Skocz do zawartości

Better Call Saul

Featured Replies

• Odpowiedzi 496
  • Wyświetleń 52 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• cały ten serial był niepotrzebny  

• O kurwa. Najnowszy odcinek to po prostu majstersztyk. Monolog Chucka na końcu to jedno z lepszych rzeczy jakie widziałem w TV w ostatnich czasie. Co za wybitne aktorstwo w całym epizodzie!   Najlep

Opublikowano

Ja rok temu przed 3 sezonem BCS zrobiłem całe Breaking Bad od nowa, z pominięciem oczywiście scen ze Skylar i młodym daunem.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mnie ciekawi kiedy zniknie ze serialu i w jakich okolicznościach Kim. W BB jej nie ma zupełnie, a jak wiadomo to w końcu bardzo ważna postać dla Jimmiego.

Opublikowano

Bracia wracają będzie roz(pipi) :D

Opublikowano
Mnie ciekawi kiedy zniknie ze serialu i w jakich okolicznościach Kim. W BB jej nie ma zupełnie, a jak wiadomo to w końcu bardzo ważna postać dla Jimmiego.
Pewnie w BB nawet o niej nie myśleli, początkowo Saul miał być chyba postacią na chwilę? Jak pokuszą się o historie z czasów BB, albo nawet po jego wydarzeniach to pewnie znajdą sposób na jej przywrócenie :)

Póki co czekam z zapartym tchem. Dla mnie jednej z najlepszych seriali.
Opublikowano

AMC ogłosiło, że zamówiło już piąty sezon Saula, razem z Fear the Walking Dead :lapka:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pierwsze 8 minut genialne, później słabiej, ale ten odcinek był potrzebny 

Opublikowano

Rozumiem, że i tym razem Netflix będzie wrzucał odcinek co tydzień?