July 18, 201412 yr obsada już się powoli klaruje: matt murdock: foggy nelson: kingpin: keren page (!): rosario dawson: Edited July 18, 201412 yr by tk___tk
July 18, 201412 yr Deborah Ann Woll <3 Oj wiedzą, jak obsadzać role kobiece. Edited July 18, 201412 yr by Hejas
September 16, 201411 yr Author obsada tego serialu jest tak gruba, że ja pier.dolę. na nycc mają się pojawić na panelu marvel television więc może poznamy więcej szczegółów: kingpin będzie na kozaku to pewne.
September 16, 201411 yr Author niieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kurtyzano ! house of cards, orange is the new black, ostatni sezon arrested development, ostatni sezon the killing i kilka innych. agentów robi plebejskie abc. Edited September 16, 201411 yr by tk___tk
September 16, 201411 yr Author clark gregg w wywiadach mówi, że bardzo chętnie by sie w daredevilu pojawił. nad oboma serialami czuwa jeff leob więc szanse są. tak jak mówię - na NYCC pewnie dowiemy się czegoś konkretnego.
September 18, 201411 yr szkoda, zadnych crossoverow Oba seriale są częścią MCU, więc crossovery są jak najbardziej możliwe.
October 12, 201411 yr Wow design kostiumu jak w originie Millera i Romity jr. Juz mnie kupili. Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
October 12, 201411 yr Author z nowych nazwisk obsadzie wiemy, że w pierwszym sezonie będzie the owl: rosario dawson gra jakąś pielęgniarkę.
February 4, 201511 yr Podchodziłem bez większych nadziei i pozytywne zaskoczenie trochę cięższym klimatem, wpisuję na listę fajny, klimatyczny teaser.
February 27, 201511 yr Plus plakat I kilka fotek: http://screenrant.com/daredevil-marvel-netflix-tv-show-image-gallery/
March 10, 201511 yr Ja też, dla mnie bodaj obecnie najbardziej oczekiwany serial. Chyba sobie wezmę wolny dzień czy dwa, co by machnąć cały sezon od razu.