Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gears of War 1 Remaster

Featured Replies

Opublikowano

WTF ? Miałem 8K killi w multi, już prawie witałem się z Seariously, a teraz wyskoczyło mi, że mam dopiero 3 tysie ubić ? Były jakieś resety czy coś ? 

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 195,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kwintesencja zajebistości   + bonus     xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD czuje się jak w 2008 roku

• https://www.youtube.com/watch?v=6kwyVFQGDLQ   Jak ktoś ma 2 minutki to może sprawdzić

• Wrzucę coś od siebie z dziś:   https://www.youtube.com/watch?v=5jtobfvwHOQ&feature=youtu.be

Opublikowano

Tak. Co jakiś czas pojawia się pasek w prawym dolnym rogu ekranu z nazwą achievementa i pokazuje ile ubić brakuje. Tak więc ostatnim razem pokazało mi, że mam 6000/10000 w Seriously. Od tego momentu nabiłem kolejne 2 tysie (gram tylko rankingi) i dziś wyskoczył mi pasek 3000/10000 Seriously ...

Opublikowano

W ogóle nie pokazuje procentowo.

jAItUpm.jpg

W pierwowzorze tez byly klocki z tym acziwem ale wiekszosc grala dla satysfakcji i samo wpadalo po czasie ;-)

W oryginalne wpadło bez problemu ;] Mało calakuję teraz ale tą grę chcę mieć obrobioną. No ale tak czy inaczej wpadnie, bo zapewne będę cisnąć póki GoW4 nie wyjdzie :)

Edytowane przez Ins

Opublikowano

gearsy to chyba jedyna gra w ktorej nie pokazuje sie % wykoniania w aplikacji achievements

Opublikowano

Tak sie zastanawiam, czy istnieje jakis sposób aby dostać postacie: (mam zwykłą wersje gow)

Savage Grenadier Elite 

Cole superstar/Cole rugby

Edytowane przez Banny

Opublikowano

Panowie szybkie pytanie do was czy można zakupić wersję pudełkową aby przygarnąć kody na wszystkie pozostałe części? Czasu pozostało już niewiele i się namyślam choć nie grałem tylko w Judgment :sorry:

Opublikowano

Witam, posiadam zbedne kody na pierwszą i drugą część, pisać na PW. Pozdrawiam

Opublikowano

Bylby ktos chetny na przejscie remastera w coopie w Roku Panskim 2016? Pytam czysto orientacyjnie bo w sumie sam nie wiem kiedfy konkretnie bede mial czas na granie.

Opublikowano

dostał ktoś nowe kody na 1 i 3ke? u mnie ciągle wyskakuje błąd jak chcę pobrać.

Jeżeli komuś nie działa Gow 1 lub 3; typowy komunikat brzmi " coś poszło nie tak" to fizycznie osoba znajduje się w kraju gdzie takowe części zostały zabronione.Pomaga VPN i wpisanie kodów przez PC. Pewnie jesteś w Niemczech gdzie takowe części są zablokowane. Zaloguj się przez PC na konto Live i zmień programem VPN na IP Polskie i wpisz kody. Ja tak zrobiłem i działa wszystko włącznie z MP. Pozdrawiam

nie działa u mnie ten sposób przez vpn

nie ma ktos niepotrzebnego kodu na 3ke?

Opublikowano

Ja - od przyszlego weekendu (09.01)

Akurat mam wolne, a potem na tygodniu powinienem byc na chacie wiec jak cos to mi pasi :lapka:

Opublikowano

Takie akcje są fizycznie niemożliwe :P Cyborgi...

Opublikowano

miazga normalnie, chcialbym tak grac heh