Opublikowano 4 lipca 20159 l 71zł, ktoś grał w to na PC, to faktycznie jest 5 godzin gry? na PS4 będzie pudełko czy tylko cyfrowa? jak sama gra, wrażenia etc?
Opublikowano 4 lipca 20159 l 71zł, ktoś grał w to na PC, to faktycznie jest 5 godzin gry? na PS4 będzie pudełko czy tylko cyfrowa? jak sama gra, wrażenia etc? Wyszło mi dokładnie 5h ze zrobieniem wszystkich achievementów. Tutaj krótko o samych wrażeniach po ukończeniu - http://www.psxextreme.info/topic/96750-własnie-ukonczyłem/?p=3308452
Opublikowano 6 lipca 20159 l Giera jest juz w pełni skończona o czym powiadamia nas sam A.Chmielarz. Gra jak wiecie chodzi na silniku UE4, posiada polskie napisy i jest wyceniona na 71,10 zł. Więcej info w linko poniżej. http://www.ppe.pl/news-37126-zaginiecie_ethana_cartera_na_playstation_4_gotowe___autorzy_przygotowali_pelny_remake.html
Opublikowano 8 lipca 20159 l 71zł, ktoś grał w to na PC, to faktycznie jest 5 godzin gry? na PS4 będzie pudełko czy tylko cyfrowa? jak sama gra, wrażenia etc? Zayebista grafika.
Opublikowano 8 lipca 20159 l czuję że mimo tego że wersja na ps4 chodzi na nowszej iteracji silnika to bęzie wyglądała gorzej niż pierwowzór na PC.
Opublikowano 11 lipca 20159 l Gra za(pipi)ista. Dla mnie jedno z goty zeszłego roku. Krotka ale treściwa gra. Fajny klimat, przepiękna grafika. Czemu to nie w multiplatformach temat?
Opublikowano 11 lipca 20159 l Bo taki jest wymóg moderatorów. Ile razy trzeba powtarzać, że gdy gra wychodzi na jakąś konsolę i PC to ma mieć dwa tematy?
Opublikowano 14 lipca 20159 l Ethan Carter dzis na PS4 do kupienia za 19 euro (zniżka dla PS+). Dajcie znać czy edycja na PS4 jest spoko i czy warto brać. E: premiera jednak jutro. Edytowane 14 lipca 20159 l przez pawelgr5
Opublikowano 14 lipca 20159 l Ethan Carter dzis na PS4 do kupienia za 19 euro (zniżka dla PS+). Dajcie znać czy edycja na PS4 jest spoko i czy warto brać. E: premiera jednak jutro. Ja kupuje, ale ogram dopiero na wieczór jutrzejszy. U mnie cena to 17.10 euro(PS+), pozdrawiam.. Edytowane 15 lipca 20159 l przez MEVEK
Opublikowano 15 lipca 20159 l Napisz co dokładnie Cię interesuje, to Ci napiszę. Na razie nic się nie zacina i wszystko działa tak jak powinno. Gra wygląda rewelacyjnie i jak na razie gra mi się w nią bardzo przyjemnie. Gra wciąga, a widoki co chwila podziwiam. Jak się patrzę, to wydaje mi się, że pochodzą one z Polski
Opublikowano 15 lipca 20159 l Jest link wyzej ze wszystko to dolny slask, jelenia gora i okolice. Moje okolice
Opublikowano 15 lipca 20159 l A kojarzycie skąd jest użyta na początku tama? Z początku myślałem, że może to okolice Soliny, ale tak nie za bardzo mi pasuje.
Opublikowano 15 lipca 20159 l Tama jest z Pilchowic. Mam tam rodzinę, a nigdy na tej tamie nie byłem Trzeba będzie się tam przejechać http://www.gram.pl/artykul/2014/09/29/red-creek-valley-jest-prosto-z-polski-a-ethan-carter-ginal-na-slasku.shtml Tutaj masz porównanie gram.pl
Opublikowano 15 lipca 20159 l W Saturnie wersja na PC kosztuje obecnie 29zł. Czy w wersja na PS4 warta jest tych 71zł czy różnice są tak marne że lepiej brać na PC?
Opublikowano 15 lipca 20159 l Wszystkie porownamoa sa na poprzednich stronach. Wiem, ale ten link już nie działa, więc znalazłem kolejny, żeby piotros mógł sobie porównać
Opublikowano 15 lipca 20159 l W Saturnie wersja na PC kosztuje obecnie 29zł. Czy w wersja na PS4 warta jest tych 71zł czy różnice są tak marne że lepiej brać na PC?nie warto bo pc dostanie update więc 0 różnic a jak wiadomo na pc ladniej i płynniej
Opublikowano 15 lipca 20159 l Napisz co dokładnie Cię interesuje, to Ci napiszę. Na razie nic się nie zacina i wszystko działa tak jak powinno. Gra wygląda rewelacyjnie i jak na razie gra mi się w nią bardzo przyjemnie. Gra wciąga, a widoki co chwila podziwiam. Jak się patrzę, to wydaje mi się, że pochodzą one z Polski Jak tam gameplay? Soczysty, nic nie chrupie? Platyna bedzie?
Opublikowano 15 lipca 20159 l Napisz co dokładnie Cię interesuje, to Ci napiszę. Na razie nic się nie zacina i wszystko działa tak jak powinno. Gra wygląda rewelacyjnie i jak na razie gra mi się w nią bardzo przyjemnie. Gra wciąga, a widoki co chwila podziwiam. Jak się patrzę, to wydaje mi się, że pochodzą one z Polski Jak tam gameplay? Soczysty, nic nie chrupie? Platyna bedzie? W Ethanie nie ma platyny. Lista trofików: http://psnprofiles.com/trophies/3695-The-Vanishing-of-Ethan-Carter