Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

A Guerilla zaskoczy i zrobi taka epicką gre ze świetna fabułą że wam sie xboxy przegrzeją z zazdrości :Coolface:

Guerilla i epicka w jednym zdaniu. :rotfl:

No dobra ale ja nigdzie nie napisałem że ten horizon to będzie dobra gra, tylko że po co tam multi.

:hi:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

okaże się że te "ciche" są zyebane i za wolno odprowadzają cieplo i yebna szybciej niz jumbojety xd

Opublikowano

Co tam u Was klapki słychać? Rozumiem, że przygotowania do Sonyexitu idą pełną parą? :lol: Zbliża się właśnie Gamescom, na którym dostaniecie parę sążnistych kopniaków w Wasze lazurowe rzycie, a potem będzie już tylko gorzej i boleśniej :pirate: O tym,że grozi Wam rak nie muszę przypominać, albowiem wiecie co może grozić kiedy spożywa się kotlety smażone w głębokim tłuszczu.Jeśli jednak nie wiecie to zapodaję pierwszy z brzegu link do strony, która o tym mówi:

http://kuchnia.wp.pl/kat,1037879,title,Cala-prawda-o-smazeniu-w-glebokim-tluszczu,wid,16106947,wiadomosc.html?ticaid=115321

Także tego...spyrtalajcie póki czas :cool:  :lapka:

Masz na myśli Halo-Forza-Gears of War? Rzeczywiście sonyexit grozi rakiem, nie róbcie tego :gayos: xd

Opublikowano

Od kiedy Brak Multi to jest jakis problem?

Ja tam sie ciesze, bo wole samotne granie. Bardziej wtedy sie wczuwam w historie.

Opublikowano

okaże się że te "ciche" są zyebane i za wolno odprowadzają cieplo i yebna szybciej niz jumbojety xd

yebnie to yebnie - jak padnie to poczekam na slimke i zostanę tylko z xo oraz handheldami. 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

no ale jak ci developerzy ligi rakietowej mogli przewidzieć, że to tak nagrzeje szroty jeśli devkity PS4 są ogromne, aluminiowe i dobrze chłodzone?

KgIbZU.jpg

KLAPY SPÓJRZCIE PRAWDZIE W OCZY - WYRUCHALI WAS

Edytowane przez Wieslawa

Opublikowano

Ja swoim telefonem zmierzyłem hałas na poziomie 72db. To jest już hardcore nie do zniesienia i nawet ze słuchawkami na łbie słychać wycie wentylatora  :P

Dawno temu jak pisałem o wyjącej jak odkurzacz PS4 to klapy twierdziły, że to kłamstwo i nie ma takiej możliwości by PS4 wyło podobnie jak pierwsze egzemplarze X360. A jak już tak hałasuje to ewidentna usterka i jednostkowy przypadek xD

Mam nadzieję, że za dwa/trzy lata jak już warto będzie znowu kupić PS4, będzie już jakaś wersja, którą będzie można kupić w ciemno i nie będzie loterii i wymieniania po 3/4 razy sprzętu by trafić na w miarę cichą jednostkę.

Ja póki co jestem skłonny twierdzić, że cicha PS4 jest jednostkowym przypadkiem.

Moja pierwsza sztuka też wyła jak odrzutowiec i padła po 20 dniach. Sklep wymienił mi na nówkę i wycie jest dokładnie na takim samym poziomie jak na poprzedniej konsoli.

Brat zakupił swoja sztukę i to samo - poziom hałasu identyczny dokładnie w takich samych sytuacjach (powtórki w PES 2015, deszczowe wyścigi w CARSach, scenki filmowe w TR DE itd.). Najgorszym stresem dla konsol jest jeszcze dodatkowe wejście w XMB... wtedy wiatrak osiąga chyba kres swych możliwości i leci na max.

Ja swoją konsolę postanowiłem rozbebeszyć olewając tą śmieszna gwarancję Sony, bo konsola pewno wróciłaby po długim czasie nie naprawiona, a w bonusie zamiast jakiegoś darmowego kodu na plusa dostałbym zniszczoną obudowę  :P .

Pierwsza wymiana pasty na Zalman STG1 nie przyniosła żadnych rezultatów. Ba! konsola wchodziła na wysokie obroty nawet w samym XMB bez żadnego obciążenia.

Teraz wymienię pastę na Arctic MX-4 i dodatkowo zmienię termopady na kostkach RAMu.

Bracki boi się utraty gwary i jego sprzęt leci na serwis. 

Opublikowano

czyli kupujac ps4 po jakims czasie poza operowaniem rozdzialkami i frameratem, terminami ambient occlution, crushed black, frame pacing - otrzymujemy fachową wiedzę instalacji radiatorów, marki pasty do zębów serwisanta oraz dodatkowe ogrzewanie pokojowe

i pomyśleć że do tego mogły by być jeszcze jakieś gry to już w ogóle :obama:

Opublikowano

Ja tam sie ciesze, bo wole samotne granie. Bardziej wtedy sie wczuwam w historie.

