Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Ludzie jarajacy się starciami, ludzie grający w stare gry w 2016 roku to najgorszy sort gracza, gardze nimy, potępiam, stawiam na równi z brudnymi uchodźcami z Pakistanu i glupimi lewakami którzy wpuścili ich do Europy, debile, polglowki, gorzej niż zwierzeta....

...prawda Figaro?

Jedna rzecz ogrywać RDR za pierwszym razem, a inna ogrywać po raz drugi bo bida na ich next gen systemie :lapka:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Nie grales w RDR?

Opublikowano

Xboty gorsze niż blachary xD jarają się że pograją w 6 letnią gre xDD sami się przyznaliście że na xszrocie nie ma w co grać.

Opublikowano

Jarango grą z 2006, wydaną na ngc, wii i teraz wiiu gdzie w bonusie musisz kupić figurkę jakiegoś kojota żebyś mógł zagrać w dodatkowym dungeonie

Opublikowano

Tak tak, wiemy. Cieszysz się mogąc wesprzeć twórców kupując przeterminowaną grę.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Te boty to niezłe chojraki. Żeby zapełnić jakoś miejsce w Xboxowym dziale, to albo dają tam tematy z grami multiplatformowymi (Unravel), albo z grami, które nie zostały zapowiedziane (Forza Horizon 3), albo grami, o których nawet ich kochany MS zapomniał (Phantom Dust).

Najlepsze że ostatnio najgorętszym tematem u nich jest temat Wstecznej Kompatybilności :pawel: Jeszcze niedawno robili bekę z klasyków PS2 na czwóreczce, a teraz robią wielki deal bo mogą zagrać znowu w RDR na Łoniaku XDDD Aż taka jest u nich bieda. Aż taka. 

Jakie to jest głupie....no ale figar w temacie, ma problem do darmowej wstecznej kompatybilność a sam gra w stare gry, xo i ps4 w niedziele na rodzinnej wycieczce sprawdzi na standach w markecie, hity x360 i ps3 dzisiaj odkrywa a jednocześnie drze ryja o wspieraniu branży.

Doom4 ogra w 2025   :kaz:

wiiu zdechło i nikt już o tym nie pamięta, więc chyba w główkę uciska, najpopularniejszy temat wiiu to Zelda TP HD która wygląda (pipi) obesrane z 3DSa. No ale figar już zwieracze rozchylone w gotowości na kolejnego kotleta od nintendo ;)

Opublikowano

Plują na niego, a on się jeszcze cieszy... :reggie:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Niczego więcej po lewaku Fujaro nie można się spodziewać.

Opublikowano

Penis Nintendo jest przynajmniej należycie nasmarowany gładziutkim gameplayem, bez chorób wenerycznych jak chuyowe dlc. Jestem na tak dla bezpiecznego, dobrego seksu analnego.

Opublikowano

Penis Nintendo jest przynajmniej należycie nasmarowany gładziutkim gameplayem, bez chorób wenerycznych jak chuyowe dlc. Jestem na tak dla bezpiecznego, dobrego seksu analnego.

o Jezu co ja czytam  :dynia:

Opublikowano

Czy to Ty?

huehuehue-o.gif

Opublikowano

o Jezu co ja czytam  :dynia:

to tylko figaro, on lubi byc ruchany w dupe

Opublikowano

To już jest szczyt wszystkiego

Te boty to niezłe chojraki. Żeby zapełnić jakoś miejsce w Xboxowym dziale, to albo dają tam tematy z grami multiplatformowymi (Unravel), albo z grami, które nie zostały zapowiedziane (Forza Horizon 3), albo grami, o których nawet ich kochany MS zapomniał (Phantom Dust).

Najlepsze że ostatnio najgorętszym tematem u nich jest temat Wstecznej Kompatybilności  :pawel: Jeszcze niedawno robili bekę z klasyków PS2 na czwóreczce, a teraz robią wielki deal bo mogą zagrać znowu w RDR na Łoniaku XDDD Aż taka jest u nich bieda. Aż taka. 

Klap rzucający się o to, że ktoś w dziale xbota dał temat o grze multiplatformowej, a sami zakładają temat do każdego kolejnego remastera za 300 zeta, to jeszcze nic... sami namiętnie pisują sobie w swoim dziale o multiplatformach Helldivers , The Shitness, Shenume 3, No Man's Sky, Firewatch i spóźnionym o 3 generacje last gaurdianie, ktory może wyjdzie jeszcze pod koniec życia trójnoga, a to tylko pierwsza strona działu!

pluje na was klapy 

w ogóle jaki zywy i pocieszny ten ich klaperski kącik, 3 januszy, włącznie z jetim piszą sobie w kilku tematach xD 3/4 z nich to multiplatforny, 1/4 to remastery, średniaki i z 3 zapowiedzi  

PS. Street Fighter 5 exclusive to playstation 4 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez gekon

Opublikowano

o Jezu co ja czytam :dynia:

to tylko figaro, on lubi byc ruchany w dupe

Jak 95% klapów.
Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Czy to Ty?

huehuehue-o.gif

Pamietaj Figaro, hejterzy gonna hejtowac!

