Opublikowano 20 stycznia 201510 l Autor niektore fotki z gafa i twittera evo to po prostu mindblowing, szkoda ze ja choc lubie cykac foty takiego skilla nie mam
Opublikowano 20 stycznia 201510 l Dzisiaj bawiąc się fotkami zauważyłem, że kwiatki z pobocza nie przenikają przez samochód. Ładnie się uginają i prezentują realistycznie. Pierwszy raz taki efekt widziałem w wyścigach. Tak sądziłem do czasu I trochę jeżdżenia po Japonii
Opublikowano 20 stycznia 201510 l Ten deszcz nakłonił mnie do ponownego zakupu PS4. Na dniach. Edytowane 20 stycznia 201510 l przez KoBik
Opublikowano 20 stycznia 201510 l Tera ja kojarzy mi sie z "typowym" dresikiem nawet marka auta sie zgadza :yes2:
Opublikowano 4 lutego 201510 l 41 zdjęć: http://ogrywamy.pl/2015/02/03/ile-mozna-wycisnac-z-trybu-photo-mode-w-driveclub/
Opublikowano 5 lutego 201510 l Rozszczepienie światła na kloszach w zdjęciach Rezoka mnie zabiło... PO-EZ-JA!!!
Opublikowano 18 marca 201510 l Autor kilka moich z photomode jak i cyknietych podczas normalnego wyscigu