Opublikowano niedziela o 20:263 dni no i brawo Ocsar !!!! Następny Lando Z tej kamery z helikoptera fajnie widać że McLareny so o wiele bardziej przyczepne w zakrętach niż RB Maxa Edytowane niedziela o 20:303 dni przez Kaczi
Opublikowano niedziela o 20:303 dni No dzieje się na razie. Ale to jak się Max broni przed McLarenami robi wrażenie. Ciekawe co z tym deszczem? Zerkałem na radary to niezła burza tak przeszła poniżej toru.
Opublikowano niedziela o 20:313 dni Max piękna obrona, ależ się to świetnie ogląda. Teraz odebrane 2 miejsce!
Opublikowano niedziela o 20:333 dni Lando go puścił 100procent Pzewaga Ocasra to już inna bajkaNo i Lando wyjaśnił Maxa one way or another Edytowane niedziela o 20:343 dni przez Kaczi
Opublikowano niedziela o 20:393 dni Autor pięknie ocon docisnął oponiarza. na żyletki było, daję lajka.
Opublikowano niedziela o 20:403 dni Wszyscy slicki zakładają, więc chyba będzie chuj nie deszcz Edytowane niedziela o 20:403 dni przez Patricko
Opublikowano niedziela o 20:423 dni No Williams jadą wyścig życia od dobrych kilku lat. Mają dwóch dobrych kierowców i wydaje się że idą w dobrą stronę. Deszcz może może namieszać, będzie dużo szczęścia jak i pecha, no i wtedy skill kierowcy@Colin ja akurat Hamiltonowi kibicuję w Ferarri, w Mercu średnio przepadałem za nim. Jednak Ferarri to Ferarri no i Brytyjczyk ;)
Opublikowano niedziela o 20:493 dni @Colin Plusik za Lego ale to drugie jak było na Lewisa to bardzo nieładnie Szkoda Bearmana Edytowane niedziela o 20:493 dni przez Kaczi
Opublikowano niedziela o 20:533 dni Autor 3 minuty temu, Kaczi napisał(a):@Colin Plusik za Lego ale to drugie jak było na Lewisa to bardzo nieładnie on akurat mało mnie grzeje w tym sezonie :P to było dla całego Williamsa, niech ich tam cisną.
Opublikowano niedziela o 20:583 dni no ja kibicuję wszystkim Brytyjczykom, w sumie Williams to był kiedyś brytyjski, bogata historia Motorsportu, jeden z niewielu teamów, które nadal trzymają się marki i historiiNo za dułgo Ferrari trzymało Hamiltona za Leclerc..... Edytowane niedziela o 21:063 dni przez Kaczi
Opublikowano niedziela o 21:243 dni Autor we are checking i kolejna piękna grande strategia. makaroniarze chyba nigdy się nie nauczą podejmowania decyzji w czasie rzeczywistym. ogarnęli by temat od razu to Lewis miałby szansę dorwać Kimiego a tak do kolejny przykład zmarnowanego potencjału. przez te zamianki niech jeszcze Sainz ich dojedzie, będzie sprawiedliwie.
Opublikowano niedziela o 21:293 dni Autor jezu jak kwikłem jak Hamilton odpyskował niech on ich tam za mordy weźmie to może coś będzie z tego zespołu
Opublikowano niedziela o 21:353 dni Vettel ich nie wziął, Alonso ich nie wziął to i Ham ich nie weźmie, niestety. Ferrari to taki zespół dla emerytów z majstrami
Opublikowano niedziela o 21:393 dni Na początku coś się podziało, później procesja. Szkoda trzeciego miejsca dla Russela, ślizga się klasycznie, obrzydliwy typ