Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Na Prog in the Park wybieram się z jego płytami pod pachą. Chyba będzie jakieś signing session :)

edit: Na swoją kopię czekam bo Spinefarm Records wysłało ją dopiero przedwczoraj...

Edytowane przez ornit

• Odpowiedzi 413
  • Wyświetleń 88,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Super jest ten singiel, czekam na pełnym albume i ostatnio relisteningowałem dyskografie i no ten zespól jeszcze nie nagrał złej płyty, zwłaszcza w gatunku, który zjadł swój ogon już w latach 70 to jest osiągniecie.

Opublikowano

No Graveyard pany, wiadomo nie od dziś.

Opublikowano
6 godzin temu, _Be_ napisał:

relisteningowałem

ja prdl

Opublikowano

ale już jak ktoś napisze, że zrobił rewatcha to spoko panie doniczka?

Opublikowano

matematyka tu nie pomoże 

Opublikowano

Nowy Dimmu. Ja pier dole jaki to jest kontrowersyjny album. Słuchając singli z youtuba miałem odrzut straszny brzmienie wpasowywało mi się w konkurs eurowizji. Odsluchałem album na sprzęcie i na słuchawkach i Matko Bosko co to jest za płyta to głowa mała. Gdyby wyciąć najbardziej pompatyczny Iterdimensional Summit, to pozostały materiał to petarda straszna. Tu jest pomieszane chyba wszystko z czego słynie norweski black metal. Do tego realizacja po prostu miażdży. Ostatni utwór na płycie to chyba ukłon w stronę Quorthona, tak myślę że gdyby żył i tworzył to mógłby być jego utwór. Zwracam honor i idę do sklepu po vinyl, liczę też że trasa nie ominie Polski. To jest plyta na kilka odsłuchów i dobry sprzęt jeżeli dasz jej szansę urwie Ci jaja. 

Opublikowano

Aż sobie ściagnę i sprawdzę...

OK nie dam rady tego dłużej słuchać. Dostanę raka od tych chórków....

Edytowane przez ornit

Opublikowano

Dawno nie słuchałem Tada.

Opublikowano

Niczym się specjalnym nie wyróżniał zespół, poza chyba tylko tym że zamiast iść w stronę lewackiej cioty jak isis, neurosis, poszli  w grinda później. Ale przzyjemna do posłuchania czasami.

Opublikowano

zespoł tusk który tworzyło 3 członków.

Opublikowano
1 godzinę temu, tukan napisał:

pokaż mi gdzie w tego grinda poszli XD

tutaj kawałek

Edytowane przez milan

Opublikowano

ok nie wiedziałem że typy z pelican grały w tusk ale to jednak inny zespół co nie?

Opublikowano

u mnie leci:

UMOWA LEŻY JUŻ TUTAJ DAWNO PODARTA

W POLSCE UMOWA JEST, GÓW.NO WARTA

Opublikowano
59 minut temu, milan napisał:

u mnie leci:

UMOWA LEŻY JUŻ TUTAJ DAWNO PODARTA

W POLSCE UMOWA JEST, GÓW.NO WARTA

Kazik nasłuchał się Ice Cuba. Świetna płyta btw.

Opublikowano

Niby beka hehe gimmick zespół, ale właściwie gra ciekawą muzykę.