Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Majin Buu > Ale wciąż można je lubić i w nie grać.

Ja bym tam dodał kategorię 30+

"wspomina dawne czasy, czyta Pixela i czeka na nowe Okemi"

Opublikowano

Ambitny shooter to co np.?

Taki z dużą mapą i kluczami a nie cinematic corridor fps

Opublikowano

Kuźwa, co za czasy, że gierka musi być ambitna, ale niekoniecznie dobra :/

Opublikowano

Niektórzy tutaj piszą o ps3 - zapomnieli już jakie Sony było dobre zabierając wsteczną kompatybilność i wywalając linuxa z ps3 :P

Linux na ps3 :dynia: Korzystalo z tego pewnie 0,003% uzytkownikow, wiekszosc miala w ch.uju a plakali tylko klapowi paladyni, ktorzy sr.aliby sie o wszystko cokolwiek sony by zabralo, jakkolwiek ch.ujowe i niepraktyczne by to bylo.

Wsteczna kompatybilnosc :dynia: :dynia: Prawdziwi fani maja nadal psx/one i ps2 i odpalaja sobie gierki tak jak prawilnie powinny byc ogrywane czyli na crt. Plakanie za rozmazanym na lcd go.wnem jakim sa na tych tv gry z pierwszych dwoch PS to wyzszy poziom paraolimpiady.

Uf, jak dobrze. że sony w porę się zorientowało i zabrali tego paskudnego linuxa i paskudną wsteczną kompatybilność. Ta firma potrafi dbać o prawdziwych fanów, którzy nadal mają w piwnicach psxa i 14 calowy telewizorek crt. Nie, żeby chodzi o to, żeby ludzie dalej męczyli się z kupowaniem starych gierek. Tylko taka rozywka ma jakiś sens, a linux na playstation? Tu też sony zadbało o fanów, przecież żaden konsolomaniak nie wie co to system operacyjny i do czego to jest

ps. jak tak teraz patrze na współczesne konsole to największe możliwości miał złamany xbox 1 z media center.

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Half-Life, System Shock, Bioshock

System Shock to nie strzelanka :whyyy:

Opublikowano

Jedynka nie, ale dwójka podchodzi pod strzelankę.

Opublikowano

No wlanie jedynka bardziej jak juz, bo w dwojce jest "typowy" rpg'owy system rozwoju. Jak dla mnie obie stoja blizej rpg niz strzelania. Tak jak Daggerfall jest RPGem a Hexen czy Witchaven sa FPSami, mimo, ze i tam i tam macha sie mieczem i strzela czarami.

Opublikowano

Możliwe, nie będę się spierał bo grałem w to ponad 15 lat temu. Wydawało mi się że więcej strzelania było w dwójce.

Opublikowano

To zalezalo od tego jaka "klase" w dwojce wybrales. Byly trzy: marine (pif paf), haker i psionik ("mag"). W jedynce byles all in one z tym, ze nie bylo magii no i nie bylo tez punktow doswiadczenia.

A mignela mi dwojka chyba w gamertagu Blantmana. Ciekawe czy gra czy tylko uruchomil i go odrzucilo.

Opublikowano

To musiałem na pif-pafie jechać. Naszło mnie ostatnio by w to pograć i znów poczuć dreszcze. Elementy horroru były tam potężne. Myślałem o legalnej wersji z GOGa, ale się okazało że to tylko podstawka + dotychczasowe ulepszenia zebrane w kupę.

Opublikowano

Myślałem o legalnej wersji z GOGa, ale się okazało że to tylko podstawka + dotychczasowe ulepszenia zebrane w kupę.

Nie rozumiem. Wyjasnisz?

Opublikowano

Piszę co wyczytałem na forach PC-towych. Po prostu GOG nie dodał nic od siebie, żadnych nowych modów, skorzystali po prostu z dotychczasowych, fanowskich.

Edytowane przez aux

Opublikowano

Myslalem, ze na gogu oni daja tylko to co kiedys bylo po prostu w pudelkach czyli zwykla podstawke. Nie wiedzialem, ze ludzie potrafia marudzic bo nie dali jakichs tam poprawek xD. Dawno wypadlem z pctowego grania.

Opublikowano

nie dość że goty gierka pewnie za 1 euro to jeszcze na forach pecetowych pewnie placza ze im nie dodają komiksow, dzwonków na komórke, tapet i dedykowanych sterownikow

Opublikowano

Mejm > GOG to różne fajne starocie które ruszą na współczesnym kompie. Do tego jakieś tapetki, mp3 i inne takie. I to moim zdaniem jest spoko. Tyle że jak widać te ulepszenia są brane z sieci, a nie robione od podstaw. Fani myśleli po prostu że SS2 będzie jeszcze ładniejszy.

Opublikowano

Fajna ta automatyka ale nie uznaję jazdy na gliczach, równie dobrze mogę przejść grę na YT. Co te klapy to ja nawet nie

Opublikowano

wBA42dG.jpg

Sony Defence Force never changes :reggie:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Sony - chore ceny kart pamięci do Vity, teraz wymyślają transfer danych niczym w 3DSie xD

Ta firma... kto tam (pipi)a odpowiada za tak debilne decyzje? 

Edytowane przez Starh

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.