Skocz do zawartości

FIA Formula One World Championship

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,3 tys.
  • Wyświetleń 489 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• cały sezon był ustawiany przez FIA ewidentnie pod merca i cHama. nie raz sędziowie pokazali jakimi szmatami są. tu się zgodzę że zmiany są potrzebne. obiektywnie również patrząc Max odzyskał to, co pr

• Dzis wrzuce tylko bardzo duzo zdjec     W poniedzialek filmy i opowiesci   

• Mam nadzieję że schabowy smakował. 

Opublikowano

no młody Kimi-Antonelli ma potencjał, ale Merc długo go szykował i póki co nie zawodzi. Pod tym względem to RedBull powinien się od nich uczyć, a nie konsekwentnie spalać kolejnych kierowców

Leclerc się rozbił i nie wystąpi w sprincie balon

Edytowane przez Kaczi

Opublikowano

W wyścigu takie coś i pitstop do powtórzenia. O stracie nie wspominając. Verstappen bez winy, dobrze że zareagował bo by cały pitlane zablokowali jakby mocniej się zderzyli.

Opublikowano

Kurwa. Przypomnienie mi nie włączyło eleven. Wbiłem się na okrążeniu jak Max wjechał w Anatonellego. Liczę na powtórkę. Szkoda Piastriego, jak już miał wyjechać SC to kilkanaście sekund później.

Opublikowano

Obejrzałem właśnie sprint i kwali. Sprint niezły burdel, mogłoby tak jutro popadać, ale pewnie będzie lampa. Nie rozumiem czemu Max dostał 10s, skoro to wina zespołu, a nie jego... Powinna być gruba finansowa i tyle.

Kwali Max świetnie wycisnął. Ciekawe czy ta nowa podłoga robi aż taką różnice. Jeśli mu ogarnęli bolid to będzie świetna walka, skoro taką taczką gonił McLareny już.

Opublikowano

Stroll to jest potęga, taką taczką 14 pkt, dzięki niemu Aston jest siódmy. Podobno najlepsi kierowcy najlepiej wypadają w deszczu (nie wierzę w tę durną teorię). No to Stroll jest najlepszy, 2 najlepsze wyniki w deszczu, inni mogą się schować - dużo lepszymi bolidami niewiele lepiej. Alonso chyba się powiesi, teraz już 15 pkt musi zdobyć, taką taczką będzie ciułał po 1 pkt raz na kilka wyścigów.

30 minut temu, Patricko napisał(a):

1. mogłoby tak jutro popadać, ale pewnie będzie lampa.

2. Nie rozumiem czemu Max dostał 10s, skoro to wina zespołu, a nie jego...

1. Modele przewidują deszcz w okolicy (czyli nie taki pewniak, ale za to chwilowa mega-loteria).

2. A kto zyskał? Gdyby go puścili jak trzeba nie zyskałby ok. 1-1,5 sek, ponadto Kimi stracił 20 sekund (bo nie mógł zmienić kół).