Opublikowano 12 sierpnia 201410 l Rozbudowana wersja jednej z najlepszych gier na PS Vita, o ile nie najlepszej. Oryginalna produkcja twórców LBP zadebiutuje na PS4 w 2015 roku i doczeka się szeregu dopałek. Potwierdzono 1080p/60 fps, rozszerzenie gry o nowe możliwości, miejscówki i zagrania. Najciekawszy aspekt to jednak sterowanie, bo gra skorzysta z absolutnie wszystkiego, co posiada DualShock 4, w tym oświetlanie ekranu telewizora Light Barem (czemu nikt wcześniej na to nie wpadł?). Osobiście nie pogrywam na Vicie, więc bardzo się cieszę. I pewnie nie tylko ja - http://blog.eu.playstation.com/2014/08/12/tearaway-unfolded-unveiled-ps4-gamescom-2014/ Edytowane 12 sierpnia 201410 l przez Kasias
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l okradziono vitowcow!!!!!!!!!!!!!! czekam na port killzone mercenary na ps3 i gravity rush2 jako ex na ps4!!!!!!!! a tym czasem pisze raport na ciebie
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l Niech Sony w końcu uśmierci tego przenośnego trupa i całe siły skieruje na PS4, które już sprzedało się w 10mln. Bardzo dobra decyzja, bo mało kto grał w tą oryginalną grę, a na PS4 ma szanse się wybić.
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l Az mam ochote przejsc ta gre na Vicie i wykorzystaj w pelni ficzery tej konsolki, a potem na PS4, bo to przeciez nie bedzie port 1:1 tylko z zupelnie nowymi lokacjami
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l nom, to nie jest port 1:1, tylko nowa gra z nowymi ficzerami i lokacjami. na PSV grałem z ogromną przyjemnoscią i mam nadzieję się nie zawieść na PS4.
Opublikowano 13 sierpnia 201410 l Szkoda, że w 2015 roku. Już mogli się postarać na 2014 i zapełnić trochę lukę first party. Trailer jest genialny. Ta muzyka...
Opublikowano 13 sierpnia 201410 l Klimat gry faktycznie ciekawy interesuje mnie ta gra na vitke z tym, że nie wiem czy czasem nie poczekAć aż zaplusuje
Opublikowano 14 sierpnia 201410 l Biere na premiere! Czyli w końcu jak to nowa gra z nowymi lokacjami czy dopasiona stara wersja ? Ficuś pewno wie, po tym co zobaczył na trailerze.
Opublikowano 14 sierpnia 201410 l dopasiona stara wersja - sa miejscowki z wersji na vite jak i nowe + pewnie przemodeluja moce bo tearaway na vicie korzystal z kamerki tylnej i przedniej, a na ps4 tego bajeru nie ma, za to jak widac bedzie np zabawa tym swiatlem z pada
Opublikowano 14 sierpnia 201410 l dopasiona stara wersja - sa miejscowki z wersji na vite jak i nowe + pewnie przemodeluja moce bo tearaway na vicie korzystal z kamerki tylnej i przedniej, a na ps4 tego bajeru nie ma, za to jak widac bedzie np zabawa tym swiatlem z pada Mam nadzieję, że dobrze przemodelują te sterowanie, a nie np powycinają niektóre lokacje.
Opublikowano 14 sierpnia 201410 l ciezko powiedziec, trailery z psvity zawieraly lokacje, ktore w fullu sie nie znalazly albo zostaly ostro przemodelowane, tutaj tez tak moze byc ps4 to oczko w glowie wiec pewnie fajnie ta wersje podocinaja i dodadza cos od siebie - dont worry
Opublikowano 14 sierpnia 201410 l Do tego czasu niech wrzuca Tearaway na Vite do Plusa albo chociaz dadza na niego promocje
Opublikowano 14 sierpnia 201410 l A jak mówiłem, że wyjdzie na stacjonarkę, to nieeee bo kamerka i panel dotykowy
Opublikowano 14 sierpnia 201410 l Do tego czasu niech wrzuca Tearaway na Vite do Plusa albo chociaz dadza na niego promocje I właśnie dlatego, że nadchodzi Unfolded, wersja na Vitę do Plusa nie trafi. Pewnie dopiero jakiś czas po premierze wersji na PS4.
Opublikowano 14 sierpnia 201410 l Tearaway poza klimatem nie miała nic do zaoferowania, przez mocne tytuły została wciągnięta w szereg przeciętniaków. Mimo to warto sprawdzić dla samego klimatu, nie ma się co spodziewać fajerwerek imo._______________________________________________________________________________________________ Do tego czasu niech wrzuca Tearaway na Vite do Plusa albo chociaz dadza na niego promocje I właśnie dlatego, że nadchodzi Unfolded, wersja na Vitę do Plusa nie trafi. Pewnie dopiero jakiś czas po premierze wersji na PS4. To nie jest cross-buy._______________________________________________________________________________________________EDIT:Min. 5 nowych lokacji Edytowane 14 sierpnia 201410 l przez Zdunek
Opublikowano 14 sierpnia 201410 l Kupię pod warunkiem że solidnie wydłużą czas gry. Szpil był rewelacyjny, ale zdecydowanie za krótki. Fajnie wykorzystano bajery Vity pod koniec gry.
Opublikowano 14 sierpnia 201410 l Kupię pod warunkiem że solidnie wydłużą czas gry. Szpil był rewelacyjny, ale zdecydowanie za krótki. Fajnie wykorzystano bajery Vity pod koniec gry. Szczerze w to wątpię, ale dla tych którzy nie mają Vity wiadomość bardzo dobra. Ja jednak w takie gry wolę szarpać na małym ekranie (tak samo np. Rayman'y czy Dragon's Crown). Grafika bardziej mi leży na małym ekranie i oczywiście funkcje dotykowe na plus dla małej wersji.
Opublikowano 15 sierpnia 201410 l Do tego czasu niech wrzuca Tearaway na Vite do Plusa albo chociaz dadza na niego promocje I właśnie dlatego, że nadchodzi Unfolded, wersja na Vitę do Plusa nie trafi. Pewnie dopiero jakiś czas po premierze wersji na PS4. Niekoniecznie. Po zapowiedzi TR: Definitive Edition do Plusa trafila wersja na PS3. Nie przeszkodzilo to jednak wersji na PS4 byc hitem. A ilez to posiadaczy PS4 ma Vite? Jest na tym forum jeszcze jakis wariat taki jak ja?
Opublikowano 15 sierpnia 201410 l no ja jestem U mnie w domu Vita świetnie się sprawdza jako drugi ekran do PS4 + maszynka do grania w indyki przed snem. Co do tearaway na PS4, to jak dla mnie zakup obowiązkowy. IMHO jest to jedno z najlepszych nowych IP jakie się pojawiły przez ostatnie kilka lat
Opublikowano 15 sierpnia 201410 l Na trailerze już widać nowe miejscówki i patenty. Nic dziwnego. Przeniesienie tej gry wyglądającej identycznie jak na Vicie, byłoby niemożliwe. Co i tak nie zmienia faktu, że gra to meh.