięty x-em
Opublikowano

łapcie mój pierwszy level ever :v nie za trudny, krótki i prosty wręcz ale od czegoś trzeba zacząć :D 

58D8-0000-0015-1479

Opublikowano

Róbcie poziomy abym za tydzień jak dostanę grę miał dużo dodatkowej zawartości; )

jest już tyle poziomów bdb do ogrania, że za dwa dni będzie tego na sto lat ;) 

Opublikowano

Jeszcze jeden: 42DB-0000-0017-4B18

Edytowane przez Emtebe

Opublikowano

Udało się komuś już zagrać w lfy swattera? :) akurat mi się właśnie pojawił, po przejściu bossa odblokowujemy dodatkowy kostium :D 

Opublikowano

ej tego kluczyki z artbooka odblokowują coś w grze?

Te kody można wpisywać w instrukcji zawartej w grze. Ciśniesz home button, wchodzisz w manual i na dole wpisujesz kod.

Kody odblokowują wideo tutoriale.

Edytowane przez Emtebe

Opublikowano

Ps. Sprawdźcie koniecznie instrukcje w tej grze. Tak rozbudowanej i w pełni interaktywnej instrukcji nie ma chyba żadna inna gra! Jest tu całe mnóstwo porad. Wszystko dokładnie opisane a w dodatku sporo ciekawostek.

Opublikowano

I w ogóle muszę pochwalić tutorial. Wiecie jak to jest czasem z Nintendo. A tutaj trwał on dosłownie chwilę i był bardzo fajny. 

anyway, odpalam i sprawdzam te wasze levele <ok>