Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ten kawałek jest zrobiony dla beki, czy u Tedego zaczyna się autyzm rozwijać?

• Odpowiedzi 188
  • Wyświetleń 168,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• wlaczylem te 2 kawalki a tam stekajacy grubas na auto tunie ja pie,erdole zabijcie sie blagam

• nie no, tylko stwierdzam ze obiektywnie rzecz biorac, to robia szkode spoleczenstwo napedzajac wyswietlenia takim "artystom". nie dosc ze wspierasz goscia, ktory widzi w sluchaczu idiote i latwy zarob

• Paolo de Vesir
    Paolo de Vesir

Obecnie najlepszy w Polsce, a potem długo długo nic, więc byś nieco przystopował z hejtem, ok? 

Opublikowano

tez sie wybiore chyba to jak masz czas mozna ogarnac minizlot i ewentualnie przed/po koncercie symbolicznie zrobic jakas

5900343001892-zubrowka-500ml-biala-wodka

chyba ze bedziesz na backstageu u tedefa xd

Czym sie rozni biala zubrowka od zwyklej?

Opublikowano

Kolorem i smakiem?

Opublikowano

Biała to po prostu czysta wódka, a zwykła z trawką każdy wie. Od siebie polecam złotą, fajnie wchodzi bez popity, posmak ziołowy generalnie.

Opublikowano

Ten kawałek jest zrobiony dla beki, czy u Tedego zaczyna się autyzm rozwijać?

Jeden z nich jest zrobiony dla beki.

Opublikowano

Robak Ty wogle wchodzisz na to forum poza hhc?

Pewnie, czytam wiele działów i jestem na bieżąco z życiem forumka, ale za dużo nie piszę. Jak zresztą na każdym forum na które wchodzę.

Opublikowano

Ze Schabkiem ustawiliśmy się o 19.30 na przystanku tramwajowym 'Miszewskiego', robimy bifora przy akademikach niedaleko Kwadratowej, kto chce niech wbija.

Opublikowano

Ty Kuba na Sage Francisa jedziesz?

Opublikowano

Bardziej na Kidda, ale będę. Też się wybierasz?

Opublikowano

Ze Schabkiem ustawiliśmy się o 19.30 na przystanku tramwajowym 'Miszewskiego', robimy bifora przy akademikach niedaleko Kwadratowej, kto chce niech wbija.

Radzę się dobrze trzymać na nogach przed wejściem do Kwadratowej. Ochroniarze mają humory i mogą nie wpuścić, jeśli, według ich uznania, jesteś zbyt pijany. Nawet, jeśli masz opłaconą wejściówkę na koncert. Zezwierzęcił się ten klub.

Opublikowano

Bardziej na Kidda, ale będę. Też się wybierasz?

Tak.

Krupek dobrze gada, z alkoholem też nie stójcie gdzieś blisko kwadratu bo was nie wpuszczą.

Opublikowano

Luźno, miejscówka jest sprawdzona, niejeden bifor już był tam grany. A z alkoholem to zawsze warto uważać xd

Bartek, zgadamy się jakoś z tym koncertem, co?

Opublikowano

No na luzie ja już dość wcześnie pewnie będę we wro, z kovalem też się już zgadałem.

Opublikowano
  • Autor

A do WWA w styczniu ktoś się wybiera?  :whistling: historyczny koncert z gośćmi z Poznania :D

Edytowane przez MrNorbi

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kurorta to chyba rozdawali jakoś przed koncertami w wakacje, ale ja tam nie śledzę tematu hip hopów to mogę się mylić. 

Opublikowano

Elliminatejp to mixtejp DJ Tuniziano, a Kurort Rolson to płytka dodawana do biletu na imprezę w Mielnie. Rok wcześniej na takiej samej zasadzie dawany był Elliminaticket - nie mylić z Elliminatejp ;)

Opublikowano

da radę to gdzieś dostać? czy pozostaje polowanie na allegro?