Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

hype jest juz obecny bardzo, dobrze ze mam 3 preordery

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 417,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Też nazwiecie swoją postać kacperking i dacie jej 0 do inteligencji?

• W razie czego, mozna zadzwonic na infolinie Orange i poprosic o odpowiedni pakiet, tutaj numer telefonu do dzialu: "informacje i zakup usług" 801 234 567   Wystarczy spytac o abonament gold na forum

Opublikowano

Właśnie chciałem wrzucić. Bardzo fajnie wygląda. IMO taki poziom graficzny w zupełności wystarcza.

Kolejne screeny. Daje w spoiler, bo pokazują inne lokacje niż z gameplaya E3.

Fallout4_20151031152920.png

:obama: :obama: HYPE SO MUCH :obama: :obama:

Edytowane przez KacperKing

Opublikowano

Tylko nie przeszarżujcie z tymi screenami, żeby jakiś spoiler się w nie nie zaplątał.

Opublikowano

milion razy wola taka grafe a plynne stabilne 30fps, niz lepsza grafe by fapowac do niej na screenach i skaczace fpsy, skoro besheda cudow z tego silnika nie potrafi/nie chce/nie ma zdolnosci wycisnac to wole taki kompromis

Opublikowano

Screen od tego samego typka ktory pokazuje dalszy teren:

Fallout4_20151031143310.png

Drzewa wygladaja jakby je ktos w ziemie wbil i zabral cienie, same kolory moim zdaniem sa zbyt cieple/jaskrawe, wyglada to troche jak swiat zrobiony z play-doh - ale jesli klatki nie beda spadac to bede im to w stanie wybaczyc, jesli jednak gra bedzie gubic fpsy to zaorac te firme.

Opublikowano

grafik dźwigu z lewej musial wzorować się na lego duplo

bankowo

Opublikowano

Czwórka wygląda tak jak wiadomo, że będzie wyglądać. Najsmutniejsze, że panowie z zarządu kupią sobie nowe jachty, a ludziki po forach jeszcze będę bronić tej spier.dolonej mentalności molocha wyzywając innych od graficznych dziwek i podgraczy.

Opublikowano

804a4560f6eb54db.jpg

Opublikowano

Patrzę na zdjęcia i widzę znajome okolice. Ahhh ta zmieciona z powierzchni ziemi Ameryka lat 60'ych .  :wub:

Opublikowano

Czwórka wygląda tak jak wiadomo, że będzie wyglądać. Najsmutniejsze, że panowie z zarządu kupią sobie nowe jachty, a ludziki po forach jeszcze będę bronić tej spier.dolonej mentalności molocha wyzywając innych od graficznych dziwek i podgraczy.

No straszne, niektórzy nie odpalają gry dla grafiki.

Opublikowano

Patrzę na zdjęcia i widzę znajome okolice. Ahhh ta zmieciona z powierzchni ziemi Ameryka lat 60'ych . :wub:

Choć wojna atomowa w Falloucie nie wydarzyła się w latach 60-tych. Ale i tak wygląda ładnie. :)
Opublikowano

Przecież gra jest tak ustylizowana jakby bomby spadły w 1965 roku i wszelki rozwój stylistyczny zatrzymał się w tamtym okresie. To czyni te grę wyjątkową. 

Opublikowano

Widzę ból dupy dotyczący grafiki. Dla przypomnienia: pierwsza i druga część jak na swoje czasy też były tylko średnio dobre pod tym względem a mimo to wbiły do klasyków. Kolejne dwie części niestety nie sprostały, ale trzymam kciuki za obecną. Zamówienie przedpremierowe nr 3 (wcześniej było tylko The Last of Us oraz Bloodborne, sportowych wychodzących co roku nie liczę) złożone. Aha i przestańcie kłamać, że ta gra jest na silniku Morrowinda (internet każdy ma, można sprawdzić).

Opublikowano

Ja tam uważam inaczej. F3 i NV po przeniesieniu w 3D dają grze nowe życie. Dlatego F4 kontynuuje ten kierunek. Niby Wasteland 2 fajne ale nie chce takiego Fallout'a 

Opublikowano

A na jakim silniku jest w takim razie?

Creation Engine. W Morrowind jest Gamebryo, z którego co prawda wiele elementów zaczerpnięto, ale są to dwa różne silniki (osobno rozwijane).
Opublikowano

Przecież gra jest tak ustylizowana jakby bomby spadły w 1965 roku i wszelki rozwój stylistyczny zatrzymał się w tamtym okresie. To czyni te grę wyjątkową.

Tak, tu się zgodzę. Ten klimat. :)

Sam czekałbym na ten tytuł, ale nie ufam Bethesdzie po tej całej sytuacji z QL. :/

Opublikowano

Najważniejsze aby gra się nie wykrzaczała do dasha albo nie zawieszała całej konsoli. W Skyrimie miałem takie kwiatki na xie a F3 na PC co 3 minuty zaliczał mi zgon póki nie pogrzebałem w pliku *.ini.

Opublikowano

No straszne, niektórzy nie odpalają gry dla grafiki.

Ja o typach w garniakach, którzy nie zezwalają studiu zrobić od podstaw nowego wydajniejszego silnika za ułamek kosztów jakie przyniesie im sprzedaż gry, a ten mi tu z grafiką wyskakuje. Dokładnie to o czym pisałem. xD

Opublikowano

Powodzenia w dyskusji z figaro.

Opublikowano

Szprotki biznesu chcą skorzystać na premierze F4, już pojawiają się ich produkty do nabycia w okazyjnych cenach. XD O ile XOne jest legit to DS4 daje radę jak na naklejki, za ułamek ceny. 

snap091.png Xbox-One-Fallout-e1445364463691-630x413.

Edytowane przez ussr

Opublikowano

Oczywiście przypominam że w dniu Premiery warto zajrzeć na stronę Bethesdy w celu ściągnięcia darmowej Apki na telefon. Wystarczy zainstalować, telefon przykleić taśmą do ręki i mamy 2nd screen experience. 

Opublikowano

Gurwa to będzie bardzo ciężki tydzień. :frog: 

Opublikowano

Ja platynuje jakieś gnwno na PS3, bo inaczej bym nie wyrobił. Roboty w sam raz na tydzień  :kaz: