Opublikowano 1 czerwca 20186 l Autor Ja zrobiłem sobie re-watch całego serialu przy okazji oglądania z laską
Opublikowano 5 czerwca 20186 l Ja rok temu przed 3 sezonem BCS zrobiłem całe Breaking Bad od nowa, z pominięciem oczywiście scen ze Skylar i młodym daunem.
Opublikowano 18 lipca 20186 l Autor O mamo. Jak ten sezon zmiażdży Edytowane 18 lipca 20186 l przez sprite
Opublikowano 19 lipca 20186 l Mnie ciekawi kiedy zniknie ze serialu i w jakich okolicznościach Kim. W BB jej nie ma zupełnie, a jak wiadomo to w końcu bardzo ważna postać dla Jimmiego.
Opublikowano 22 lipca 20186 l Mnie ciekawi kiedy zniknie ze serialu i w jakich okolicznościach Kim. W BB jej nie ma zupełnie, a jak wiadomo to w końcu bardzo ważna postać dla Jimmiego.Pewnie w BB nawet o niej nie myśleli, początkowo Saul miał być chyba postacią na chwilę? Jak pokuszą się o historie z czasów BB, albo nawet po jego wydarzeniach to pewnie znajdą sposób na jej przywrócenie Póki co czekam z zapartym tchem. Dla mnie jednej z najlepszych seriali.
Opublikowano 25 lipca 20186 l Podobno w nowym sezonie ma być jakaś scena dziejąca się podczas Breaking Bad.
Opublikowano 29 lipca 20186 l AMC ogłosiło, że zamówiło już piąty sezon Saula, razem z Fear the Walking Dead
Opublikowano 7 sierpnia 20186 l Pierwsze 8 minut genialne, później słabiej, ale ten odcinek był potrzebny
Opublikowano 7 sierpnia 20186 l Autor Tak. Nowy ep był szybciej na Netflixie dzisiaj niż w wypożyczalniach