Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

To już jest szczyt wszystkiego

Te boty to niezłe chojraki. Żeby zapełnić jakoś miejsce w Xboxowym dziale, to albo dają tam tematy z grami multiplatformowymi (Unravel), albo z grami, które nie zostały zapowiedziane (Forza Horizon 3), albo grami, o których nawet ich kochany MS zapomniał (Phantom Dust).

Najlepsze że ostatnio najgorętszym tematem u nich jest temat Wstecznej Kompatybilności  :pawel: Jeszcze niedawno robili bekę z klasyków PS2 na czwóreczce, a teraz robią wielki deal bo mogą zagrać znowu w RDR na Łoniaku XDDD Aż taka jest u nich bieda. Aż taka. 

Klap rzucający się o to, że ktoś w dziale xbota dał temat o grze multiplatformowej, a sami zakładają temat do każdego kolejnego remastera za 300 zeta, to jeszcze nic... sami namiętnie pisują sobie w swoim dziale o multiplatformach Helldivers , The Shitness, Shenume 3, No Man's Sky, Firewatch i spóźnionym o 3 generacje last gaurdianie, ktory może wyjdzie jeszcze pod koniec życia trójnoga, a to tylko pierwsza strona działu!

pluje na was klapy 

w ogóle jaki zywy i pocieszny ten ich klaperski kącik, 3 januszy, włącznie z jetim piszą sobie w kilku tematach xD 3/4 z nich to multiplatforny, 1/4 to remastery, średniaki i z 3 zapowiedzi  

PS. Street Fighter 5 exclusive to playstation 4 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

No tak wy tam przeciez macie tak za(pipi)iscie o czym pisac... cztery czesci Gears of War i piec o Helo. A jesli chodzi o SFV... z waszym chu.jowym krzyrzakiem mozecie sie conajmniej posmiac ale nie dla psa kielbasa.

No i co wy tam jeszcze... jakies dwa platformowe indyki na raz, online o czolgach a 90% aktywnosci to wsteczna kompatybilnosc. Dobrze, ze wam chociaz ta jedynke Girsow odswiezyli, mozecie poczuc jak to jest pograc sobie w gre ktora sie lubi z lepsza grafa.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Te boty to niezłe chojraki. Żeby zapełnić jakoś miejsce w Xboxowym dziale, to albo dają tam tematy z grami multiplatformowymi (Unravel), albo z grami, które nie zostały zapowiedziane (Forza Horizon 3), albo grami, o których nawet ich kochany MS zapomniał (Phantom Dust).

Najlepsze że ostatnio najgorętszym tematem u nich jest temat Wstecznej Kompatybilności :pawel: Jeszcze niedawno robili bekę z klasyków PS2 na czwóreczce, a teraz robią wielki deal bo mogą zagrać znowu w RDR na Łoniaku XDDD Aż taka jest u nich bieda. Aż taka.

Jakie to jest głupie....no ale figar w temacie, ma problem do darmowej wstecznej kompatybilność a sam gra w stare gry, xo i ps4 w niedziele na rodzinnej wycieczce sprawdzi na standach w markecie, hity x360 i ps3 dzisiaj odkrywa a jednocześnie drze ryja o wspieraniu branży.

Doom4 ogra w 2025 :kaz:

wiiu zdechło i nikt już o tym nie pamięta, więc chyba w główkę uciska, najpopularniejszy temat wiiu to Zelda TP HD która wygląda (pipi) obesrane z 3DSa. No ale figar już zwieracze rozchylone w gotowości na kolejnego kotleta od nintendo ;)

No ta zelda to beka. 150zl XD Za girsa na Xone dałem 100 zl w dzień premiery :P

Jakbyś nie wiedział, że Nintendo od zawsze się ceniło - zwłaszcza u nas xDDD

Opublikowano

Mnie jeszcze czeka Horizon 2. Demko było mega - bardziej mi się podobało niż FM6. 

Opublikowano

FH > FH2. Liczę, że trójka będzie lepsza i nie znudzi się po przejściu całego turnieju. :reggie:

No i przydałby się OST na poziomie tego z jedynki.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

To już jest szczyt wszystkiego

Najlepsze że ostatnio najgorętszym tematem u nich jest temat Wstecznej Kompatybilności  :pawel: Jeszcze niedawno robili bekę z klasyków PS2 na czwóreczce, a teraz robią wielki deal bo mogą zagrać znowu w RDR na Łoniaku XDDD Aż taka jest u nich bieda. Aż taka. 

Klap rzucający się o to, że ktoś w dziale xbota dał temat o grze multiplatformowej, a sami zakładają temat do każdego kolejnego remastera za 300 zeta, to jeszcze nic... sami namiętnie pisują sobie w swoim dziale o multiplatformach Helldivers , The Shitness, Shenume 3, No Man's Sky, Firewatch i spóźnionym o 3 generacje last gaurdianie, ktory może wyjdzie jeszcze pod koniec życia trójnoga, a to tylko pierwsza strona działu!

pluje na was klapy 

w ogóle jaki zywy i pocieszny ten ich klaperski kącik, 3 januszy, włącznie z jetim piszą sobie w kilku tematach xD 3/4 z nich to multiplatforny, 1/4 to remastery, średniaki i z 3 zapowiedzi  

PS. Street Fighter 5 exclusive to playstation 4 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

No tak wy tam przeciez macie tak za(pipi)iscie o czym pisac... cztery czesci Gears of War i piec o Helo. A jesli chodzi o SFV... z waszym chu.jowym krzyrzakiem mozecie sie conajmniej posmiac ale nie dla psa kielbasa.

