Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mother Russia Bleeds

Featured Replies

Opublikowano

Nie będzie co-opa online.

• Odpowiedzi 67
  • Wyświetleń 11,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Dzisiaj dali na fejsie newsa, że po premierze możliwego że go dodadzą.

Opublikowano

w Alienation też dodali co-op po czasie (z tym że kanapowy). gra ma zbyt duży potencjał by ją tak to zaniedbać, a granie z ziomkiem na chacie to dziś niestety folklor

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

dziś premiera na PC, ktoś bierze?

dajta znać czy fajne

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Na smierc zapomnialem o tej premierze... ehh, marketing tej gry nie wrozy dobrej sprzedazy, praktycznie 0 wzmianek na wiekszych stronach ktore przegladam, mam nadzieje ze przy okazji premiery PS4 Devolver sie bardziej postara.

Teraz nie wiem czy brac czy czekac na PS4 :beksa:

Opublikowano

No tak samo było z Invisible Inc ludzie nadal nie wiedzą co to, i że wyszło też na PS4 a gierka taka dobra :smutas:

Opublikowano

Czekam aż wyjdzie na plejstejszon.

Opublikowano

kupione, jeszcze nie mozna sciagac.

Licze na GOTY i kilkukrotne przejscie na czezkim graniu :cool:

Opublikowano

ten zwiastun mnie zniszczył. 90 sekund z otwartym ryjem.

biorę na stimie.

edit:

Gra wygląda pięknie, brzmi obłędnie, walka jest w porządku, ale może nie być dla każdego, bo to jednak mimo wszystko "prostacki" beat-em-up. Mi to pasuje, chociaż hitboksy trochę dziwne, często nie trafiam w przeciwnika mimo, że jestem pewien, że powinienem dać radę.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Wrazenia poki co bardzo pozytywne, jedyny problem na chwile obecna jaki mam z gierka to niepotrzebne sekwencje gdzie sie idzie "ukosem" (dol i prawo), hitboxy szaleja troche podczas takich sekwencji [jest ich na szczescie malo] i ogolnie dziwnie sie to sprawdza w sferze 2d.

Sam system walki bardzo prosty, choc sporo rzeczy jest poukrywanych i tutorial ich nie wyjasnia [np 3 rodzaje kopniakow, finishery na berserku etc.]. Brutalnosc jest wszechobecna, klimat mocno popyerdolony, szykuje sie swietny indor, ale cos czuje ze moim GOTY dalej bedzie niesamowity twor o nazwie Salt and Sanctuary.

Gra bedzie wysmienita do kanapowego grania, wiecej ludzi - wiecej wrogow, szkoda ze nie ma trybu online gra sporo by zyskala dzieki niemu, mam nadzieje ze dodadza.

Oprocz story jest tez arena, wiec do masterowania giereczka bedzie w sam raz.

Edit: No i kampania zaliczona, dosc krotka, pekla w 5 godzin, bylyby 4 godziny gdyby nie fakt ze z ostatnim bossem jakas godzinke chyba walczylem.

Opublikowano

to jak to jest z "grywalnością" ? gamespot chwali za mechanikę a tu piszecie, że to klasyczny beat'em up. 

Opublikowano

Generalnie chociazby takie Streets of Rage 3 mialo lepszy system imo.

Opublikowano

Krótka piłka: Gra warta tych ~65zł, czy lepiej czekać na przecenę?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Wczoraj przeszliśmy tryb story z kumplem na normalu. Bardzo trudno nie było, ale jednak trzeba używać uników i skoków, żeby nie dać się otoczyć. Grało się mega miodnie, czuć siłę ciosów, brutalność jest pyszna, graficznie jest CUDOWNIE, każdy level w starym stylu kończy się bossem, są różne przeszkadzajki (przejeżdżające pociągi, motocykliści). Muzyka jest obłędna: https://fixions.bandcamp.com/album/mother-russia-bleeds

Ale.

No właśnie. Gra jest bardzo krótka, bo story zajęło nam ledwie 6 godzin. Oprócz tego jest tryb arena, który polega na obijaniu 10 fal przeciwników na mapach ze story i to tyle? Stanowczo za mało contentu. Oczywiście do kanapowego co-opa (online niestety nie ma) jest jedną z najlepszych pozycji, ale chciałoby się coś więcej tutaj robić. Mam niedosyt, bo czekałem na tę grę dość długo, a bardzo szybko ją ukończyłem :( Ale za 54 złote to brać z pocałowaniem ręki.

Opublikowano

Jest może jakaś szansa na to, że dodadzą kiedyś tam online co-op?

e. Dzięki

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

Twórcy ponoć mówili, że będzie dodana taka opcja, ale kiedy? Nie wiem.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

pogralem 30 minut, jezu ale to dobre :banderas: jedynie to wydaje mi sie ze detekcja ciosow jest slaba, ale pewnie kwestia przyzwyczajenia

polecam

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Sorry za post pod postem ale kurde grajcie w to

Właśnie ukończyłem jeden etap

the club o ja cię pier,dole co tam sie dzieje :obama:

:obama::banderas::fsg:

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Gra skończona, nawet nie widziałem ze sadwa zakończenia i póki co nie widzę opcji zdobycia dobrego bo ostatni boss troche dał mi w kość heh ale kwestia większego obycia z gra i powinno wpaść bez problemu

Opublikowano

Czyli gra dosc trudna? Bo chcialem kupic z mysla o kanapowym multi.