No to Horizon nie jest dla ciebie. :kaz:

Opublikowano

Duży hałas to dla mnie argument przemawiający o tym, żeby sprzętu nie kupić. Nie ma nic gorszego niż wyjące plastiki podczas zabawy. Pół biedy, jak wyje, gorzej jak podczas tego jeszcze chodzi po pokoju. Nie ma mowy, żebym kupił PS4 do czasu wyjścia wersji Slim.

Opublikowano

Jestem przerażony, czyli od czasów psxa z padającym laserem sony po tylu latach w swojej konsoli dała kilka ramów więcej i procek pasujący do 15letniego kompa biurowego

Pamiętam jak i ja płakałem jak mi padł psx, potem ps2:(

Opublikowano

No to Horizon nie jest dla ciebie. :kaz:

Edytowane przez Welna

Opublikowano

A Guerilla zaskoczy i zrobi taka epicką gre ze świetna fabułą że wam sie xboxy przegrzeją z zazdrości :Coolface:

Guerilla i dobra epicka gra...

2pzll5u.gif

Opublikowano

Boze jak tak czytam o tych PS4 to mnie aż trzęsie z przerażenia.

Pamiętam jak wybrałem się do sklepu po nadkonsole czytaj XboxOne i okazało się że musze poczekać dzień bo na sklepie nie mieli GTAV na oniaka.

Spojrzałem na zestaw PS4 z GTA i przez ułamek sekundy chciałem to kupić,serio tak pomyślałem...

Jak duży to by był błąd to głowa mała,uzerał bym sie teraz z wyjacym sztrotem,radosnym "serwisem" który juz powoli staje się legendą,zalewem remasterów gier które nawet na ps3 wisiały mi zwiędłym klafiorem toną indyków z NESa i klapiszczami które niedopuszczaja do świadomości że dali sie ruchnąć Sony i kupili chińska zabaweczke dla każuali grajacych w grafike.O rozlatujacych sie działajacych 4 h padach i braku gier nie wspomne.

A teraz idę sobie odpalić najlepszą konsolową wersje wieśka bez obaw ze granie w pomieszczeniu majacym +25*C skończy się odlotem albo spaleniem konsoli która o zgrozo jakimś cudem zdominowała rynek. :reggie:

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

Guerilla i dobra epicka gra...

Jeszcze zabawniejsza jest ta wzmianka o świetnej fabule. GG i fabuła? XD XD

Opublikowano

Killzone 1,2, liberation to bardzo spoko gry szczególnie ta ostatnia, no i jeszcze zrobili fajną szczelanke w wietnamie na ps2 ale nie pamiętam nazwy coś tam shock.

pawcio, a teraz sprawdź kiedy wyszły te gry, a co wypluli ostatnio.

Poza tym te gry nigdy nie były dobre fabularnie, a skoro robią rpg to zgadnij co jest najważniejsze w tym gatunku. :reggie:

Zaraz przyjdzie nobody i cie postawi do pionu, z jednym kolesiem od fallouta i dwóch od wiedźmina xD

Opublikowano

jak expert z tym ze tworcy pgr'a zrobili drivecluba a sie okazalo ze to jeden koles i ze odpowiadal za pompowanie kół do kosiarki na trawniku przed siedzibą xd

Opublikowano

czyli kupujac ps4 po jakims czasie poza operowaniem rozdzialkami i frameratem, terminami ambient occlution, crushed black, frame pacing - otrzymujemy fachową wiedzę instalacji radiatorów, marki pasty do zębów serwisanta oraz dodatkowe ogrzewanie pokojowe

i pomyśleć że do tego mogły by być jeszcze jakieś gry to już w ogóle :obama:

Dorzuciłbym samoreczne serwisowanie pada oraz głęboka wiedzę na temat działania dysku twardego oraz terminów takich jak odbudowa bazy, czyszczenie cache, safe mode. Prawie jak pc, a dodaj do tego klapy, które wszędzie liczą framerate i resolution to wychodzi na to, że to zakamuflowana opcja blacharska.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

SF V - marzec 2016

Shenume - kiedyś, nie szybciej niż końcówka 2016

Killing Floor 2 - 2015

Soma - 2015

The Talos Prin(nene)le - TBA

NMS - TBA

Proszę Cię :reggie:

Gears of War 1 Remaster - sierpień 2015

Forza 6 - wrzesień 2015

Halo 5 - październik 2015

TombRaider - grudzień 2015

Z litości przemilczę paczkę 30 gier od Rare. Jesteś graczem, co wybierasz?

w 90% z tego zagram na PC :pawel:

Aha, bylbym zapomnial - to prawda ze klapy boja sie grac w rocket league, bo im sie konsola spali?

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

ale trzeba kupic titana za 7000zl a batman dalej nie dziala wiec odpada

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.