Opublikowano 14 listopada 20159 l Wróciłem ze stacji i nadal nie dowierzam bzdurom, które wypisuje MaZZeo. 1. Nie jesteś odosobniony w tej opinii, cała rzesza klapów Ci przyklaśnie 2. Twórcy uciekli od multi bo nie wyszło im przypadkiem genialne (patrz Gears of War 1 i Halo 1). Chwała im za to, a nie ciągniecie kupska do oporu bo może opyli się jakieś skórki i doładowania dla frajerów. 3. Dla Ciebie anczarted było zrobione lepiej, ale to ja teraz ogrywam kolekcje drejka i widzę jaka przepaść dzieli obie serie Edytowane 14 listopada 20159 l przez Ins
Opublikowano 14 listopada 20159 l @Starh Jak wygląda kwestia QTE i epickiego trzymania lewej gałki w górę? Jest tego mniej niż w wersji z 2013? Also możliwe jest ciche wymijanie większości wrogów? Proporcje pomiędzy akcją a eksploracją są w końcu bardziej nastawione na to drugie? Jak dotąd widziałem jedno QTE (prolog) i było ono bardzo fajnie wykonane. Nie widziałem w ogóle qte pokroju tego z 2013 (owa gajga w górę). Tak możliwe jest wymijanie wrogów, ale gra nagradza za ich ciche zabijanie (perk mnożący PD za każde zabójstwo z ukrycia). Dodatkowo i tak warto czyścić lokacje z przecinków - łatwiejsze zbieractwo. Po tych 8 może 10 godzinach duuużo więcej jest eksploracji niż akcji (prologu + późniejszy moment urywający dupsko po całości). Ogólnie gra jest bardzo dobrze wyważona w tej kwestii, a najlepiej o tym świadczy to, że się w ogóle nad tym nie zastanawiam podczas rozgrywki. Od premiery U2 w żadną inną grę akcji (dodatkowo przygodową) nie grało mi się tak dobrze. Obok wiedźmina to najlepsza gra tego roku ( wiem, że jest jeszcze BB lecz to nie moje klimaty, ale giereczke szanuje) Edytowane 14 listopada 20159 l przez Starh
Opublikowano 14 listopada 20159 l to jestem cholernie pozytywnie zaskoczony. :> a bb polecam drugą szansę. mało która dzisiejsza gra 3xA daje taką satysfakcję z samodzielnego ubicia co wredniejszego bossa i nie zmusza do oddałniania jej w opcjach. Edytowane 14 listopada 20159 l przez nobody
Opublikowano 14 listopada 20159 l Starh juz chyba wszystko wypunktowal co najlepsze w nowej Larze, ale sa tez rzeczy do ktorych mozna sie przyczepic. Najbardziej gra chyba traci podczas przerywnikow, potrafia dosyc mocno przyciac ( u mnie w ostatniej sekwencji w pierwszym grobowcu ) oraz czasem aliasing daje po galach. Jednaj najbardziej wkurzajaca rzecza jest to, ze jak sie kogos wyeliminuje siedzac w krzakach i ktos to uslyszy to i tak juz wie gdzie sie znajdujesz pomimo ze podczas eliminacji kolegi byl odwrocony plecami. Bez sensu. Mam nadzieje ze wkrotce to naprawia. Edytowane 14 listopada 20159 l przez bebbop
Opublikowano 14 listopada 20159 l No jak masz odpaloną grę i w grze masz odpaloną pauzę, to normalne, że zlicza. Skąd niby system ma wiedzieć czy grasz czy siedzisz w menu gry :rotfl: :rotfl: :rotfl: Nie no, nie wie kurwa XD Jak odpalasz konsolę, to dasz nawet nie wie, że prąd do niej już dotarł.
Opublikowano 14 listopada 20159 l 2 pytania do osób które ukończyły grę:- ile jest w sumie większych obszarów w grze (licząc że pierwszy to radziecki obóz)?- czy po zakończeniu fabuły można dalej grać (odwiedzać grobowce, itd)?
Opublikowano 14 listopada 20159 l Tak jak w poprzedniej części, po ukończeniu grasz dalej i eksplorujesz dowolnie. Można się "teleportować" między obozami.
Opublikowano 14 listopada 20159 l 2 pytania do osób które ukończyły grę: - ile jest w sumie większych obszarów w grze (licząc że pierwszy to radziecki obóz)? - czy po zakończeniu fabuły można dalej grać (odwiedzać grobowce, itd)? Ja mam na razie z większych 3, ale obstawiam jeszcze co najmniej drugie tyle, jako że na liczniku 34% gry.
