Opublikowano 7 listopada 201410 l przez ponad dwie godziny jezdzilem po lotnisku, driftowalem i robilem zdjecia. a klapy mowia, ze po 5h gra sie nudzi z tych nocnych zdjec jestem dumny slady walki
Opublikowano 9 listopada 201410 l Najładniejsze jakie zrobiłem Edytowane 9 listopada 201410 l przez Orzeszek
Opublikowano 20 listopada 201410 l Ilość detali jakie władowano w auta zabija. Patrzcie: Zdjęcie lampy od auta z wygrawerowanym na niej napisami. Napisu nie widać normalnie podczas gry, bo jest maleńki. Dopiero w trybie foto na maksymalnym zbliżeniu. JEST MOC.
Opublikowano 24 listopada 201410 l A tu kilka moich zdjęć. Ta gra jest przepiękna graficznie. Pod względem liczby detali to jakiś kosmos.
Opublikowano 25 listopada 201410 l Wrzucam kolejne zdjęcia, gra ma tyle momentów że co chwile mam ochotę trzaskać foty
Opublikowano 26 listopada 201410 l Dodam kolejne foty. Szczególnie oświetlenie niszczy. Mogę tu cykać tych zdjęć i cykać, niektóre są niemal jak real, kapitalnie to wygląda.
Opublikowano 27 listopada 201410 l Kolejne zdjęcia z tych genialnych wyścigów. Graficzna miazga. Edytowane 27 listopada 201410 l przez Maciomaniak
Opublikowano 27 listopada 201410 l To i ja się pochwalę moimi fotkami Edytowane 27 listopada 201410 l przez terror
Opublikowano 28 listopada 201410 l Rewelacyjne są te wasze fotki Panowie Oby więcej! Wrzucam kolejnych kilka, tym razem część oszałamiających widoczków - gra ma swoje momenty, całe mnóstwo.
Opublikowano 3 grudnia 201410 l Dawajcie swoje foty na konkurs bo są świetne http://forums.forzamotorsport.net/turn10_postst27583_Forza-Horizon-2--XBOX-ONE--Photo-Contest---Photocomp9.aspx Znowu coś ode mnie
Opublikowano 12 grudnia 201410 l Po zrobieniu kliknij by udostępnić zdjęcie. Zapisze sie na Twoim koncie na www.forzamotorsport.net