Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Ulubiona gra Yetiego 3/10 zaczyna być bojkotowana

Gracze narzekają na zbyt małą ilość atrakcji w trybie singleplayer w Street Fighter VCapcom odsądzany jest od czci i wiary w komentarzach i internetowych recenzjach użytkowników. Sprawdźmy jak ta "(pipi)burza" przekłada się na sprzedaż bijatyki...
W Japonii wg informacji zgromadzonych przez Famitsu oraz Media Create Street Fighter V sprzedał się w ilości ok. 40 tysięcy kopii.

http://www.ppe.pl/news/42068/gracze-bojkotuja-street-fighter-v-bijatyka-moze-miec-problem-ze-sprzedaza.html

Edytowane przez Salwador

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

RE5 zmęczyłem z  kumplem ale  to średniak(do tej pory pamiętam te nagrody za grę targów  E3-za co?) Jest to prostacka gra trochę bardziej zaawansowany house of dead. RE6 To  tumult pomysłów  i nieumiejętność Crapcomu wybrania kierunku w jakim  ma zmierzać seria.  Aby uratować resztki godności serii trzeba by ją zrestartować  z nowym teamem utalentowanych ludzi  ale na to  się nie zanosi.

Opublikowano

To smutne że najważniejszym tematem w Xboxie tego roku to GwG i wsteczna kompatybilność ;/

Opublikowano

Dla mnie git - RE4 Top 3 gier ever, mam na trzech platformach i dla mnie co generacje może wychodzić z troszkę podbitą grafą + 60 klatek. Oczywiście nie wyrucham się i kupie jak będzie promo, ale licze mimo wszystko na pudełko.

Na 100% nowa wersja RE4 nie będzie miała 60fps, musieliby przebudować silnik gry.

Opublikowano

No nie wiem, wersja Ultimate HD na PC ma 60 klatek na sekundę. Inna sprawa, że przez to gra miała wtedy bardzo wysokie wymagania i zacinała się na większości komputerów. :/

Opublikowano

To smutne że najważniejszym tematem w Xboxie tego roku to GwG i wsteczna kompatybilność ;/

ważne że jest masa gier w przeciwieństwie do martwego tabletoszajsu od nintendo, następna porażka w postaci NX w drodze, jak to się mówi do trzech razy sztuka, może tym razem się uda?  ;)

Opublikowano

PC> długo, długo nic>Nintendo>>>Microsoft>>>głód w Afryce>Palstajszyn

Opublikowano

ważne że jest masa gier

Zapewne kazdy posiadacz Ona marzyl, by kupic nowa konsole na ktorej bedzie mogl ogrywac gry z 360tki w 20 klatkach.  :teehee:

Opublikowano

No nie wiem, wersja Ultimate HD na PC ma 60 klatek na sekundę. Inna sprawa, że przez to gra miała wtedy bardzo wysokie wymagania i zacinała się na większości komputerów. :/

Poważnie? 60fps ma ta gra bez żadnych modów? 

Opublikowano

Ciebie Izi to chyba za młodu trzymali w jakiejś klatce, że tak ciągle wracasz do tego tematu...

Tłumaczyło by to w pewnym stopniu Twoje obecne zachowanie, ale może nie będę rozdrapywał tej traumy, którą jak widać ciągle przeżywasz.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

yup

https://youtu.be/3waXAcZibpI?t=76

Opublikowano

yup

To miłe zaskoczenie, nie spodziewałbym się tego po Capcomie. 

Opublikowano

yup

zjak się nie mylę to problem  był z QTE  po ponoć przy nie których nie dało sie wygrać ( bo ich nie dostosowali do 60fps)

Opublikowano

Nie wiem jak ty ale ja nie udzielam się w tematach gier które wyjdą za x miesięcy. Na podforum xboxa użytkownicy rozmawiają o tym co teraz a na podforum ps4 większość dywaguje i podnieca się gifami. Ja mogę porozmawiać w temacie u4 jak gra wyjdzie i zagram tak samo w temacie qb. Po (pipi) tracić czas na czcze dyskusje.

Wiem ty jesteś świetnym teoretykiem. wypowiadasz się w tematach wszystkich gier przed premierą i jak yeti potrafisz stwierdzić co będzie hitem a co nie. Niestety my maluczcy nie mamy tych zdolności i wpierw musimy w coś zagrać aby to ocenić i o tym rozmawiać :)

Opublikowano

Gifaro ledwo wychylił główkę i już zaorany. :banderas:

Opublikowano

jeszcze bym lyknal to co pisze blantman gdyby serio te tematy zyly po premierach, a tam taka sama umieralnia przed premiera jak i po premierze, oczywiscie boty graja w gierki i nie maja czas na forum i pisanie o gierkach, a miliony postow w cw to za nich aplikacja na xone robi

Opublikowano

Ty akurat masz najwięcej do powiedzenia czy na Xone grają czy nie  :reggie:

Opublikowano

i chwala bogu, tej konsoli i jej spolecznosci to bym co najwyzej noge podal

Opublikowano

jeszcze bym lyknal to co pisze blantman gdyby serio te tematy zyly po premierach, a tam taka sama umieralnia przed premiera jak i po premierze, oczywiscie boty graja w gierki i nie maja czas na forum i pisanie o gierkach, a miliony postow w cw to za nich aplikacja na xone robi

Na ps4 miliony postów są przed premierą potem 90 % tematów umiera :). Patrz ile stron potraficie naklepać na podstawie trailerow i gifów od fanka:)

Opublikowano

Ogólnie po za  jakimiś  trudniejszymi grami ( dark souls jakieś rpg itd ) bądź mających aspekt  online( Dark souls  , GT SFV, GTA itd) to tematy zdychają raczej szybko . Bach bach parę podsumowań i potem tylko co jakiś czas  pytanie o trofełko czy osiągniecie. No chyba ,że gra ma głębie  ale w 8 Generacji raczej sie to nie zdarza:)

Opublikowano

Uncharted 4 to dopiero będzie miało głębię... :obama:

Opublikowano

Ty brałeś leki rano?

Opublikowano

Kazdy bot juz dawno ukonczyl te "arcydzielo"  :dynia:

Cala reszta pewnie podziekuje...

Opublikowano

Kazdy juz dawno ukonczyl te "arcydziela" :dynia:

Cala reszta pewnie podziekuje...

Biblioteka gier na PS4 w pigułce.

Edytowane przez Hum

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.