Skocz do zawartości

E3 2015: Spam-Beton Definitive Edition

Featured Replies

Opublikowano

Tak czytam te ostatnie posty i serio (pipi) jedni nie lepsi od drugich 

giphy.gif

Edytowane przez Starh

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 101,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie

• Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, belo

• Zielona arka Spencera właśnie przybyła

Opublikowano

no fanek to poziom yetiego, nieważne jaka seria gier, czy grał czy nie (przeważnie nie), ważne że jest sony i jest grafika :pawel:

jeden robi jarango unchartedem choc nie gral w zadna czesc, drugi specjalista od gier from software :pawel:

Opublikowano

żart jakis? przeciez to wyglada super jak na gre 1080p z BETONOWYM 60fps.

:pawel:

Project Cars graficznie wyprzedza tego brzydala o jakieś pięć okrążeń.

Opublikowano

[emoji14]awel:

Project Cars graficznie wyprzedza tego brzydala o jakieś pięć okrążeń.

Zapomniales dodac, ze tylko wersja na ps4 ma taka przewage. Bo wersja na xbone ma problemy z wyjechaniem z boksu
Opublikowano

Doprawdy dziwie sie, ze taki wybitny gosc jak Yu Suzuki zmuszony zostal do prostytuowania sie na konfie Sony. Wygladalo to zalosnie i mnie jwiecej tak...

Poza tym dzieki za przypomnienie. Crowfunding na konfie jednego z glownych graczy na rynku?! Sony wlasnie wprowadzilo nowe standardy! :kaz:

Co do Shenmue 3 to mam powazne obawy czy Yu zrobi dobra gre za te pieniadze...

Prawda jest taka że za ten sam ruch ze stronu nintendo, czy ms obrabialibyście im gałę z zachwytu. 

Ta gra przez 15 lat była trupem i fatamorganą, której dzisiejszy gracz w ogóle nie kojarzy. Dlaczego ms który ponoć kasy miał w bród w życiu nawet nie wpadł by ogarnąć lepszą inicjatywę? na samej konferencji sony udało im się zebrać dobre 40% wymaganej kwoty, a przecież akcja trwa nadal. po prostu podeszli do sprawy na trzeźwo i zrobili jedynie co dało się zrobić.

Po tym damage control jaki niektórzy uskuteczniają (vide uburzenie że korpofiutki nie topią kasy wywalonej przez 7 lat na developing tlg i nie wykładają je od nowa na projekt, który po takim czasie pewnie ledwo się zwróci :facepalmz: ) wychodzi na to że niezależnie co by nie zostało pokazane na konfie konkurencji i tak będziecie żyli w swoich urojeniach. 

anyway życzę wam jak najlepiej z Shen3.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Zapomniales dodac, ze tylko wersja na ps4 ma taka przewage. Bo wersja na xbone ma problemy z wyjechaniem z boksu

Dokładnie, po ostatnim patchu 60fps przez 95% gry i niemal dwa razy więcej pikslei niż na xbonie. Różnica generacji, co poradzisz, jak nic nie poradzisz.

:reggie:

Opublikowano

jakie kontrowersje :D

grałem tylko w U3, ale nie u siebie w domu, nie przeszedłem całej żadnej częci

jaram sie TLG pomimo grafiki, Square pokazało sporo gier z ładną grafiką, a to mnie nie rusza bo to nie mój tym

Killzone to była niezła miazga graficzna, a mimo to nie skończyłem nawet singla

o The Order wiele razy pisałe, że nie OBEJRZYCIE ładniejszej gry

Bloodborne pomimo, że nie powalał graf dla mnie najlepszy tytuł w tym roku póki co

w U4 jest po prostu czysta przyjemność, czysta akcja płynąca z rozgrywki i piekna oprawa do tego

także nie trafiłeś Mazzeo nie pierwszy raz

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Wstałem późnym popołudniem, wszedłem w internety i widzę: The Last Guardian gameplay trailer, FF7R teaser. :banderas: Do tego zapowiedź Nier 2 z gameplayem od Platynowych i resztą od S-E. Już jakoś w marcu 2016 warto będzie kupić konsolę nowej generacji.

Oczywiście PS4.

Bo Xboxa nie warto posiadać.

Nawet za darmo.

:problem:

Halo, Gears, Forza, Halo, Gears, Forza, Halo, Gears, Forza, Halo, Gears, Forza, Halo, Gears, Forza, Halo, Gears, Forza... :dafuq:

Opublikowano

jakie kontrowersje :D

To trolling right?

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Mnie ciekawi jak to jest ze z jednej strony jaranko kapiszonami 4 ze niszcza tytany a z drugiej strony TLG z ps3 w przypadku ktorego grafika juz nie ma znaczenia.

