Opublikowano 11 lutego 201510 l Dobrze mieć znajomości Ja czekam na KiG, aż wyślą i bije się z myślami czy brać MH4 nie ogrywajac żadnej innej części.. Czy mi to podejdzie..
Opublikowano 11 lutego 201510 l Zdziwiła mnie jakość plakatu dwustronnego. To nie jest gówniany druk jak się widzi często w plakatach w CDA czy gdzieś indziej, tylko porządny papier, dziwny w dotyku, po wyprasowaniu z pewnością nie będzie widać w ogóle śladów po zgięciach. Grafiki też zacne
Opublikowano 11 lutego 201510 l Steelbok jest świetny - bardzo mi się podoba, choć generalnie nie lubię takich pudełek Przypinka też jest całkiem spoko Wisiorek o dziwo metalowy, w sumie nie jest taki zły Figurkę skullkida dopiero będę miał w marcu jak dobrze pójdzie Edytowane 11 lutego 201510 l przez Rayos
Opublikowano 11 lutego 201510 l No fajna ta kolekcjonerka ale wolałbym zapłacić 50zł więcej i mieć w zestawie jeszcze przycisk do papieru i wisiorek Steebook za parę lat może być dużo wart, faktycznie klasa. Czepiania się plakatu nie rozumiem, gdyby to było wydanie za 500zł to pewnie by dołączali w dodatkowej tubie ale przy tej cenie innego rozwiązania nie widzę.
Opublikowano 11 lutego 201510 l No fajna ta kolekcjonerka ale wolałbym zapłacić 50zł więcej i mieć w zestawie jeszcze przycisk do papieru i wisiorek Steebook za parę lat może być dużo wart, faktycznie klasa. Czepiania się plakatu nie rozumiem, gdyby to było wydanie za 500zł to pewnie by dołączali w dodatkowej tubie ale przy tej cenie innego rozwiązania nie widzę. W kolekcjonerke Link Between World w podobnej cenie z GAME był kuferek na catridge (5) grający melodyjkę z otwierania skrzyni, kod na pobranie link's awakening i PLAKAT. PLAKAT formatu A0. Przysłany w osobnej tubie. Tak to można było rozwiązać Plakacik po dziś dzień dumni wisi u mnie w pokoju zajmując praktycznie całą ścianę
Opublikowano 11 lutego 201510 l @Rayos, plakat rozprasowujesz na ciepło z włączoną parą? ,........................................................... Edytowane 11 lutego 201510 l przez kazuyoshi
Opublikowano 11 lutego 201510 l @Rayos, plakat rozprasowujesz na ciepło z włączoną parą? ,........................................................... Nie, bardziej albo przez dość cienki ręcznik/ścierkę, bądź przez papier do pieczenia, na sucho
Opublikowano 11 lutego 201510 l dzięki hehe - zaraz wypróbuje ten sposób na plakaciku z kolekcjonerki Child of Light
Opublikowano 12 lutego 201510 l Właśnie dostałem paczuszkę od lovegame Steelbook faktycznie przepiękny! Poradzą sobie w pracy beze mnie dzisiaj
Opublikowano 12 lutego 201510 l Ja miałem grać w zeldę, a potem dopiero monhuna, ale tak mnie MH wciągnął, że w zeldzie nabiłem tylko 1h a w monhunie 6
Opublikowano 13 lutego 201510 l Zweryfikujcie swoje zamówienia na karen.pl, właśnie tam zamówiłem i dzien przed premiera anulowali mi limitkę xD, ja (pipi)ę co za s(pipi)ysyny, osobiście sie pytałem debili w sklepie czy będzie na 100% "bedzie na pewno!". Nigdy więcej,
Opublikowano 13 lutego 201510 l Gra już ktoś? Jak sprawuje się sterowanie na zwykłym 3ds ? Da radę wygodnie grać bez drugiego analoga?
Opublikowano 13 lutego 201510 l Zweryfikujcie swoje zamówienia na karen.pl, właśnie tam zamówiłem i dzien przed premiera anulowali mi limitkę xD, ja (pipi)ę co za (pipi), osobiście sie pytałem debili w sklepie czy będzie na 100% "bedzie na pewno!". Nigdy więcej, nikt nie ostrzegal ze to (pipi)owy sklep ciekawe co z moja limitka
Opublikowano 13 lutego 201510 l Jak to mówią mądrzy, doświadczeni ludzie - chytry, dwa razy traci. Ja nie rzuciłem się na ich podejrzaną ofertę, zostałem przy ultimie i kurier z moją limitką majorki już krąży w moim mieście
Opublikowano 13 lutego 201510 l Ja zamowiłem w czterech sklepach, wiec jak Karen da dupy mam fallbacki