Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

obejrzałem gejplej z the witness i chcialem przeprosić twórcow talos of prin(nene)le za porównanie obydwu produkcji

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

tak se wkrecaj klapie, Witness to nieudany indor na 5/10 maksymalnie. Średnią ocen można sobie w dupę wsadzić, bo pewnie sam ją oceniłeś z 10000 razy na dyszkę, te wszystkie recenzje też są po uju

Masz na jeszcze większy ból dupy.

• VideoGamer - 100
  • Destructoid - 100 
  • IGN - 100 
  • Game Revolution - 100 
  • Game Informer - 93

Ale nie martw się, może kiedyś tam, jak każdy cywilizowany gracz ogra już ten tytuł, jakieś okruchy spadną do waszego spichlerza, wówczas chłopstwo doświadczycie co to tytuł ze średnią 90%, bo obecnie to co crapy na co najwyżej 8 i 

Ale ja już jestem przy końcu tego crapa;/

Opublikowano

Ale ja mówię o botach, spichlerz, chłopstwo, standardy z 2005 roku, łapiesz?

Opublikowano

Wp15 74k7yczny l33t

Opublikowano

Ale ja mówię o botach, spichlerz, chłopstwo, standardy z 2005 roku, łapiesz?

No nie skoro mnie cytujesz i piszesz "do waszego spichlerza" XD

Opublikowano

YETI jak tam The Witness? A sorry ty nie masz czasu na gry, bo dom stawiasz.

Właśnie gram od 2h, a dom już postawiony, przecież pisałem.

Patrząc na posty botów, domyślam się czemu Blow nie wydał tej gry z x-taczera, jak przerasta ich założenie broni w BB, czy ich zyciowe motto to najpierw strzelaj, potem pytaj, to wszytsko staje sie jasne. :yao:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Właśnie gram od 2h

I co, udało Ci się połączyć pierwszy zestaw kropek? :kaz:

Press X to go? :kaz: 

Opublikowano

Czy to znaczy, że na PC jest gorsza gra??? :(((((

Wieksza ilosc koneserów gamingu oraz duza ilosc konkurencyjnych gier - przez co Witness sie specjalnie nie wyroznia, dlatego ludzie wystawiaja prawdziwe oceny :cool:

Opublikowano

Wieksza ilosc koneserów gamingu oraz duza ilosc konkurencyjnych gier - przez co Witness sie specjalnie nie wyroznia, dlatego ludzie wystawiaja prawdziwe oceny :cool:

Ujowy demedz kontroru, mam lepszy :cool:

Kalpy obsrane maja duposcisk ze musza sie dzielic wiec wystawiaja zle oceny na platformie PC.

Opublikowano

Właśnie gram od 2h

I co, udało Ci się połączyć pierwszy zestaw kropek? :kaz:

Press X to go? :kaz:

Gierka jest wybitna, mozna sie bawic w Hydraulika

@ Bansai

:obama:

Opublikowano

noż to samo napisałem, przecież druga gra (po blodborn) - nieremaster nie może mieć niskiej oceny XD

tak można się wozić, że "boty nie majom", ale i tak każdy to ogra na biurowym laptopie - oczywiście jeżeli będzie chciał, nie widzę sensu grania w crapa na 5, mnie wynudziło totalnie, teraz tylko patrze jak żona przechodzi i się w(pipi)ia

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Jaki szajs XD I to za 150 zl.

Opublikowano

mam podobną gierke na komórkę ale była za darmo

w ogóle polecam recki userow na stemie, ładnie sprowadzają klaperskiego mesjasza do parteru, ciekawe ile sony rozdało recenzentom dni plusa za te oceny

Opublikowano

mam podobną gierke na komórkę ale była za darmo

w ogóle polecam recki userow na stemie, ładnie sprowadzają klaperskiego mesjasza do parteru, ciekawe ile sony rozdało recenzentom dni plusa za te oceny

panie 20% mniej za remastera uczarted 

Opublikowano

Ta gra autentycznie polega na lączeniu kropek? :yao:

Division wciąga to dupą.

Opublikowano

Odpalilem Division. O mamusiu jakie to piekne i cudowne. Gra generacji. :banderas:

Opublikowano

Tez nie czekam, ja POTRZEBUJE :banderas:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.