Skocz do zawartości

Forumowe spotkanie w Lublinie

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Chmurka_awaria

Nowa strona, więc forumek nie zapomni :yao:

Bardzo udany debiut @Ryo-San. :lapka:

Edytowane przez Hum

• Odpowiedzi 968
  • Wyświetleń 66,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• giger_andrus
    giger_andrus

TV czeka na podpięcie sprzętu. Piwa styknie czy domawiać ?

• Hype na cyberpunka po wczoraj wzrósł u mnie mocno aż sobie ustawiłem nową tapetę

• giger_andrus
    giger_andrus

02.06 nie mogę. 09.06 myślę, że termin dobry. Mogę zaoferować powierzchnię z wysokimi stołami i krzesłami, rzutnik HD + szara ściana (kiedyś była biała) i dźwięk stereo. Alk we własnym zakresie, jes

Opublikowano

No chmurczens dzisiaj szybko poszło :ragus: W grudniu przed świętami na śledziku będzie bankowo lepiej. 

@Ryo-San bardzo fajny uzytkownik i debiut mocno na propsie. Goty spotkanie i ta frekwencja na początku :obama::obama: 

Opublikowano
  • Autor

No i ten Monster Hunter vs Super Hexagon xD

@UberAdi wyjaśnił.

Opublikowano
4 godziny temu, sprite napisał:

@oni będziesz?

Byłem

Opublikowano

Super Hexagon? Musze przyznać że jestem zaintrygowany, na pewno sprawdze

Opublikowano
  • Autor

Tego miesiąca

Opublikowano
11 godzin temu, chmurqab napisał:

Czuję, że śmieszki z powodu pijanej chmurki będą się ciągnąć jeszcze długo :smutas:

Bez przesady. Do Rayosa trochę zabrakło :yao:

Opublikowano

Myślałem, że szybciej odpadnę ale towarzystwo takie, że ciężko czuć zmęczenie. 

Widzimy się w grudniu, mam nadzieję że w równie dużym składzie.

I również czekam na numer konta @Ryo-San

PS. Wyszło wczoraj na to, że mało kto widział gameplay z Doom: Eternal pokazany na QuakeConie 2018. Polecam oglądać do końca bo z minuty na minute jest co raz lepiej.

Mesjasz singlowych pif pafów incoming

Opublikowano

Można prosić o numer konta na PW? :)

Opublikowano

Poooszło (z wyjątkiem Huma bo z tego co pamiętam wczoraj dał mi cash. Wyszlo po 11 cebul)

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano
  • Autor

@chmurqab ledwo wytrzeźwiał, po poprzedniej imprezie, a tu okazuje się, że @sprite zapowiada następną, tym razem świąteczną edycję zlotu, tj. 15.12.2018. Jeszcze nie wiadomo, czy będzie w poprzedniej miejscówce, zwłaszcza, że słyszałem coś o planach na śledzika i wódeczkę od @UberAdi. Nie wiem co na to gospodarz @giger_andrus, ale domyślam się, że reszta ekipy nie miała by nic przeciewko. :ogor:

Co na to @Kosmos, @oni? No i mam nadzieję, że @Ryo-San tym razem również wpadnie. 

Ps. Krążą również ploty o planowanym przyjeździe @Veliusa

Opublikowano
  • Autor

No tak, możesz nie pamiętać jak się umawialiśmy na wódeczkę :yao:

Opublikowano

Przecież mówiliśmy, że będzie jeszcze w tym roku świąteczny zlocik przy śledziku. 15 grudnia idealnie. Obecność obowiązkowa :ohboy:

Edytowane przez sprite

• 1 miesiąc temu...