Skocz do zawartości

E3 2015: Spam-Beton Definitive Edition

Featured Replies

Opublikowano

Nikt nie powiedział, że wszyscy zostaną uratowani. Nie dla wszystkich jest miejsce w arce krula - grzeszników, sodomitów, masonów, stulejarzy i plugawców gamingu nie możemy zabrać.

Edytowane przez Hum

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 99,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie

• Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, belo

• Zielona arka Spencera właśnie przybyła

Opublikowano

Dostałem informację, że Bethesda zbudowała sory schron przeciwatomowy o numerze 279 (złotych). 

Opublikowano

Hej, mieliśmy się nie spierać. Rozejm obowiązuje!

Jedyna prawilna beka to z emulatorów konsol zwanych przez niektórych nie wiadomo czemu "pc-tami do grania" ;)

Opublikowano

Nawet Mendrek rozumie, że burza nadchodzi i zaczyna się do nas uśmiechać. Pewnie myśli, że coś tym ugra.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

system na x1 zapierdaala jak na ps4

hahahahahahaahhaha

Jeszcze 34 tysiace patchy i moze xbox bedzie chodzil w polowie tak szybko jak ps4.

Wklej mi fotkę ze jestes posiadaczem obu sprzętów.
Opublikowano

Jedziesz go Exact

Opublikowano

Karol ma przecież oba szroty

Opublikowano

Nawet Mendrek rozumie, że burza nadchodzi i zaczyna się do nas uśmiechać. Pewnie myśli, że coś tym ugra.

No, czułbym się źle, bo boty obudzą się wśród zgliszcz jutro, i będą sierotami wojennymi, i nie wypada się śmiać nawet przed ostatecznym rozwiązaniem ich kwestii...

Opublikowano

prędzej kupisz ps4 niż xboty wymrą także ten :reggie:

Opublikowano

prędzej kupisz ps4 niż xboty wymrą także ten :reggie:

ACQTuIK.gif

Opublikowano

Kiedy jest konfa Sony? dzis czy jutro?

O 3.00 w nocy z poniedziałku na wtorek.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

beka z przegrywów co będą oglądać konfe sorry o 3 w nocy a oni tam pokażą same guwniaki indie

Opublikowano

beka z przegrywów co będą oglądać konfe sorry o 3 w nocy a oni tam pokażą same guwniaki indie

Nawet mnie nie wkufiaj. Jutro idę na popo do roboty to zamiarowałem wstać, obejrzeć i dalej do wyra, ale jak pomyślę, że może gunwo zobaczę to wolę poczytać o tym rano -_-

Opublikowano

Jeżeli ktoś wstaje rano do roboty - nie polecam zarywać nocki, by o 3.00 oglądać konferencję dotyczącą gierek na kawałek plastiku. Wszystkie te niusy przeczytacie rano, nigdzie nie uciekną. Hype też nie opadnie. A jeżeli Sony stanie na wysokości zadania i dostarcz syty materiał to jeszcze będzie ciężko zasnąć po obejrzeniu konfy.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Ja się raz dałem nabrać i czekałem na konfe sony, nigdy więcej tego już nie zrobię

Opublikowano

Dwa razy mówiłem sobie, że obejrzę konfę Sony, jak oglądać to wszystko. Dwa razy poszedłem spać. Dwa razy nie żałowałem. xD

Z ostatniej konfy to chyba interesowało mnie 15 minut z 2h. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

dzisiaj i tak zarywam nockę to z ciekawości obejrzę co tam Sory ma do powiedzenia bo pokazywania to za dużo pewnie nie będzie. znowu przez godzinę będą pierdzielić o statystykach, tasować się do słupków sprzedaży, numerków itd. 

Opublikowano

Shenmue 3 i Last Guardian, ostateczne rozwiazane kwestii botow  :shotgun:

Opublikowano

Czekanie na Sony w obecnej sytuacji to duzy błąd. Nic na ten rok przeciez nie maja a kolejny trailer gierki ktora moze wyjdzie za rok to nie jest powod zeby siedziec do 4 rano. 

Opublikowano

Dobra jak będą pokazywać TLG to wezcie do mnie zadzwoncie. 

Opublikowano

Shenmue 3 i Last Guardian, ostateczne rozwiazane kwestii botow  :shotgun:

Pierwsze od quantic dream, drugie to mmo-lite rpg od kolesi od killzone :reggie:

Edytowane przez mate5

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.