Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

No ale wytłumacz czemu Wiesiek 2 na X360 to (pipi).

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

W2 na X360 bardzo spoko, GOTY gierka, chętnie teraz przejdę na v.hardzie inną ściężką na X1 :lapka: Dzięki Spencer! :xboss:

Opublikowano

Raka karmic nie bedzie ale the order ograny xd

Opublikowano

czeskimaster i ofi, nowe padawany yetiego?

jaka konsola taki narybek xd

Opublikowano

czeskimaster i ofi, nowe padawany yetiego?

jaka konsola taki narybek xd

nadal czekam na nadejście Sith Lorda autoklasyka, który zdeklasuje to całe błazeństwo i pokaże Yietiemu prawdziwe oblicze niebieskich bojowników :lapka:

Edytowane przez Lord Astmer

Opublikowano

poproszę tl;dr

TL:DR

Czasy się zmieniły, a Mendrek no cóż nie do końca nadąża....

71458957a9f840bf82ddc735607cd77f_large.j

Opublikowano

Widzę że jakość SD/HD Ready, już totalnie wypaliła mózgi społeczeństwu zielonego szamba, spoko spoko juz niedługo same dobre gry na ps4, nowe IP, a u was kolejne gyrosy i wielkie oczekiwania na forza horizon 3 (tzn takie horizon 2 z nowymi mapkami).

Opublikowano

Przecież wiedźmin 2 na xbąku to go.no obesra.ne.

Dobrze, że na rumuńskim plastiku 3 od Pony masz całą masę tak dobrze wykonanych portów.
A gdzie napisałem że ps3 nie miało raka z powodu low fpsow? Taki mass effect 3 to była herezja, cutscenki się dlawily przy wybuchach w tle, kto to w ogóle tetowal? Chociaż januszom i cyklopom to nie przeszkadzało...

Raka nie będę karmil...

Ty w ogóle widziałeś na oczy W2 na 360tce, czy tak tylko z góry założyłeś, że skoro był to port gry wymagającej o wiele mocniejszego smoka niż druga konsola MS, to na pewno była gównem rozbryzganym, tak jak większość gier na PS3?

I od kiedy low fps = rak?

juz niedługo

:kaz:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Tak w ramach przypomnienia klapom jak W2 działa na X360:

Opublikowano

Przecież wiedźmin 2 na xbąku to go.no obesra.ne.

Dobrze, że na rumuńskim plastiku 3 od Pony masz całą masę tak dobrze wykonanych portów.
A gdzie napisałem że ps3 nie miało raka z powodu low fpsow? Taki mass effect 3 to była herezja, cutscenki się dlawily przy wybuchach w tle, kto to w ogóle tetowal? Chociaż januszom i cyklopom to nie przeszkadzało...

Raka nie będę karmil...

Ty w ogóle widziałeś na oczy W2 na 360tce, czy tak tylko z góry założyłeś, że skoro był to port gry wymagającej o wiele mocniejszego smoka niż druga konsola MS, to na pewno była gównem rozbryzganym, tak jak większość gier na PS3?

I od kiedy low fps = rak?

Widziałem i mając przed oczami wersję na PC, którą kupiłem w premierę bo wiedźmin to już w pewnych kręgach jest religią, sądzę że mikrojanusze się nie postaraly w przeportowaniu geralta.

Taka sama historia jak z mass effectem.

Polecam w2 na PC wszystkim fanom, a od xbąkowej wersji trzymać się z daleka

Opublikowano

sądzę że mikrojanusze się nie postaraly w przeportowaniu geralta.

W2 portowało CDPR megajanuszu.

Szwagier informatyk mieszkający w Krakowie ma znajomego, który pracuje u Redów i był w ekipie portującej W2. Opowiadał mu, że było to mega ciężkie zadanie, ile zębów zjedli na tej zyebanej robocie to już ich. Tym bardziej wieki szacun za efekt końcowy, którym jest top gier z 360 pod względem oprawy. I to osiągnięte przy pierwszym podejściu do robienia czegokolwiek na tą platformę.

Odnośnie padawana Yetiego - Typowy Janek Klapek, grafika > reszta.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Polecam w2 na PC wszystkim fanom, a od xbąkowej wersji trzymać się z daleka

w2 na pc bo na x360 30fps...

w3 na ps4 bo 20fps i 1080p to najlepsze co moglo spotkac graczy a pc nie jest do gierek

#klapy

Opublikowano

To moze w 20 klatkach na Onie pojdzie, co ?

Zasmucę Cię klapiszczu, chodzi w 30tu.

Taka sama historia jak z mass effectem.

No identyczna xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Widzę że społeczność zielonych się poplakala już. Jakbyście czytali to nawet słowem nie wspomniałem o grafice na temat wiedźmina. Chyba m$ wam płaci że tylko odnosicie się do graficzki.

Opublikowano

Widzę że społeczność zielonych się poplakala już. Jakbyście czytali to nawet słowem nie wspomniałem o grafice na temat wiedźmina. Chyba m$ wam płaci że tylko odnosicie się do graficzki.

Całe szczęście, że są tu osoby posiadające obydwa pudła i widzą jak na dłoni "u kogo" klient jest dymany z każdej strony.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

No troche smutne, ze nawet w CW ludzie walcza gierkami z zeszlej generacji xD

Naprawde nie macie w co grac ?

Opublikowano

Są między nami też i tacy asceci, którzy sprzedali XO na rzecz poświęcenia swojego anusa wielkiemu kutangowi Kaza.

Opublikowano

No skoro ograli wszytskie exy, ktore ich interesowaly, to po co ta konsole trzymac ? Dla gorszych multiplatform ?

Inna sprawa, ze to nie jest juz okres poczatku nextgenow - teraz czlowiek nawet w multiplatformach/dodatkach ma backlog. Jasne - moze kupic wszystkie platformy, wszystkie gry i zadnej praktycznie nie konczyc - jak Blantman xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Gorsze multiplatformy

Mało ex

Z(pipi)ana wsteczna kompatybilność

(pipi)owe promocje /albo ich brak

Za to nadrabiaja zalewem zielonego szamba na forach.

Opublikowano

sądzę że mikrojanusze się nie postaraly w przeportowaniu geralta.

Szwagier informatyk mieszkający w Krakowie ma znajomego, który pracuje u Redów i był w ekipie portującej W2.

https://youtu.be/yhkE2sYoHoE

Opublikowano

Tak jak mówisz easy, ograć BB i na pchli targ z trójnogiem.

Edytowane przez Hum

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.