Opublikowano 16 czerwca 20159 l Story-heavy camping adventure Firewatch is coming to PS4, developer Campo Santo revealed at tonight's Sony E3 2015 press conference.Campo Santo noted on its blog that PS4 will be Firewatch's console debut, but it's still working on the PC, Mac and Linux versions.The game stars a man who's taken a summer job as a forest lookout after things went sour for him in his personal life. His only contact is his co-worker, a woman he has a questionable relationship with. Then things start getting weird.For more on Firewatch, Eurogamer contributor Paul Dean interviewed its lead actor, Rich Sommer, i.e. Mad Men's Harry Crane. http://www.eurogamer.net/articles/2015-06-16-firewatch-to-gets-its-console-debut-on-ps4 Miłe dla oka, a sam gameplay zapowiada się fajnie. Powinna byc dobra gra.
Opublikowano 22 czerwca 20159 l Czyli z tego co widac to indyk,screeny mnie nie urzekly. Sredniak jak nic
Opublikowano 22 czerwca 20159 l Czyli z tego co widac to indyk,screeny mnie nie urzekly. Sredniak jak nic Nie pjerdol, gierka ma potencjał
Opublikowano 23 czerwca 20159 l Autor Czyli z tego co widac to indyk,screeny mnie nie urzekly. Sredniak jak nic Nie pjerdol, gierka ma potencjał Na posty tego trolla się nie odpisuje, nawet się ich nie czyta, a najlepiej dać go do ignorowanych.
Opublikowano 7 grudnia 20159 l Autor Nowy gameplay sporo nowych informacji. PS. Dialogi z tymi pijanymi laskami xD Edytowane 7 grudnia 20159 l przez YETI
Opublikowano 7 grudnia 20159 l Ja go wcześniej nie widziałem. Stary jak swiat i do tego duzo krotszy.
Opublikowano 19 grudnia 20159 l Autor Twierdzą, że do tej pory pokazali malutki wycinek gry, w tym wideo z IGN pokazany jest 2 dzień pracy Henrego, nie sprecyzowali ile ich będzie, stwierdzili tylko że będzie ich wiele.
Opublikowano 9 stycznia 20169 l gra na kilka godzin z czegoo pokazali ponad godzine (?), to sie nazywa zly marketing. Cena moze teraz byc tylko ratunkiem do zakupu, a pewnie bedzie w granicy 69-79 zl
Opublikowano 10 stycznia 20169 l Jak to będzie jednak konsolowy ex Sony to może mieć napisy bo wszystkie cyfry w takim układzie prawie zawsze mają wersję PL (Transistor, Ethan Carter, Outlast, Rapture itp.).
Opublikowano 11 stycznia 20169 l Autor Napisów raczej nie będzie, a to jest obecnie konsolwy exc. bo studio jest zbyt małe aby robić kilka wersji, więc zdecydowali się na platformy gdzie prawdopodobnie zarobią najwięcej.