Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Assassin’s Creed Chronicles

Featured Replies

Opublikowano

Mają rozmach skurczysyny.... I pomyśleć, że w zamysłach miała być częścią przepustki sezonowej do Unity.
  • Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 11,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• To co, w tym roku 4 AC xD ?

• Ta seria mogłaby w końcu umrzeć i nikt by nie płakał,a tu atakuje poczwórną dawką raka.   Może idą na rekord: ile da się zmieścić bugów w 4 grach

• Obejrzałem gameplay z Chińskiej części AC  i nie dla mnie. O ile wygląda to  na takie jakieś Mark of The Ninja to gadki strażników są tragiczne i nie mogę tego słuchać.

Opublikowano

Ciekawe miejscowki, w duza odslone u ruskich albo w azji bym zagral.

Opublikowano

Dobra jeden duży AC i 3 małe gierki. Nie do końca pasuje mi styl graficzny tych Chronicles i do tego tego typu gry ostatnio szybko mi się nudzą, ale szanse dać, dam. Zobaczymy.

Opublikowano

Ta seria mogłaby w końcu umrzeć i nikt by nie płakał,a tu atakuje poczwórną dawką raka.

Może idą na rekord: ile da się zmieścić bugów w 4 grach :obama:

Edytowane przez Soban

Opublikowano

nie na rekord tylko na akord idą :D

Opublikowano

A niech to, chciałem remaster rogue na ps4, co te lenie w ubi sobie myślą. :/

Opublikowano

Ludzie tak chcieli miejscowke w Azji albo u Ruskich ze az Ubi postanowilo rozmienic to na drobne :obama: Teraz kilka mniejszych gier, a pozniej glowne czescu Assassina w Japonii albo innych egzotycznych miejscach - tak to widze.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

assassins creed było ok puki jeszcze ta "nadrzędna fabuła" była rozwijana od trójki z trójką włącznie to już nijaka gra fabularnie z pretekstami na umieszczenie w danej epoce assasyna, no nic, jak będzie znowu dziurawe to sie kupi znowu na wyprzedaży za 3/4 ceny po kilku miechach

Opublikowano
  • Autor

Tyle dobrze, że konwencje nieco zmienili. Jakby tak ledwo co zapowiedzieli Victory, a teraz kolejnego w takiej formie jaką znamy, byłoby (nie)śmiesznie.

Opublikowano

Obejrzałem gameplay z Chińskiej części AC  i nie dla mnie. O ile wygląda to  na takie jakieś Mark of The Ninja to gadki strażników są tragiczne i nie mogę tego słuchać.

Opublikowano

Wydaje mi się, że jakby AC miało trafić kiedyś do Polski to z czasów okupacji nazistowskiej. To najbardziej znany okres polskiej historii na świecie.

• 1 rok później...
Opublikowano

Czy ktoś z was grał w Chronicles? Zastanawiam się intensywnie nad zakupem i szukam informacji z pierwszej ręki. Na ile wystarcza rozgrywka?