Opublikowano 19 listopada 201410 l Ten kawałek jest zrobiony dla beki, czy u Tedego zaczyna się autyzm rozwijać?
Opublikowano 19 listopada 201410 l tez sie wybiore chyba to jak masz czas mozna ogarnac minizlot i ewentualnie przed/po koncercie symbolicznie zrobic jakas chyba ze bedziesz na backstageu u tedefa xd Czym sie rozni biala zubrowka od zwyklej?
Opublikowano 19 listopada 201410 l Biała to po prostu czysta wódka, a zwykła z trawką każdy wie. Od siebie polecam złotą, fajnie wchodzi bez popity, posmak ziołowy generalnie.
Opublikowano 20 listopada 201410 l Ten kawałek jest zrobiony dla beki, czy u Tedego zaczyna się autyzm rozwijać? Jeden z nich jest zrobiony dla beki.
Opublikowano 20 listopada 201410 l Robak Ty wogle wchodzisz na to forum poza hhc? Pewnie, czytam wiele działów i jestem na bieżąco z życiem forumka, ale za dużo nie piszę. Jak zresztą na każdym forum na które wchodzę.
Opublikowano 20 listopada 201410 l Ze Schabkiem ustawiliśmy się o 19.30 na przystanku tramwajowym 'Miszewskiego', robimy bifora przy akademikach niedaleko Kwadratowej, kto chce niech wbija.
Opublikowano 20 listopada 201410 l Ze Schabkiem ustawiliśmy się o 19.30 na przystanku tramwajowym 'Miszewskiego', robimy bifora przy akademikach niedaleko Kwadratowej, kto chce niech wbija. Radzę się dobrze trzymać na nogach przed wejściem do Kwadratowej. Ochroniarze mają humory i mogą nie wpuścić, jeśli, według ich uznania, jesteś zbyt pijany. Nawet, jeśli masz opłaconą wejściówkę na koncert. Zezwierzęcił się ten klub.
Opublikowano 20 listopada 201410 l Bardziej na Kidda, ale będę. Też się wybierasz? Tak. Krupek dobrze gada, z alkoholem też nie stójcie gdzieś blisko kwadratu bo was nie wpuszczą.
Opublikowano 20 listopada 201410 l Luźno, miejscówka jest sprawdzona, niejeden bifor już był tam grany. A z alkoholem to zawsze warto uważać xd Bartek, zgadamy się jakoś z tym koncertem, co?
Opublikowano 20 listopada 201410 l No na luzie ja już dość wcześnie pewnie będę we wro, z kovalem też się już zgadałem.
Opublikowano 22 listopada 201410 l Autor A do WWA w styczniu ktoś się wybiera? historyczny koncert z gośćmi z Poznania Edytowane 22 listopada 201410 l przez MrNorbi
Opublikowano 6 lutego 201510 l Łukasz jak to jest, Eliminatejp i Kurort_Rolson to są dwa osobne CD? widzę na allegro tę pierwszą: http://allegro.pl/tede-dj-tuniziano-elliminatejp-ostatnie-sztuki-i5057791695.html a kurorta nie ma - jest on do kupienia?
Opublikowano 6 lutego 201510 l Kurorta to chyba rozdawali jakoś przed koncertami w wakacje, ale ja tam nie śledzę tematu hip hopów to mogę się mylić.
Opublikowano 6 lutego 201510 l Elliminatejp to mixtejp DJ Tuniziano, a Kurort Rolson to płytka dodawana do biletu na imprezę w Mielnie. Rok wcześniej na takiej samej zasadzie dawany był Elliminaticket - nie mylić z Elliminatejp
Opublikowano 6 lutego 201510 l tylko allegro o, tu masz np: http://olx.pl/oferta/kurort-rolson-CID751-ID8GYhh.html#b09f6b31f5