Skocz do zawartości

E3 2015: Spam-Beton Definitive Edition

Featured Replies

Opublikowano

Halo forza i fable to dla mnie tez lol argumenty. :kaz:

Edytowane przez suteq

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 101,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie

• Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, belo

• Zielona arka Spencera właśnie przybyła

Opublikowano

Persone ogram sobie na PS3  :yao:  

TR, Titanfall, FH2 ogram sobie na 360-tce argument  :yao:

edit: A, no i Ori. :lapka:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

To ori w ogole wyszlo na x360?

Tr raczej skasowany.

Opublikowano

Dobra teraz tak na chłodno czy nie zobaczyliśmy najlepszego E3 ever? 

Każde E3 to obietnice, każde E3 to gry, ale nie każde ma tyle pozytywnych emocji co właśnie tegoroczne targi. Gry, gry i jeszcze raz gry - zero pitolenia o cyferkach, usługach i innych bzdetach (oprócz ea...). Na każdej konfie gry, dobre gry, sporo fajnych exów na najbliższe lata. Dobrze być graczem i dobrze mieć więcej niż jedną platformę.

Opublikowano

Dobra Nobody nie cwaniakuj doskonale wiesz o co mi chodzi

1) Rozmawiamy dot zapowiedzianych ex'ów. Napisałem, że 50% twojej must have listy ogram sobie na PS3, ty natomiast możesz ograć wyłącznie Tomb Raidera (o ile go nie skasują)  :wujaszek:

2) Po drugie primo, w Personie różnice pomiędzy wersją PS3, a PS4 są kosmetyczne i wynikają z tego, iż gra była projektowana pierwotnie z myślą tylko o tym pierwszy sprzęcie. Nie zrozum mnie źle, P5 na PS4 to super ex, niezależnie od grafiki 

Natomiast ogrywanie wymienionych przez ciebie tytułów na X360 to rak mozgu, każdy kto ma godność i honor gracza nie będzie ogrywać tych gierek na X360

Opublikowano

@suteq

A no to jednak bez Ori. :obama:

edit:

@asax

mogę ograć co chce ale nie widzę wśród tegorocznych permanentnych exów x1 żadnej pozycji od której miałbym po niego biec. to już prawdopodobnie ostatnia "taka generacja" więc sprzęt MS faktycznie warto będzie wziąć za te 4 lata wraz z takimi pozycjami jak SO, TPD (o ile w ogóle wyjdzie), Scalebound i tymi paroma zaskakującymi exami, którym daleko do januszalandii reprezentowanej przez św. trójcę MS. 

swoją drogą zabawnie wyglądają wasze podwójne standardy, gdy jaracie się cross genowym exem (nierzadko dostępnym też na pc), a gdy ta sama (lub lepsza bo nie obejmująca pc) sytuacja dotyczy exa ps4, to rozpoczyna się argument o wyciąganiu trupa ps3 z gorszym framerate, loadingami i rozdziałką. no bądźmi poważni. xDD

no ale w głebi serca obaj kochamy to błotko, skoro jeszcze się tu udzielamy :cool:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Zlote czasy gamingu to byly w 2000 roku :reggie:

Trudno wrócić do czasów w których pierwszy raz widziałeś urządzenie przeznaczone dla rozrywki.

Panowie gdzie zobaczę konfę SE i Sony w normalnej jakości?

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Na YT Sony pewnie ma już zarchiwizowaną, S-E chyba na Twitchu lepiej obejrzeć (ale nie wiem czy jest już)

Opublikowano

Trudno wrócić do czasów w których pierwszy raz widziałeś urządzenie przeznaczone dla rozrywki.

ty i tak zobaczysz to co bedziesz chcial, nie musisz ogladac.

Opublikowano

no ale w głebi serca obaj kochamy to błotko, skoro jeszcze się tu udzielamy :cool:

:fsg:

Po tym e3 szkoda mi że jestem fanem gier robionych przez trędowatego pasterza w pekińskiej kanalizacji na Apple II, bo cholera, naprawdę ciekawe wysokobudżetowe tytuły zapowiedziano.

Opublikowano

Dobra teraz tak na chłodno czy nie zobaczyliśmy najlepszego E3 ever?

Każde E3 to obietnice, każde E3 to gry, ale nie każde ma tyle pozytywnych emocji co właśnie tegoroczne targi. Gry, gry i jeszcze raz gry - zero pitolenia o cyferkach, usługach i innych bzdetach (oprócz ea...). Na każdej konfie gry, dobre gry, sporo fajnych exów na najbliższe lata. Dobrze być graczem i dobrze mieć więcej niż jedną platformę.

Z branzowego punktu widzenia genialne targi. Jesli chodzi o moje gusta to byly targi dobre aczkolwiek oczekiwalem czegos jeszcze jak mafia.
Opublikowano

Sony 1080p

co do MS to nobody Ci streści w 3 zdaniach

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Sony 1080p

co do MS to nobody Ci streści w 3 zdaniach

Oglądałem konfe MSu, mogę streścić ją do 4 słów

Xbox One For Sale

Opublikowano

Po tym e3 szkoda mi że jestem fanem gier robionych przez trędowatego pasterza w pekińskiej kanalizacji na Apple II, bo cholera, naprawdę ciekawe wysokobudżetowe tytuły zapowiedziano.

widziałeś gameplay z Horizon i U4?

pamiętasz mój pogląd o fast foodach w przerwie między bażantem w kawiorze, czy innym smalcu?

mój wewnętrzny janusz jest bardzo usatysfakcjonowany. :pope:

Oyo6S2.gif

ImCLEb5.gif

Opublikowano

Co to w spoilerze?

Stranglehold definitive edition?

Opublikowano

i tak w drugiej połowie powiesz że GOTY jak o U3 swego czasu

Opublikowano

Pierwszy raz to ja gralem w 1991 roku na pegazusie w Road Fighter :shotgun:

Opublikowano

niekochany janusz :problem:

Opublikowano

o kurfa Nier 2 just for ps4 robią PLATYNOWI.

że też jeszcze walczycie :kaz:

Opublikowano

No yeti sie jara jak street fighterem.

Szkoda, ze w ani jedna, ani druga nie zagra xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Platinum robi głównie system walki, to kolaboracja między S-E i Platinum, na szczęście za stronę kreatywno-fabularną odpowiada ekipa NiERa (jeśli historia będzie choć w połowie tak dobra jak w pierwszej części  to :banderas: )

Edytowane przez Hendrix

Opublikowano

Czezky to twoja konsola? xD

1434482009857.jpg

Opublikowano

widziałeś gameplay z Horizon i U4?

pamiętasz mój pogląd o fast foodach w przerwie między bażantem w kawiorze, czy innym smalcu?

mój wewnętrzny janusz jest bardzo usatysfakcjonowany. :pope:

Oyo6S2.gif

ImCLEb5.gif

Ja na tym zwiastunie Horizon widzę zachodnią kopię pierwszego zwiastuna Zeldy Wiiu. Niby jara mnie ten setting z plemieniem walczącym z mechadinozaurami, ale to dalej jest wysokobudżetowa gra zachodniego developera, co niesie za sobą masę rozwiązań, których w grach nie lubię. Chciałbym się mylić, bo cholera, chciałbym tak sobie eksplorowac pierwotną puszczę, palić ognisko przy ruinach antycznej cywilizacji (czyli jakiegoś wieżowca) i polować na mechagodzillę.

No i musze teraz na szybko ograć Niera żeby się móc eksajtować dwójką (nie dlatego że ps4, tylko dlatego że platinum oczywiście)   :kaz:

Edytowane przez mate5

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.