Opublikowano

Najlepsze jest to, ze klapy na serio wierza, ze ps4 ma kozacka grafike :pawel:

Szkoda, ze nie nagralem smutnej zaby sobana jak mu puscilem wiesia i unreal tournament xD

Cytujac jego slowa:

ja pyerdole, to na serio jest roznica generacji :frog: Nic sie nie dorysowuje, 60 klatek, lepsze kolory i ostre jak zyleta... :frog:

Opublikowano

Czezare - luknij na to, świeżutki gameplay z Forza 6, nie jakieś tam CGI z E3, NEXT GEN ! XDDDDDD

nie ma startu do PCars

Opublikowano

jaram sie TLG pomimo grafiki, Square pokazało sporo gier z ładną grafiką, a to mnie nie rusza bo to nie mój tym

Killzone to była niezła miazga graficzna, a mimo to nie skończyłem nawet singla

o The Order wiele razy pisałe, że nie OBEJRZYCIE ładniejszej gry

Bloodborne pomimo, że nie powalał graf dla mnie najlepszy tytuł w tym roku póki co

w U4 jest po prostu czysta przyjemność, czysta akcja płynąca z rozgrywki i piekna oprawa do tego

także nie trafiłeś Mazzeo nie pierwszy raz

no proszę Fanosław podjarka BB i TLG, których grafika jest ostatnim powodem do ich brania, a Mazzeo pisze że ps4 tylko do ogrania graficznych masakratorów i oddania. 

coś tu (pipi) jest nie tak

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

To E3 było kapitalne choćby dzięki takim obrazkom:

Poza tym serio? Szukam teraz, ale nie widzę, by którakolwiek konfa w ostatnich 10 latach wywołała TAKIE emocje. 

Jeszcze ponad godzina do konfy PC, cholera :/

Na tym filmiku widzę 3 graczy, dla których gierki to coś więcej niż zabicie nudy, a nie takie coś photo-thumb-31510.png?_r=1433366033

Opublikowano

Poza tym serio? Szukam teraz, ale nie widzę, by którakolwiek konfa w ostatnich 10 latach wywołała TAKIE emocje. 

Na tym filmiku widzę 3 graczy, dla których gierki to coś więcej niż zabicie nudy, a nie takie coś photo-thumb-31510.png?_r=1433366033

:obama: :obama: :obama: :obama: :obama:

dobry diss, exact :obama:

Opublikowano

Rok 2016 rokiem zakupu ps4. Tak będzie :lapka: Dobrze, że przytomnie sprzedałem xboxa zanim ceny spadły.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Szkoda, ze nie nagralem smutnej zaby sobana jak mu puscilem wiesia i unreal tournament xD

żałuje że sie spóźniłem i  nie widziałem  na własne oczy  maserace

ale swoją drogą przyznaj że ten ogomny świecący na czerwono kombajn jednak sporo kosztował, więc dosyć logiczne że ma lepsze osiągi niż pudełko za 1600zł ;p

Edytowane przez Yano

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=lka3Qr00VKk

Boże Maciek

Oczywiście, że żadna z większości E3 z ostatnich 10-12 lat nie budziły takich emocji ale to tylko dlatego, że Gaming był kompletnie inny. Nie było reklam w telewizji, Twitchów. Grali ludzie, którzy chcą grać i się dobrze przy tym bawić. Aktualnie Gaming jest mainstreamowy. Ja z grami jestem już związany 18 lat i trochę targów widziałem. Poczytaj, poszukaj. Prezentacja Half-Life 2 z 2003, Zeldy w 2004, Stalkera w 2004( ludzie pukali się głowę, że taka grę można stworzyć...notabene nie stworzyli, bo finalnie gra była kompletnie inna :reggie:). Targi w 2005 podczas prezentacji X360, rok później starcie z Sony. Pisma branżowe dostępne w kioskach( a było ich od groma) piały z zachwytu. Teraz Gaming jest zgoła inny. Nie ma co tego porównywać.

Opublikowano

Czezare - luknij na to, świeżutki gameplay z Forza 6, nie jakieś tam CGI z E3, NEXT GEN ! XDDDDDD

nie ma startu do PCars

żeby słów na wiatr nie rzucać...oczywiście to nie to samo co FHD na 55 calach...

a odnośnie tego

ezgif.com-crop2r5shc.gif

to polecam oglądać filmik do samego końca.

Opublikowano

Ogłoszenie Tuwaraito Purincessu w 2004 (tak, przekroczyłem 10-letni limit) ma IMO najlepszą reakcję:

https://www.youtube.com/watch?v=VE2Dc1sx71U

Opublikowano

Sony is officially helping with funding and development with Shenmue 3

http://www.twitch.tv/playstation/v/6249998

57:40

Ta cała akcja z kickstarterem jest tylko chwytem marketingowym do rozdmuchania informacji o powstawaniu gry i przyciągnięciu potencjalnych inwestorów. Powiedział jeszcze że gra będzie powstawać kilka lat - czyli teraz nie mają niczego :P Premiera najwcześniej pewnie w 2018.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

macie jakiegoś linka do streamu konfy o PC?

wczoraj brałem linki z PPe ale pcety olewają i nie ma

Opublikowano

Sony is officially helping with funding and development with Shenmue 3

http://www.twitch.tv/playstation/v/6249998

57:40

Ta cała akcja z kickstarterem jest tylko chwytem marketingowym do rozdmuchania informacji o powstawaniu gry i przyciągnięciu potencjalnych inwestorów. Powiedział jeszcze że gra będzie powstawać kilka lat - czyli teraz nie mają niczego :P Premiera najwcześniej pewnie w 2018.

to te newsy n.t. % i $ podczas trwania konfy wrzucane przez Zaratusztrę były ściemą? 

Opublikowano

large.gif

Opublikowano

macie jakiegoś linka do streamu konfy o PC?

wczoraj brałem linki z PPe ale pcety olewają i nie ma

twitch.tv/twitch

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.