Skocz do zawartości

FIA Formula One World Championship

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

nie no faktycznie #stopwariatomtorowym

• Odpowiedzi 7,2 tys.
  • Wyświetleń 477,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• cały sezon był ustawiany przez FIA ewidentnie pod merca i cHama. nie raz sędziowie pokazali jakimi szmatami są. tu się zgodzę że zmiany są potrzebne. obiektywnie również patrząc Max odzyskał to, co pr

• Dzis wrzuce tylko bardzo duzo zdjec     W poniedzialek filmy i opowiesci   

• Mam nadzieję że schabowy smakował. 

Opublikowano

nie mówię że jest wariatem torowym, tylko że przegra tytuł na własne życzenie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

kolejna do wishlisty ale okładkę to totalnie zafajdali :/ a wystarczyła mniejsza czcionka by bolidu napisy nie pokrywały i już by było lepiej. 

Opublikowano

Ferrari  :teehee:

Opublikowano

Pięknie, Toro Rosso chyba cichaczem pozbywa się Kvyata. Jak na razie mamy nowego kierowcę w teamie, Pierre Gasly. Dzisiaj debiutował w F1 . Aczkolwiek Tost mówi, że Toro Rosso nie podjęło jeszcze decyzji, co dalej z Kvyatem i nadal jest on częścią "rodziny" Toro Rosso. Szkoda, kibicowałem mu odkąd pojawił się w F1.

Opublikowano

Ja dzisiaj obudziłem się 6:50, szybko wykupiłem konto w eleven, obejrzałem 10 kółek, wkurzyłem się i poszedłem dalej spać  :usmiech:

Opublikowano

Mi Vettela nie szkoda. Nie przepadam za Hamiltonem (chyba jak większość). Vettelowi kibicowałem, ale od Azerbejdżanu zaczął zachowywać się jak królewna. Za każdy popełniony błąd obarczał winą kogoś innego. Za Singapur przeprosił team, ale następny wyścig wjechał w Strolla i bezczelnie go obwiniał. Pora zejść z wysokiego konia. Hamilton był na odwrót mniej bezczelny podczas tego sezonu. Znajomy powiedział do mnie, że Mercedes ma taką przewagę, że obojętnie kto w nim by siedział to byłby w stanie wygrać. Okazuje się, że nie do końca. Uważam, że kilka razy podczas tego sezonu Hamilton pokazał klasę i skill. Red Bull przyjął jakąś dziwną strategie rozwoju i dopiero teraz są w stanie nawiązać walkę o podium. Mam nadzieję, że kolejny sezon zdecydowanie lepiej im wypali.

Opublikowano

Chodzą ploty że tydzień temu celowo wjechał w Strolla, żeby uniknąć ważenia.

Tak czy siak Ferrari, albo ssie paue całe sezony, albo w kulminacyjnych momentach robi pod siebie.

Nawet mi ich nie żal.

Opublikowano

Ferrari jak zwykle robi robote do połowy sezonu im dalij w las tym gorzej.

Nawet mi ich nie żal.

Opublikowano

UJbMszz.jpg

świeżynka, jeszcze przedpremierowa

no to zaczynam lekturę :banderas:

Opublikowano

Ja obecnie czytam o Sennie, też polecam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Oj tak. Ta biografia Senny w połączeniu z youtubem i oglądaniem omawianych sytuacji to perełka :banderas:

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Alfa Romeo będzie teraz w F1, wiadomo było, że Sauber ma być jakimś juniorskim teamem Ferrari - no to Alfa się w końcu doczekała "powrotu" Alfa Romeo Sauber F1 Team - chyba tak będzie brzmieć pełna nazwa.

Opublikowano

Oby tylko dostali porządny sprzęt od Ferrari, bo widzieć Alfe na szarym końcu to będzie serduszko boleć. Ależ 2018 może być sezonem, Kubica, Alfa... Masakra :)

• 3 miesiące temu...