Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Dobrze, ze sutqa nie ma, bo pewnie by CW zamkneli... :obama:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

klapy jak zwykle gierek nie kupują

Kolorowa strzelanka Splatoon sprzedała się w nakładzie przekraczającym 4 miliony egzemplarzy. To spore osiągnięcie, jeśli weźmiemy pod uwagę, że gra ukazała się tylko na konsoli Wii U, która rozeszła się w liczbie 12,6 mln sztuk.

Dla porównania, taki wynik jest lepszy niż rezultaty Bloodborne oraz The Order: 1886 na PlayStation 4, liczone łącznie.

Opublikowano

Playstation to wii tej generacji. Każdy janusz kupi ale tylko z fifa czy codem i nic więcej nie potrzebuje. W robocie mam 2 co mają ps4 i fife 16. W nic innego nie grają i nie zamierzają.

Opublikowano

no moich dwoch ziomkow z ps4 - jeden ma fife 16 a drugi diablo 3 i bb ale bb nieskonczone bo trudne

Opublikowano

No wśród moich znajomych też sie namnożyło takiego casualowego robactwa. 

btw. drzewko bonsai na kolanach z pełnymi ustami, dobra robota koledzy :banderas:

Opublikowano

U mnie na osiedlu mam dwóch typów co wcale aż tak dużo nie grają, ale Bloodborna mają. Muszą w końcu ich podpytać o co tam chodzi i samemu zagrać, bo

shame.jpg

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

klapy jak zwykle gierek nie kupują

Kolorowa strzelanka Splatoon sprzedała się w nakładzie przekraczającym 4 miliony egzemplarzy. To spore osiągnięcie, jeśli weźmiemy pod uwagę, że gra ukazała się tylko na konsoli Wii U, która rozeszła się w liczbie 12,6 mln sztuk.

Dla porównania, taki wynik jest lepszy niż rezultaty Bloodborne oraz The Order: 1886 na PlayStation 4, liczone łącznie.

Zeszło tyle bo nic innego tam nie wychodzi, jak by były multiplatformy to januszostwo z nintendozboków też by wyszło :Coolface:

Opublikowano

Nie zeszło tyle bo wii u nie kupuje się dla multiplatform :)  Wii U to już naprawdę kupują ludzie w konkretnym celu aby mariana czy zelde przejść

Opublikowano

Nowy Elder Scroll? Trochę jaranko.

po Wiedzminie już nie...
Opublikowano

wiedźmin 2 miał bardziej zyebany system walki niż 3, więc jeszcze dużo można na tym polu osiągnąć

tylko japończyki robią dobre systemy walki

Opublikowano

Jesli mowa o (pipi)owych systemach walki z bardziej udanych gier to na najwyzszym podium stoi Skyrim. Bezplciowe machanie mieczem

Opublikowano

Niech to, spóźniłem się na wojnę PC vs. Konsole. :(

Opublikowano

Niech to, spóźniłem się na wojnę PC vs. Konsole. :(

żadna tam wojna

"dominacja jak za ps2!!!!!" vs sensowne argumenty

PS. nie mam znajomych z ps4 - w realu ignoruję takich ludzi

Opublikowano

A, to OK. :)

Ale wrócę jak znowu będzie wojna.

Opublikowano

Ten narybek casualowy wykluł się już za czasów poprzedniej generacji. Najpierw dużo blacharzy przerzuciło się na X360 (pierwsza konsola), bo karty graficzne za drogi no i verbatimy w każdym sklepie, a później przyszła moda na PS3 z takimi mocarzami jak Fifa i Assassin's Creed. Gardzę. Teraz kontynuują to na PS4, bo reklama w TV robi.

Edytowane przez Czappi

Opublikowano

Dziala dziala, wlasnie targamy w bardzo fajna giereczke, teraz tylko przerwa chwilowa bo Kazub nie chce abysmy grali bez niego :beksa:

Opublikowano

wiedźmin 2 miał bardziej zyebany system walki niż 3, więc jeszcze dużo można na tym polu osiągnąć

tylko japończyki robią dobre systemy walki

no szczegolnie dark souls gdzie masz lacznie 5 ciosow i zadnych kombinacji xd

Opublikowano

chyba znowu jesteś zjarany;/

Opublikowano

nie, nie idzie, jednen z bardziej biednych systemow walki w historii gier

Opublikowano

a nie ma ataków ze sprintu albo natychmiast po rollu czy z backdasha?

Opublikowano

Spróbuję to się wypowiem, ale wątpię by to pomogło skoro wielu bossów robi swipe o większym zasięgu, niż backdash. To trudna gra, ale mówienie o niej że jest sprawiedliwa jest mocno na wyrost.

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

a nie ma ataków ze sprintu albo natychmiast po rollu czy z backdasha?

W jedynce sa, nie wiem czemu mialoby nie byc w dwojce ale niech powie kto gral.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.