Opublikowano 26 maja 20168 l Świetna wiadomość. Obok The Wire i The Oz mój ulubiony serial. Szkoda, że sezon ma tylko 6 odcinków.
Opublikowano 26 maja 20168 l Fajnie, jeśli na kolejny sezon nie trzeba będzie czekać znów półtora roku. Z drugiej strony, jeśli mieliby odwalić coś byle jak, to niech się nie spieszą. Edytowane 26 maja 20168 l przez Frantik
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Co oni wyprawiają w tym serialu... Hardy'ego było jak na lekarstwo, ale każda kolejna scena lepsza od poprzedniej. Koleś jest geniuszem. Nie będę strzępił klawiatury, tylko zarzucę tym: https://www.youtube.com/watch?v=MX6xyC4L2Ec
Opublikowano 26 lipca 20168 l Pierwszy sezon kończę. Serial jest wyśmienity a ten rockowo-bluesowy soundtrack pasuje jak ulał. -Holy shit. Danny, you're dead! -Yeah, I've been living in London, same thing. Jakie to aktualne
Opublikowano 26 lipca 20168 l Mi zostały dwa odcinki trzeciego sezonu. Co tu dużo mówić, jest sztosik. Cały czas ten sam, wyśmienity poziom i klimat. Wprowadzenie wątku rosyjskich rewolucjonistów i strony przeciwnej jak dla mnie bardzo dobrze rozruszało akcję i dodało ciekawych smaczków. No i Cillian Murphy w roli życia
Opublikowano 26 lipca 20168 l Mi zostały dwa odcinki trzeciego sezonu. Co tu dużo mówić, jest sztosik. Cały czas ten sam, wyśmienity poziom i klimat. Wprowadzenie wątku 2 ostatnie odcinki mocno na propsie, szczegolnie koncowka sezonu A serial trzyma poziom bo sie nie przeciaga, robia mniej odcinkow, nic nie przedluzaja na sile, taka formula swietnie sie sprawdza jak widac.
Opublikowano 29 lipca 20168 l W rzeczy samej, te ostatnie epizody, z naciskiem na chyba najbardziej emocjonujący finał w historii serialu, to klasa sama w sobie. No i ta końcówka Serial tworzony jest dość niespiesznie, także nie zdziwię się, jeśli czwarty sezon zobaczymy dopiero w 2018. No ale niech tam tworzą w spokoju.
Opublikowano 29 grudnia 20168 l 4 sezon zaczynają kręcić w marcu, więc wcześniej jak we wrześniu bym się nie spodziewał. Co do drugiego pytania to nie wiem niestety.
Opublikowano 31 lipca 20177 l Obejrzałem całość, wszystko gicik oprócz wątku z pedo księdzem w trzecim watku, imo nie umywa się do campbella Poza tym wszystko mi pasowało, a krótkie sezony nie pozwalają na spowolnienie akcji choćby na minutę. Czekam z łapa w majtach na czwarty sezon. A i całość jest na netflixie więc kto nie oglądał ma szansę nadrobić
Opublikowano 22 września 20177 l Pierwsze foto promojące 4. sezon Poza tym, niestety, jakichkolwiek informacji brak. Wiadomo jedynie, że akcja będzie rozgrywać się pół roku po wydarzeniach z 3. sezonu. Edytowane 22 września 20177 l przez Frantik
Opublikowano 30 września 20177 l Jest i trailer 4 sezonu!! Boziuniu, ale to będzie dobre. Ta muzyka Edytowane 30 września 20177 l przez sprite
Opublikowano 1 października 20177 l Super serial, ale nigdy nie pobije dla mnie sugestywności Boardwalk Empire.
Opublikowano 30 października 20177 l Ja mu dałem i się wyrównało. Ale będzie oglądane. Edytowane 30 października 20177 l przez sprite
Opublikowano 31 października 20177 l Mam nadzieję, że nie trzeba będzie czekać zbyt długo na ten sezon, na 3 trzeba było czekać chyba z rok. Uwielbiam ten serial, fabula, scenariusz, gra aktorska, muzyka, KLIMAT... chyba wszystko mi spasowało. Wybornie się to ogląda.
Opublikowano 17 listopada 20177 l Dobra Panowie. Bez żartów. Tak FANTASTYCZNEGO rozpoczęcia sezonu nie widziałem w żadnym serialu od bardzo długiego czasu. Nie byłem przygotowany na taki but na mordę i do tej pory nie mogę podnieść szczęki z podłogi. Co tam się odjebało to nie mam pytań :obama: 11/10 SPOILERY Początek odcinka(genialnie nakręcony) i scena w kuchni(antonio :banderas:) to mistrzostwo świata. ALE ZAKOŃCZENIE to mnie zmiotło całkowicie. Autentycznie krzyknąłem do tv "NIEEE" jak przeszyli nabojami Johnny'ego. Może jakimś cudem przeżył, bo to obok Arthura moja ulubiona postać i nie chcę śmierci tych bohaterów. A jak nie to RIP JOHNNY, Merry Christmas Ale ten sezon to będzie MOC. PEAKY FOOKIN BLINDERS!!! Edytowane 18 listopada 20177 l przez sprite
Opublikowano 19 listopada 20177 l Pełna zgoda, otwarcie sezonu wgniata w fotel przez cały odcinek. Nie pieprzą się w tańcu Spoiler i od początku rzucają nowymi postaciami, starych pakując do piachu Swoją drogą tam nie tylko Johny, ale oberwał także Michael, choć czuję w moczu, że ten drugi może się z tego wylizać. Oby tylko utrzymali ten poziom przez cały sezon i po raz kolejny będzie sytuacja, w której nowa seria jest jeszcze lepsza od poprzedniej, jak to do tej pory miało miejsce. Edytowane 19 listopada 20177 l przez Hum
Opublikowano 20 listopada 20177 l 21. grudnia cały czwarty sezon wyląduje na Netflixie: https://screenrant.com/peaky-blinders-season-4-netflix-december-2017-cillian-murphy/