No i co wy tam jeszcze... jakies dwa platformowe indyki na raz, online o czolgach a 90% aktywnosci to wsteczna kompatybilnosc. Dobrze, ze wam chociaz ta jedynke Girsow odswiezyli, mozecie poczuc jak to jest pograc sobie w gre ktora sie lubi z lepsza grafa.

a nie wiem, nie wiem, xbox one taki sam badziew dla dzieci co podkąsola sony, tylko, że lepsza i z ciekawszymi grami

xD widzę też, że mendrek nayebany, w szale wskoczył w wir dyskusji wklejając tekst o tym jak ubisoft nie umie kodować i jakaś tam ich gierka będzie wyglądać tylko trochę lepiej na pierwszym-lepszym biurowym kompie niż na plastiku z biedry dla januszy

szach mat blacharze xD

Opublikowano

Lepsza 9 Forza nic kolejna średnia gra. Chyba, bo na PS4 dobry był tylko Bloodborne.

Opublikowano

No tak.

Coś jeszcze? Remasterów, które dają tylko tryb fotograficzny albo wycinają multi nie liczymy.

Opublikowano

Jest jeszcze ciekawe Until Dawn. Zawsze to jakaś odskocznia od tych wszystkich gierek open-world. 

Opublikowano

Boty mają podjarke jakimś sekundowym filmikiem z forzy horizon 3, żadne potwierdzone info, a oni już składają niewidzialne preoder hahaha.

Tak samo jak z RDR, zobaczyli jakiś obrazek że gra ma trafić do wstecznej, i już szturmem na alle drogo i biedronki.

Zaorac..

Opublikowano

W sumie nawet fajne jeśli chodzi o filmówki.

:)

Opublikowano

Resogun jest też bardzo dobry. Tak wiem, teraz jest już na Vitę i PS3. 

Opublikowano

Najlepsze że ostatnio najgorętszym tematem u nich jest temat Wstecznej Kompatybilności :pawel: Jeszcze niedawno robili bekę z klasyków PS2 na czwóreczce, a teraz robią wielki deal bo mogą zagrać znowu w RDR na Łoniaku XDDD Aż taka jest u nich bieda. Aż taka.

Jakie to jest głupie....no ale figar w temacie, ma problem do darmowej wstecznej kompatybilność a sam gra w stare gry, xo i ps4 w niedziele na rodzinnej wycieczce sprawdzi na standach w markecie, hity x360 i ps3 dzisiaj odkrywa a jednocześnie drze ryja o wspieraniu branży.

Doom4 ogra w 2025 :kaz:

wiiu zdechło i nikt już o tym nie pamięta, więc chyba w główkę uciska, najpopularniejszy temat wiiu to Zelda TP HD która wygląda (pipi) obesrane z 3DSa. No ale figar już zwieracze rozchylone w gotowości na kolejnego kotleta od nintendo ;)

No ta zelda to beka. 150zl XD Za girsa na Xone dałem 100 zl w dzień premiery :P

Jakbyś nie wiedział, że Nintendo od zawsze się ceniło - zwłaszcza u nas xDDD

Mnie najbardziej rozbraja że to jest gra która wychodzi na 3 stacjonarce N pod rząd :P

Mnie jeszcze czeka Horizon 2. Demko było mega - bardziej mi się podobało niż FM6. 

Dwie różne gry, obie najlepsze w swoich kategoriach.

Opublikowano

JEEEZUUU dawać FH3, teraz pewnie nie koszenie buraków ale kaktusów będzie  :obama:

Opublikowano

i ten zje,bany wilk xD

Opublikowano

>Śmieje się z xbotów, że używają darmowej kompatybilności wstecznej

>Sam czeka na płatny remaster gry, którą można dorwać na Wii i ograć na WiiU.

Edytowane przez tomzacz

Opublikowano

i ten zje,bany wilk xD

Przynajmniej zmniejszyli ilość łez do zebrania ;]

tomzacz, kim ty jesteś bo pierwszy raz cie widze

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

nintendo dobrze tresuje swoje pieski.

Opublikowano

Gra wydana na Gamecuba portowana na wii zeby ostatecznie sportowac gre na Wiiu. Nintendo takie dobre. No ale figurka ;D A podobno Sony i Microsoft odgrzewaja kotlety.

Opublikowano

niech mi ktoś znajdzie Dark Cloud 2 z ps2 za mniej niż 6 dyszek w HD to na ręcach będę nosił.

no ale 180 złotóweczek za Zeldę z figurka wilka zamiast 4 razy tańszej płytki z wii już spoko xD 

chodzi o to że nintendo mówi wam wcześniej że kocha?

Edytowane przez nobody

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.