August 25, 201411 yr co prawda na jesień ląduje już ostatni sezon tego znakomitego (i niestety niedocenianego) serialu, ale szkoda, żeby nie było tematu na forumie. zapraszam do dyskusji.
August 29, 201411 yr Ależ wam zazdroszczę, że macie ten serial dopiero przed sobą. Chyba zrobię sobie maraton powtórkowy.
August 29, 201411 yr Ja skończyłem na 2 sezonie, ale mam za sobą Arrested Development i It's Always Sunny... i nie jest to ten sam kaliber. Skoro piszecie, że dalej jest lepiej, to może zrobię drugie podejście.
August 29, 201411 yr Serial sporo zyskuje kiedy odpada ten architekt i wchodzą Ben i Chris. Dopiero wtedy kształtuje się ultimate cast of Parks&Rec.
August 29, 201411 yr Obecnie jestem na 4tym sezonie (3 sezony w chyba 4 dni) i chyba dołączy w tym sezonie do Gotham, Arrowa, Flasha i Constantinea jako seriale oglądane na bieżąco.
August 29, 201411 yr dowolna ze Swansonem? ok, po uslyszeniu tekstu o ewolucji mezczyzn w swansonów chyba kupuje ten serial.
August 29, 201411 yr Author i wchodzą Ben i Chris. Dopiero wtedy kształtuje się ultimate cast of Parks&Rec. to dosłownie to co chciałem napisać. pierwszy sezon był na próbę (jak pewnie zauważyliście najkrótszy), ale jak już się rozkręcili to długo nie zwolnili tempa. i nie jest to ten sam kaliber. no nie jest. to jest takie lepsze the office US. Edited August 29, 201411 yr by tk___tk
August 30, 201411 yr Dwa pierwsze epy za mną. Może to nie jest jazda na poziomie it's always sunny in philadelphia ale jest dobrze!
August 30, 201411 yr Dobiłem do 5 sezonu i jest jeszcze lepszy niż poprzedni. BTW. http://www.rentaswag.com/
August 30, 201411 yr no i oczywiście: - lil sebastian ['] Finał 6 sezonu to w ogóle pała siada. ile oni tam kozackich cameo wsadzili (nie bede spoilerował), to nawet ja nie.
August 30, 201411 yr Author skoro pojawił się lil' sebastian to nie sposób nie wspomnieć o dżerym aka garym: zawsze mnie rozbraja kiedy wszyscy bez wyjątku "wyskakują z postaci" jak tylko pojawi się okazja do pojazdu po jerrym . DJ ROOMBA [*]. Edited August 30, 201411 yr by tk___tk
August 31, 201411 yr Pierwszy sezon za mną. Jest dobrze choć blond laska trochę wk*rwiająca z początku. Reszta postaci jest wyrazista w cholere (może oprócz Marka). Ron to już w ogóle kozak. No i wreszcie zaczynam rozumieć poniższy obrazek: Mistrz.
August 31, 201411 yr Dzięki za polecenie serialu. Kiedyś pierwszy sezon obejrzałem i przestałem a teraz dzięki wam wróciłem i cały sezon w weekend jutro zacznę 3