Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Peaky Blinders

Featured Replies

• Odpowiedzi 120
  • Wyświetleń 23,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jest i trailer 4 sezonu!!     Boziuniu, ale to będzie dobre. Ta muzyka  

• Muzyka momentami jest totalnie źle dobrana, głowny bohater to aktor jednej twarzy cokolwiek by sie nie dzialo, poza tym calkiem daje rade ten serial

• Alez swietny, fanowski montaż i ten kawałek w wykonaniu (jakże świetnym), które słyszę pierwszy raz. Oczywiście tylko dla osób, które obejrzały wszystkie sezony, bo jeden wielki spoiler.

Opublikowano

Świetna wiadomość. Obok The Wire i The Oz mój ulubiony serial. Szkoda, że sezon ma tylko 6 odcinków.

Opublikowano

Fajnie, jeśli na kolejny sezon nie trzeba będzie czekać znów półtora roku. Z drugiej strony, jeśli mieliby odwalić coś byle jak, to niech się nie spieszą.

Edytowane przez Frantik

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pierwszy sezon kończę.

Serial jest wyśmienity a ten rockowo-bluesowy soundtrack pasuje jak ulał.

-Holy shit. Danny, you're dead!

-Yeah, I've been living in London, same thing.

Jakie to aktualne :pawel:

Opublikowano

Mi zostały dwa odcinki trzeciego sezonu. Co tu dużo mówić, jest sztosik. Cały czas ten sam, wyśmienity poziom i klimat. Wprowadzenie wątku

rosyjskich rewolucjonistów i strony przeciwnej

jak dla mnie bardzo dobrze rozruszało akcję i dodało ciekawych smaczków. 

No i Cillian Murphy w roli życia :banderas:

Opublikowano

Mi zostały dwa odcinki trzeciego sezonu. Co tu dużo mówić, jest sztosik. Cały czas ten sam, wyśmienity poziom i klimat. Wprowadzenie wątku

2 ostatnie odcinki mocno na propsie, szczegolnie koncowka sezonu :)

A serial trzyma poziom bo sie nie przeciaga, robia mniej odcinkow, nic nie przedluzaja na sile, taka formula swietnie sie sprawdza jak widac.

Opublikowano

W rzeczy samej, te ostatnie epizody, z naciskiem na chyba najbardziej emocjonujący finał w historii serialu, to klasa sama w sobie. No i ta końcówka :banderas:

Serial tworzony jest dość niespiesznie, także nie zdziwię się, jeśli czwarty sezon zobaczymy dopiero w 2018. No ale niech tam tworzą w spokoju. :)

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

4 sezon zaczynają kręcić w marcu, więc wcześniej jak we wrześniu bym się nie spodziewał. Co do drugiego pytania to nie wiem niestety.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Obejrzałem całość, wszystko gicik oprócz wątku z

pedo księdzem w trzecim watku, imo nie umywa się do campbella

Poza tym wszystko mi pasowało, a krótkie sezony nie pozwalają na spowolnienie akcji choćby na minutę. Czekam z łapa w majtach na czwarty sezon.

A i całość jest na netflixie więc kto nie oglądał ma szansę nadrobić :lapka:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pierwsze foto promojące 4. sezon

peaky.jpg

Poza tym, niestety, jakichkolwiek informacji brak. Wiadomo jedynie, że akcja będzie rozgrywać się pół roku po wydarzeniach z 3. sezonu.

Edytowane przez Frantik

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jest i trailer 4 sezonu!!

Boziuniu, ale to będzie dobre. Ta muzyka   :fsg:

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Super serial, ale nigdy nie pobije dla mnie sugestywności Boardwalk Empire.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Sry za minusa. Miał byc plus.

Opublikowano

Ja mu dałem i się wyrównało. Ale będzie oglądane.

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Mam nadzieję, że nie trzeba będzie czekać zbyt długo na ten sezon, na 3 trzeba było czekać chyba z rok. Uwielbiam ten serial, fabula, scenariusz, gra aktorska, muzyka, KLIMAT... chyba wszystko mi spasowało. Wybornie się to ogląda.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dobra Panowie. Bez żartów. Tak FANTASTYCZNEGO rozpoczęcia sezonu nie widziałem w żadnym serialu od bardzo długiego czasu. Nie byłem przygotowany na taki but na mordę i do tej pory nie mogę podnieść szczęki z podłogi. Co tam się odjebało to nie mam pytań :obama:  :obama: 11/10

SPOILERY

Początek odcinka(genialnie nakręcony) i scena w kuchni(antonio :banderas:) to mistrzostwo świata. ALE ZAKOŃCZENIE to mnie zmiotło całkowicie. Autentycznie krzyknąłem do tv "NIEEE" jak przeszyli nabojami Johnny'ego. Może jakimś cudem przeżył, bo to obok Arthura moja ulubiona postać i nie chcę śmierci tych bohaterów. A jak nie to RIP JOHNNY, Merry Christmas :(:(:(:(

Ale ten sezon to będzie MOC. PEAKY FOOKIN BLINDERS!!!

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Pełna zgoda, otwarcie sezonu wgniata w fotel przez cały odcinek. Nie pieprzą się w tańcu

Spoiler

i od początku rzucają nowymi postaciami, starych pakując do piachu :obama: Swoją drogą tam nie tylko Johny, ale oberwał także Michael, choć czuję w moczu, że ten drugi może się z tego wylizać. 

Oby tylko utrzymali ten poziom przez cały sezon i po raz kolejny będzie sytuacja, w której nowa seria jest jeszcze lepsza od poprzedniej, jak to do tej pory miało miejsce. 

Edytowane przez Hum