Skocz do zawartości

FIA Formula One World Championship

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,2 tys.
  • Wyświetleń 480 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• cały sezon był ustawiany przez FIA ewidentnie pod merca i cHama. nie raz sędziowie pokazali jakimi szmatami są. tu się zgodzę że zmiany są potrzebne. obiektywnie również patrząc Max odzyskał to, co pr

• Dzis wrzuce tylko bardzo duzo zdjec     W poniedzialek filmy i opowiesci   

• Mam nadzieję że schabowy smakował. 

Opublikowano

Hmmmm, Gutowski krzyczał na tt iż Lafiti dostał najlepszą wersję bolidu Roberta. 

Ostatnio gdzieś czytałem, że w Meksyku mają mieć te eksperymentalne z Japonii.  

Podejrzewam, że mają to najnowsze. 

Opublikowano

Zobaczymy czy założą im w kwalifikacjach i wyścigu, bo Robert miał zadziwiająco dobre odczucia co do tego nowego skrzydła. W sumie mogę tylko zyskać niż stracić a dystans wyścigu to dodatkowe dane jakże im potrzebne, zwłaszcza ze George i Robert dają dobry feedback

Opublikowano

Robert powiedział, że nie czuje poprawy bo gęstość powietrza jest inna z uwagi wysokość położenia toru nad poziomem morza. Ogólnie skwitował jazde jako „męczarnie”

Opublikowano

podobno Reno stosowalo juz w 2015 roku system za ktorych zostali ukarani xD chyba Roman sie wygadal :)

Opublikowano

Zmaterializowana ignorancja Maxa. Helmut już zmienia kontrakt xd 

Opublikowano
4 godziny temu, Kron997 napisał:

Zmaterializowana ignorancja Maxa. Helmut już zmienia kontrakt xd 

za zignorowanie żółtej flagi? Szkoda start będzie mniej ciekawy ale wyścig powinien dostarczyć 

Opublikowano

Naraził na potencjalne niebezpieczeństwo obsługę toru nie zwalniając na żółtej fladze.

Dobra decyzja FIA, mimo że mocno kibicuje Maxowi.

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Akurat po starcie jest długa prosta, wątpię żeby Max był w stanie odeprzeć atak Ferrari. Tak to FIA zdecydowała już za niego.

Opublikowano

Kubica jak pięknie wyjaśnił Russela. 

Przed chwilą bił sie z Hamiltonem xD 

dobry wyścig a to jeszcze nie połowa

Opublikowano

Russel jak dziecko objechany. Faktycznie wielki talent gdy auta podobnie działają. Skończył się zapas nowych części o skończyło się bycie 19 [emoji23][emoji23]

Opublikowano

Mój pupil na dziś - Albon. Chcę go zobaczyć na podium

Kubica VS RRussel

HAHAHA nieeeee, Ferrari znów dało ciała, 6 sekund w serwisie Leclerka xD 

Edytowane przez Kron997

Opublikowano

Kubica przebił oponę. 

Vettel dostał pozwolenie na tryb LION :dynia:

Opublikowano

chodzą słuchy, że Robercik nie czuł, że ma przebitą oponę xd

Opublikowano

No ten William to uberdruciarze

Edytowane przez da$io

Opublikowano

Zespół „wykrył” przebicie opony w bolidzie Kubicy. Co najdziwniejsze Robert powiedział, że nic nie czuje... 

śmiech na sali