Opublikowano 16 kwietnia 201510 l Ile czasu spędzasz nad jednym kadrem, aż efekt będzie taki jak powyżej? Z tym jest różnie, jak sprzyjają warunki m.in. oświetlenie to niedużo, z 2 min. Najdłużej trwa szukanie dobrego kadru. Do reszty parametrów mam raczej stałą wartość. i dlaczego jedna fotka Jagura na hubie podpisana jest jako maciej? Bo gram na koncie brata. Rzadko używam konsoli, więc nie będę kupować osobno golda Chociaż z tego co słyszałem to już nie trzeba mieć golda na każdym koncie żeby grać online jak na x360, wystarczy jedno. Edytowane 16 kwietnia 201510 l przez marcin33
Opublikowano 18 kwietnia 201510 l Jak się ustawia logotyp gry, by był w innym miejscu niż prawy, dolny róg?
Opublikowano 20 kwietnia 201510 l jaja se robisz wrzucając fotki z Auto Świat? ja pier.dole jaki fotoreal xD
Opublikowano 2 maja 20159 l No to foto z Jeepem wyszło genialnie. Uwielbiam robić zdjęcia detali w tej grze
Opublikowano 8 czerwca 20159 l Nie no ładne, ładne. Ale przy tych fotkach Marcina wyglądają jak z xboxa 360
Opublikowano 10 czerwca 20159 l No już bez przesady Pora na foty Porsche, 918 jest cudowne Edytowane 10 czerwca 20159 l przez marcin33
Opublikowano 16 września 20159 l zawsze robiłem to foto w serii motorsport więc w horizon 2 też musiałem
Opublikowano 3 grudnia 20159 l Może z godzinkę Musiałem się uwijać bo na konkretną godzinę była ustawka z Forumkowiczami, by pograć online. Chciałem na ustawkę przygotować logosy. Więc zrobiłem na szybko PSXE i Drivecrapa :-)