Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ale mu pojechałes :DDDDDDDDDDDDDDDDDdd

Opublikowano

Jeśli ci się tak Sony nie podoba to po co nabiłeś tyle platyn?

:dynia:

Edytowane przez amsterdream

Opublikowano

Ja (pipi)e co to za retoryka

Wbijanie trofikow nie rowna sie popieraniu Sony, co te klapy maja w glowach

Wytlumacze ci:

Gierki dobra rzecz

Polityka Sony wzgledem PS4 zła

Mam nadzieje ze pomoglem

Opublikowano

Velius jak ci się ps4 nie podoba to zrób lepsze.

Opublikowano

Jeśli ci się tak Sony nie podoba to po co nabiłeś tyle platyn?

:dynia:

Co z tym źródłem na temat sprzedaży SO? 

Opublikowano

Ciekawe czy wy byście zrobili lepszą konsole lamusy!11

Opublikowano

Wytlumacze ci:

Gierki dobra rzecz

Mam nadzieje ze pomoglem

Mimo wszystko dla mnie to jest jakiś kliniczny przypadek. Koleś non stop ciśnie po Sony i użytkownikach tej konsoli a sam napierdala platynę za platyną w chińskich grach z lolitkami "press x to jason":

Edytowane przez amsterdream

Opublikowano

no popatrz coż za przypadek, narzekam na mpk dzień w dzień, ale jezdze ich tramwajami i autobusami - powinno mnie się zamknąć w szpitalu dla obłąkanych chyba

Opublikowano

Wytlumacze ci:

Gierki dobra rzecz

Mam nadzieje ze pomoglem

Mimo wszystko dla mnie to jest jakiś kliniczny przypadek. Koleś non stop ciśnie po Sony i użytkownikach tej konsoli a sam napierdala platynę za platyną w chińskich grach z lolitkami "press x to jason":

Zamiast gadać o pierdołach może podzieliłbyś się tym jakie party złożyłeś w Wiedźminie. Wiesz, chciałbym zasięgnąć wiedzy prosa.

Opublikowano

On pewnie chciał mieć związek z płotką i romansowac z jaskrem, no ale polaczky mu nie pozwolili nie to co swoboda w grach rpg od EA pacman%2Bemoticon.png

Opublikowano

wyglada jak typowa gierka aaa czyli zwolenienia czasu, pełno znaczników na mapie 

Gdybyś wystawił nos poza retorykę CW i poczytał cokolwiek, to wiedziałbyś że regeneracja odbywać się będzie za pomocą znajdowanych surowców, a zwolnienia czasu to skill, którego używanie zablokuje dostęp do innego. No i hej dziwne że te same ficzery w Gyrosach, gdzie jednym klawiszem devi pokazują ci cel drogi i odnawiają zdrowie, podczas popierdywania za  murkiem, czy inny cinematic Max Payne 3, to już jest dla Ciebie ok.  :lapka:

i po raz kolejny generyczny setting w post apo swiecie, zieew, moze być i 100 na mc, ale i tak mnie nie rusza.

Generyczny setting, gdzie ludzkość funkcjonuje jak 10 tys. lat .p.n.e. , polując na wielkie, mechaniczne zwierzęta, zaprogramowane by zachowywać się jak ziemska fauna...

jim-carrey-liar-liar-oh-come-on-angry-it

Ps No i gdzie ty widziałeś na tamtej prezentacji jakiekolwiek znaczniki na mapie?  :teehee:     

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Wytlumacze ci:

Gierki dobra rzecz

Mam nadzieje ze pomoglem

https://www.youtube.com/watch?v=HAZNv9cnpjs

Tam sie wciska X zeby przewinac tekst, a nie zasadzic komus 20 hitowe kombo zeby na koncu wysadzic helikopter i cisnac nim w baze przeciwnika :kaz:

Po Sony cisne bo sobie zasluzylo wydajac twora jakim jest PS4. Dla mnie kliniczny przypadek to kazdy kto twierdzi ze obecna generacja konsol jest super :dafuq:

Opublikowano

Ech klapy, ten wasz wieczny optymizm, że słabe studio sklei wam dobrego exa. Ile razy to przerabialiśmy i ile razy spełniły się te wasze mokre sny? Pomijam osoby, które zachwycają się Orderami, tego się nie da tłumaczyć.