WDgYVC3.gif

Opublikowano

Jak tam boty? Podobno wasze RDR okazało się błędem i musicie oddać w biedronie swoje kopie hahaha. Już widzę ten płacz i lament, a wczoraj jeszcze życie oddawali za ta grę.

Opublikowano

Błędy, to Ty masz w głowie.

Serio, śmiać się z BC, samemu nie mając nawet namiastki podobnej funkcji na swoim rumuńskim plastiku świadczy o mocnym niedoj.ebaniu i martwicy mózgowej.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Czy to Ty?

huehuehue-o.gif

Pamietaj Figaro, hejterzy gonna hejtowac!

WDgYVC3.gif

It's okay to be gay.

Opublikowano

Tymczasem Ubisoft rutynowo wyciągnął z szuflady ukochanego strapona z napisem "PC" i logiem smoka na nim :)

http://www.conowego.pl/aktualnosci/ubisoft-grafika-w-the-division-pogorszona-by-konsolowcy-nie-byli-poszkodowani-16475/

Przywykliśmy już, że po Ubisofcie można spodziewać się absolutnie wszystkiego i nie zawsze są to pozytywne rzeczy. W jednym z wywiadów przedstawiciel studia Ubisoft Massive stwierdził, że sytuacja w której pecetowcy mogli cieszyć się lepszą grafiką w The Division niż konsolowcy byłaby niesprawiedliwa.

Przedstawiciel studia Ubisoft Massive, odpowiedzialnego za grę MMORPG The Division, której premiera odbędzie się już w marcu, z rozbrajającą szczerością stwierdził w rozmowie z redaktorem kanału Team Epiphany w serwisie YouTube, że "byłoby niesprawiedliwym, gdyby wersja przeznaczona na komputery stacjonarne była wersją bardziej zaawansowaną graficznie od wersji na konsole". Dobrze przeczytaliście, oto jak wygląda "tolerancja" w świecie gier komputerowych w XXI wieku. :) Rozmowa dotyczyła silnika graficznego Snowdrop oraz jego ewentualnych możliwości i ograniczeń, które mogły rzutować na ostateczny wygląd gry na docelowych platformach.

Zastanawiamy się czy deweloper próbuje w ten sposób tłumaczyć konieczność zredukowania detali graficznych w wersji pecetowej ze względu na nieumiejętność poprawnego zoptymalizowania silnika graficznego, czy może faktycznie uważa, że niesprawiedliwym jest, żeby gra na bardziej zaawansowanych technologicznie urządzeniach wyglądała po prostu lepiej. Jeśli pamiętacie Watch Dogs Ubisoftu, pamiętacie też na pewno, ze gra prezentowała się w ostatecznym kształcie nieporównywalnie gorzej niż na zwiastunach.

Wypowiedź programisty Ubisoftu jest tym bardziej kontrowersyjna, że pracownik podkreślał wielokrotnie, że wersja na komputery osobiste to dla Ubisoftu zupełnie odrębny, opracowywany niezależnie temat. Przedstawiciel dewelopera poinformował także, że gracze konsolowi będą mogli zredukować poziom detali graficznych, aby gra funkcjonowała na ich konsolach nieco sprawniej... Oznacza to, że albo optymalizacja faktycznie kuleje, albo wydajność konsol nowej generacji z czasem pozostawia coraz więcej do życzenia, a deweloper pragnie zrobić wszystko, żeby płynność rozgrywki satysfakcjonowała każdego.

Ahaha, jak ja kocham Ubi za trzeżwe podejście do pc gaming'u i do branży :)

Nie rzuca się pereł przed wieprze. Konsole opłacają branżę. Im się więcej należy, a inni nie mogą mieć więcej. Proste, choć rycerzyki blachy mają jakiś kuriozalny problem w zrozumieniu tej zależności. No cóż, nie każdemu pisany intelekt ;)

Opublikowano

Najlepsze że ostatnio najgorętszym tematem u nich jest temat Wstecznej Kompatybilności :pawel: Jeszcze niedawno robili bekę z klasyków PS2 na czwóreczce, a teraz robią wielki deal bo mogą zagrać znowu w RDR na Łoniaku XDDD Aż taka jest u nich bieda. Aż taka.

Jakie to jest głupie....no ale figar w temacie, ma problem do darmowej wstecznej kompatybilność a sam gra w stare gry, xo i ps4 w niedziele na rodzinnej wycieczce sprawdzi na standach w markecie, hity x360 i ps3 dzisiaj odkrywa a jednocześnie drze ryja o wspieraniu branży.

Doom4 ogra w 2025 :kaz:

wiiu zdechło i nikt już o tym nie pamięta, więc chyba w główkę uciska, najpopularniejszy temat wiiu to Zelda TP HD która wygląda (pipi) obesrane z 3DSa. No ale figar już zwieracze rozchylone w gotowości na kolejnego kotleta od nintendo ;)

No ta zelda to beka. 150zl XD Za girsa na Xone dałem 100 zl w dzień premiery :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.