Opublikowano 20 kwietnia 201510 l Autor całe defenders ma odgrywać znaczącą rolę w infinity war part 1.
Opublikowano 21 kwietnia 201510 l Co za serial... Proporcje pomiędzy akcją, a wątkami pobocznymi idealnie wyważone. Świetnie obsadzone role, świetne choreografie walk, świetna muzyka, świetny design Hell's Kitchen no i świetna fabuła. Czekam na drugi sezon i Defenders.
Opublikowano 21 kwietnia 201510 l całe defenders ma odgrywać znaczącą rolę w infinity war part 1. szkoda troche ze tak pozno sie wzieli, bo w civil war tacy statysci by sie przydali
Opublikowano 21 kwietnia 201510 l Autor w infinity też się przydadzą, a jeśli chcesz wiedzieć dlaczego to odsyłam do wyciekó od Latino review.
Opublikowano 21 kwietnia 201510 l Ja tam się cieszę, że nie starają się upychać miliona postaci w dwu godzinnych filmach, bo to nigdy dobrze się nie kończy.
Opublikowano 22 kwietnia 201510 l Ja tam się cieszę, że nie starają się upychać miliona postaci w dwu godzinnych filmach, bo to nigdy dobrze się nie kończy. Jeśli te postacie dostają 13 godzinne originy w postaci seriali, a potem nie są zwykłymi statystami w filmie to nie widze w tym nic złego.
Opublikowano 22 kwietnia 201510 l Jeśli tak na to patrzeć to masz rację, ale nie zapominaj, że filmy marvela to typowe blockbustery dla mas i stawiają na to, żeby przeciętny janusz z ulicy co nie wie nic o komiksach nie był zdezorientowany natłokiem bohaterów i nawiązań do wydarzeń z innych dzieł.
Opublikowano 22 kwietnia 201510 l No ale easter eggów komiksowych tam zawsze jest masa. Poza tym Marvel wielokrotnie podkreślał, że robią swoje filmy dla januszy ORAZ hardcore'owych fanów komiksów.
Opublikowano 22 kwietnia 201510 l Przy civil war czy infinity gauntlet i tak sie raczej nie uniknie duzej ilosci postaci.
Opublikowano 30 kwietnia 20159 l Obejrzałem sezon do końca i jestem zawiedziony że to tylko 13 odcinków. Serial naprawdę zacny i czekam na nowy sezon. Swoją drogą myślałem że dostanie lepszy kostium. Ten wygląda strasznie tandetnie.
Opublikowano 30 kwietnia 20159 l Duzo lepiej niz ten z filmu i tak. Cos czytalem ze netflix bierze sie za Punishera.
Opublikowano 12 maja 20159 l Wczoraj łyknąłem dwa odcinki i jest naprawdę super! Sto razy lepiej niż to gó.wno obesrane Gotham.
Opublikowano 12 maja 20159 l Niby jest fajnie ale kto zna historie DD to niczego nowego w serialu nie znajduje...
Opublikowano 13 maja 20159 l Swoja droga mogliby zrobic spider mana w takiej postaci jak daredevil i z mrocznym klimatem a nie jak te crapy filmowe.
Opublikowano 13 maja 20159 l poyebało? A co wolisz filmowe (pipi) dla nastolatkow? Przeciez tego ogladac nie idzie w porownaniu tego co w komiksach bylo.
Opublikowano 13 maja 20159 l Autor tak. nie no muszę cię zmartwić feige niedawno kategorycznie powiedział, że mcu będzie względnie pogodne i family friendly. na netflixie owszem będzie ostrzej, bo to coś na wzór komiksowego imprintu marvel knights, ale spidey to ostatnia postać jaką chciałbym w takich klimatach zobaczyć. spider man noir jak najbardziej .
Opublikowano 13 maja 20159 l Było parę fajnych historii Spidey vs Venom i były całkiem mroczne. Takiej ekranizacji bym nie odmówił.
Opublikowano 13 maja 20159 l Tylko, że na nowego Spajdera brani są pod uwagę gimnazjaliści z wyglądu. Ten nerwus z Ender's Game i ktoś tam jeszcze. Średnio widzę poważną, dosadną i mroczną historię z taką obsadą.
Opublikowano 21 maja 20159 l Dopiero zacząłem to oglądać. Co za wstyd! Ten serial bije całe kinowe marvel-polo. Cos pieknego...W końcu znalazłem to czego szukałem. Matt i Foggy jakby wycięci z kadrów komiksu. Jestem pod ogromnym wrażeniem. Nigdy nie sądziłem, że serial na podstawie komiksu Marvela może być tak brutalny.