Opublikowano 15 listopada 20159 l Ja w związku z tym że jestem jeszcze świeżym posiadaczem One'a miałem dylemat miedzy Wieśkiem 3 a Larą , wybrałem panią archeolog i nie żałuje ....
Opublikowano 15 listopada 20159 l No przejdź lare i potem kupuj wieśka 3. Lara byłaby goty gdyby nie wiesiek. Tak czy siak obie gry bardzo dobre.
Opublikowano 15 listopada 20159 l 2 pytania do osób które ukończyły grę: - ile jest w sumie większych obszarów w grze (licząc że pierwszy to radziecki obóz)? - czy po zakończeniu fabuły można dalej grać (odwiedzać grobowce, itd)? Ja mam na razie z większych 3, ale obstawiam jeszcze co najmniej drugie tyle, jako że na liczniku 34% gry. Hint: Ten procent na mapie czy w menu nie pokazuje ukończenia gry, tylko ilość zebranych przedmiotów, skarbów itp.
Opublikowano 15 listopada 20159 l 2 pytania do osób które ukończyły grę: - ile jest w sumie większych obszarów w grze (licząc że pierwszy to radziecki obóz)? - czy po zakończeniu fabuły można dalej grać (odwiedzać grobowce, itd)? Ja mam na razie z większych 3, ale obstawiam jeszcze co najmniej drugie tyle, jako że na liczniku 34% gry. Hint: Ten procent na mapie czy w menu nie pokazuje ukończenia gry, tylko ilość zebranych przedmiotów, skarbów itp. No ja mam 65 % bo czyszczę wszystko a fabularnie daleko nie jestem. Przynajmniej mi się tak wydaje mam teraz iśc do jakiś archiwów po atlasa
Opublikowano 15 listopada 20159 l 2 pytania do osób które ukończyły grę: - ile jest w sumie większych obszarów w grze (licząc że pierwszy to radziecki obóz)? - czy po zakończeniu fabuły można dalej grać (odwiedzać grobowce, itd)? Ja mam na razie z większych 3, ale obstawiam jeszcze co najmniej drugie tyle, jako że na liczniku 34% gry. Hint: Ten procent na mapie czy w menu nie pokazuje ukończenia gry, tylko ilość zebranych przedmiotów, skarbów itp. Możliwe, ale jeżeli tak faktycznie jest, to i tak te przedmioty są w miarę równo poukładane, więc można przewidzieć ile gierki się zaliczyło.
Opublikowano 16 listopada 20159 l Masorz a jak się gra na xbox one? Jak wrażenia z użytkowania:) Wczoraj zaatakował mnie duży kot spanikowalem i władowałem w niego 2 strzały z granatami. Powinna zostać z niego miazga a mogłem normalnie oskórowac. Troszkę to głupie.
Opublikowano 16 listopada 20159 l W Far Cry 4, też mogłeś podłożyć c4 pod niedźwiedzia i miałeś skórę (uszkodzona, ale była) :-)
Opublikowano 16 listopada 20159 l Masorz a jak się gra na xbox one? Jak wrażenia z użytkowania:) Jeżeli chodzi o samo granie, to już miałem przyjemność jakiś czas temu i powtórzę się- padzik jest mega przyjemny i dokładny a wibracje w triggerach to bardzo fajne rozwiązanie. Jeśli pytasz o funkcjonalność i czytelność dashboarda- może lepiej wstrzymam się od komentarza bo mnie biedaka przylecą xboty rozerwać na strzępy.
Opublikowano 16 listopada 20159 l gra w wersji cyfrowej z bundla jest w jezyku polskim(same napisy?)?
Opublikowano 16 listopada 20159 l No ale dash jest (pipi)owy nikt cię za to nie zabije. Boże co za gra. Gdybym mógł gralbym non stop. Obecnie czyszcze mapę bo odblokowalem już wszystkie gadżety i samo czyszczenie mi się nie nudzi. W takim fc4 czy mad max miałem dość bardzo szybko a tu wszystko jakieś takie przyjemniejsze:)
Opublikowano 16 listopada 20159 l gra w wersji cyfrowej z bundla jest w jezyku polskim(same napisy?)?Najdas ja mam z polskiego bundla i jest pl ale mozna dowoli mieszać np ang dubb i napisy PL, dubb PL itd. Ja gurva na delegacji i pogram znowu dopiero w środę myślałem aby zabrać klocka do hotelu ale tv tylko 32 cali więc nie bede sobie wrazen psuł. Ide do baru Edytowane 16 listopada 20159 l przez balon
Opublikowano 16 listopada 20159 l Tak, skończył. Fajna i ciekawa końcówka. Ogólnie mocne 8/10 jak dla mnie. Szkoda, że tak szybko koniec.