Opublikowano 21 lutego 201510 l sprecyzujmy - podoba mi sie multi w tej grze edit: generalnie ryrają mnie wszelkie single w fpsach/tpsach od shooterów oczekuję multi, a single przechodze niezwykle rzadko jedynke i dwójke przeszedłem, ale du.py mi nie urwało trójki już nawet mi się nie chce za to w multi zawsze grane mocno Edytowane 21 lutego 201510 l przez maciucha
Opublikowano 21 lutego 201510 l hm żeby jeszcze za tym season passem szła opcja grania w taką gre bez golda boże jak mnie te abonamenty wkur.wiają
Opublikowano 21 lutego 201510 l No najlepiej kupic roczny za 120zl gdzie wychodzi ci 8zl na miech i miec spokoj.
Opublikowano 21 lutego 201510 l Macius, masz kurde bele fpusdu dodatków do najlepszego multi za cenę Happy meala i narzekasz? Zastanów się na jakim forum siedzisz, bo tam dalej być nie może! No najlepiej kupic roczny za 120zl gdzie wychodzi ci 8zl na miech i miec spokoj.Huh jak ty to liczysz?
Opublikowano 21 lutego 201510 l narzekam bo mi się gold za tydzień kończy i wku.rwia mnie że znowu bede musiał tym złodziejom płacic haracz
Opublikowano 21 lutego 201510 l Dobra widze, ze nie ma juz w necie tych 12+2 no to ch.uj dyszka na miesiac anyway
Opublikowano 21 lutego 201510 l Jak już gadacie o goldzie, nie ma takiej opcji w ps+, żeby zapłacić mniej i mieć dostęp tylko online na ps4 bez darmowych gierek? 180 na rok trochę sporo, a te gierki i tak mam gdzieś.
Opublikowano 21 lutego 201510 l Chyba zamienię się w Nintendo zboka i kupię 2DS. Mam cholernie ogromny sentyment do GBA (pierwsza konsola) a od czasu świetności Advancea minęło tyle czasu że biblioteka urosła w cholerę.
Opublikowano 21 lutego 201510 l fajnie szło cebulic na kodach xbl na 7 dni za 3zł, ale je dezaktywowali mnie to wkurza o tyle, że często gram tydzień codziennie po kilka godzin, a potem nie mam czasu i pada nie tykam przez kolejne 2 miesiące, więc takie kodziki 7 dni były idealnym rozwiązaniem
Opublikowano 21 lutego 201510 l kiedyś 48h chodziły po 1zeta, a od czasu kiedy usunęli te 7 dniowe, to cena skoczyła do 4zł i w ogóle nie opyla sie na nich cebulic
Opublikowano 22 lutego 201510 l Jaka jest wasza ulubiona gra na Buildzie? Ja się waham między Bloodem a Shadow Warriorem ;/ Blood to jest jednak inny poziom wczuwy... Edytowane 22 lutego 201510 l przez Figaro
Opublikowano 22 lutego 201510 l Shadow Warrior najlepszy. Swego czasu ogrywałem jego,Blooda i Duke Nukem 3D. Ten pierwszy o wiele lepszy jest jako całość. Choć trzeba przyznać,że interakcja z otoczeniem w przygodach napakowanego blondyna stoi na wysokim poziomie i nawet dzisiaj miażdży większość wychodzących gier. No i dochodzi do tego specyficzny humor w DN3D dający +100do klimatu Blood też nie jest zły, ma zakręcony design ale jednak z całej trójki jest moim zdaniem najsłabszy.
Opublikowano 22 lutego 201510 l dla mnie Duke Nukem 3d wielki plus za interakcje oraz humor <3 Blood - klimat!!! muzyka!!! eh cos wspanialego zwlaszcza ten kawalek klimat lepszy niz w dn3d Shadow Warrior rowniez byl fajny pamietam jak z kolega gralismy i jaralismy sie ze mozna zabijac katana ;d pamietacie Heretic i Hexen ? Edytowane 22 lutego 201510 l przez kubson
Opublikowano 22 lutego 201510 l Jeszcze był taki western Outlaw. Pamiętam, że było tam dużo kombinowania, dobra gierka.
Opublikowano 22 lutego 201510 l Heretic i Hexen to kolejne kulty, oj tak. A kto pamięta... REDNECK RAMPAGE? edit lol kubson szybszy o sekundę Edytowane 22 lutego 201510 l przez Figaro
Opublikowano 22 lutego 201510 l Kurde wtedy dało sie zrobić zróżnicowane pifpafy, a teraz im cos nie wychodzi
Opublikowano 22 lutego 201510 l Może dlatego, że jak wychodzi jakiś niesztampowy, to nikt go nie kupuje.
Opublikowano 22 lutego 201510 l Mnie najbardziej boli brak rozbudowanego level designu jak w tamtych grach. Wystarczy spojrzeć na filmik od kubsona, rozległe lokacje, odnogi, sekretne miejscówki. Bez waypointu, strzałek itd.