Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Daredevil - 2015 - Steve DeKnight - Netflix

Featured Replies

Opublikowano

Właśnie chyba 'idą dalej' bo kontynuują wątek Bullseye'a a Punisher to tylko gościnnie póki co. Kingpin też wraca co zapowiada to dosłownie jako czwarty sezon Daredevila, na który czekało W CHUJ ludzi.

• Odpowiedzi 386
  • Wyświetleń 40,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
Godzinę temu, Masorz napisał:

Kingpin też wraca co zapowiada to dosłownie jako czwarty sezon Daredevila, na który czekało W CHUJ ludzi.

Po Echo juz raczej wiadomo o czym bedzie kolejny sezon DD.

Kingpin

Spoiler

wystartuje w wyborach na burmistrza, albo skocza w czasie i juz nim bedzie w DD

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Czwarty odcinek wjechał, scena z Frankiem ciareczki, mam nadzieje, że to nie jest jego ostatnia obecnosc w tym sezonie:banderas: Końcówka też dobra.

Opublikowano

Postanowiłem odswiezyc netflixowe sezony, juz pierwszy odcinek napakowany świetnymi scenami walk, nic się to nie zestarzało:obama:

Opublikowano

W drugim odcinku jest ten klasyk 'z korytarzem', ostatnio odświeżyłem pół pierwszego sezonu, no i cudeńko still.

Opublikowano

Typowy filler dziś, ale z brutalnością się nie hamują :obama:

edit: dobra, dziś dwa odcinki wjechały, jade z drugim

Specjalnie wrzucili ten filler z innym odcinkiem, dobra akcja z Fiskiem i Muse:banderas:

Opublikowano

Potwierdzam. Też się zdziwiłem jak wskoczył drugi odcinek. No, ale 5 był krótki, więc dobrze zrobili. Bardzo mi się podobały te paralele i równoległe sceny w 6 EP.

Z tego co kojarzę, to dwa ostatnie odcinki też mają wyjść razem, więc wychodzi na to, że za tydzień 7my odcinek, a za dwa już finał z 8 i 9tym.

Opublikowano
7 minut temu, Luqat napisał(a):

Z tego co kojarzę, to dwa ostatnie odcinki też mają wyjść razem, więc wychodzi na to, że za tydzień 7my odcinek, a za dwa już finał z 8 i 9tym.

Przechwytywanie.JPG.766e82acbd7fc82ff01163dd0e70b0c4.JPG

Opublikowano

Kolejny dobry odcinek, skonczyłem wczoraj tez drugi sezon netflixowy i jesli chodzi o choreografie walk to disney trzyma poziom poprzednich sezonow.

Nie spodziewalem się,

Spoiler

że Muse tak szybko zostanie odwalony, kreowali go na głównego antagoniste, a tu jednak nadal Kingpin gra pierwsze skrzypce

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Finał bez większego pierdolnięcia, ale sezon jako całość solidny.

Frank dostarczył, a scena z komisarzem to już pod horror klasy B podchodziła pawel

Opublikowano

Nadrobiłem DD: Born Again i w sumie nie było źle, ale jakoś więcej mięsa miała Netflixowa odsłona. Najciekawiej wypadł sam Murdock jako adwokat walczący głównie ze sobą i swoimi demonami. Fajnie, że dodali smaczki komiksowe jak chociażby używanie liny do przemieszczania się po mieście. Frank na duży plus i jeśli mogą pójść po bandzie i zaserwować więcej Punishera w takiej krawej wersji to jestem na tak. No i na drugi sezon nie trzeba długo czekać, więc liczę, że po takim wstępie dostaniemy coś bardziej akcyjnego a mniej melodramatowego.

Opublikowano
11 minut temu, Rudiok napisał(a):

Fajnie, że dodali smaczki komiksowe jak chociażby używanie liny do przemieszczania się po mieście.

Jak ma się pojawić w MCU np ze Spider manem, to musieli go trochę dopakować.

13 minut temu, Rudiok napisał(a):

Frank na duży plus i jeśli mogą pójść po bandzie i zaserwować więcej Punishera w takiej krawej wersji to jestem na tak.

W produkcji jest jakiś special, więc obstawiam coś w stylu filmu prosto na streaming. Bernthal jest współautorem scenariusza, więc powinno być dobrze. Premiera w przyszlym roku.