Jak się tak chwilę zastanowić, to w sumie dobrze kombinują w GG, bo zrobią duży, ładny świat (bo ładne gierki umieją robić) i że struktura będzie otwarta, to pewnie fani Ordera uznają, że "ale im wyszedł ten sandbox, ŁAŁ, patrz na tą grafę i jakie szczegóły". Kij, że gra będzie (pipi)owa. Tak czy siak, zawsze będą mieć tą swoją "różnorodność" (koronny argument, kiedy hajpowany tytuł okazuje się być gierką na 5-7/10).

Opublikowano

Ech klapy, ten wasz wieczny optymizm, że słabe studio sklei wam dobrego exa. Ile razy to przerabialiśmy i ile razy spełniły się te wasze mokre sny? Pomijam osoby, które zachwycają się Orderami, tego się nie da tłumaczyć.

Jak się tak chwilę zastanowić, to w sumie dobrze kombinują w GG, bo zrobią duży, ładny świat (bo ładne gierki umieją robić) i że struktura będzie otwarta, to pewnie fani Ordera uznają, że "ale im wyszedł ten sandbox, ŁAŁ, patrz na tą grafę i jakie szczegóły". Kij, że gra będzie (pipi)owa. Tak czy siak, zawsze będą mieć tą swoją "różnorodność" (koronny argument, kiedy hajpowany tytuł okazuje się być gierką na 5-7/10).

tak słabo że gdy przychodzi poczytać opinie największych krzykaczy poza CW, to  nagle jego gameplay w trybie pvp okazuje się nie taki słaby. Normalnie gorzej jak kryptogeje z fimów z Kevenem Spacey. 

dobrze że przynajmniej skończyliście już to pjerdolamento z przekupowaniem recenzentów, dzięki czemu z gry na +70% robiło się podobno +90%, wliczając w to jeszvcze pół tuzina naszych rodzimych serwisów i periodyków.

Opublikowano

O czym ty piszesz?

Opublikowano

Przepraszam bo może nie zawsze byłeś na bieżąco;

Krótki przegląd zasad funkcjonowania opinii botów o exach ps z ostatnich trzech lat CW:

Skrypt nr 1:

Jeśli ex ps otrzymywał śr. powyżej 80% - to dowód na to że była to słaba gra, bo większość recenzentów było przekupowanych

Skrypt nr 2:

Jeśli ex ps otrzymywał śr. poniżej 80% - to dowód na to że jest to słaba gra, bo sony nie stać już na przekupywanie recenzentów.

Skrypt nr 2 funkcjonuje jako uniwersalna odp. na wyniki exów ps4 poniżej 80% i wyraz kłopotów finansowych Sony, których nie stać już na przekupywanie mediów (np. 71% dla KZ:SF). Skrypt nr 1 funkcjonował przez cały okres VII gen. kiedy jeszcze nie miało problemów finansowych (np. 91% dla KZ2). 

Mam nadzieję że pomogłem.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Nodobody na bank będą znaczniki na mapie xD a co mnie obchodzi, że zwolnienie czasu to skill - rak gier aaa i tyle, zresztą gra rpg od guerilli jak to absurdalnie brzmi lol, rpg to tam bedzie drzewko skilli i czasem pewnie dwie opcje wyboru dialogu 

Opublikowano

@nobody - po co marnujesz czas? Lepiej w coś pograj.

Wieczna beka z GG, a poza T10 m$ ma tylko gorszych developerów :yao:

Opublikowano

nobody nie dorabiaj już ideologii exy na konsolach sony są słabe a dobre można policzyć na palcach dwóch rąk

ps4 

-bloodborne

ps3 

-tlou

-demon souls

-journey

-kolekcja sotc&ico

-wipeout hd

vita

persona 4

dangany 

od biedy gravity rush

także ten bez tryhardu

Opublikowano

Czuję nadchodzącą dyskusję o Uncharted 2.

Opublikowano

nobody nie dorabiaj już ideologii exy na konsolach sony są słabe a dobre można policzyć na palcach dwóch rąk

ps4 

-bloodborne

ps3 

-tlou

-demon souls

-journey

-kolekcja sotc&ico

-wipeout hd

vita

persona 4

dangany 

od biedy gravity rush

także ten bez tryhardu

Akurat Vita i ps3 ma dużo więcej exów :P Faktem, że na ps4 jest bieda - nawet większa niż po 2 latach od premiery ps3 w US, a przecież ta konsola dostawała wtedy taki hejt za brak tytułów na wyłączność. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.