Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Przestańcie wkręcać biednego Fanka bo widać, że chłopak nie łapie i jeszcze później po nocach nie będzie spał.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 992,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Nie potwierdzone, ale chyba nie wierzysz, że Sony da Ci cokolwiek za darmo? :kaz:

Potwierdzone, przecież Blantman pisał

Opublikowano

Potwierdzone będzie dopiero jak Figaro o tym napisze. Sorry Fanek. :reggie:

Opublikowano

ALE PETARDA. MAM NADZIEJĘ ŻE WYJDZIE NA PC.

xD

Opublikowano

Moment zjednania się konsol ze steampatologią będzie kluczowym punktem wyjścia. Wygrana nastąpi gdy gracze konsolowi znów wykażą się solidarnością i wys*ają się na coś co w sumie kojarzy się z kiblem, albo za ich sprawą nastąpi zastrzyk śmierci resztkom zdrowego gamingu.

Spencer to teraz taki zawistny ch*jek, po tym jak mu nie wyszło na rynku konsolowym, to chce go zniszczyć. Nie pozwólmy mu na to...

Opublikowano

Ale czy ktos juz wyjasnil skad mlody konker wie ze tam jest kanapa? :obama:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Taki sam chwyt, jak ms pokazał kinect z tą babka co napisała coś na kartce, i przekazała temu dzieciakowi do tv... później projekt zaginął.

Kto, wie może się uda, już widzę to fapowanie przy wgraniu cw haha

Opublikowano

Taki sam chwyt, jak ms pokazał kinect z tą babka co napisała coś na kartce, i przekazała temu dzieciakowi do tv... później projekt zaginął.

Kto, wie może się uda, już widzę to fapowanie przy wgraniu cw haha

Project Natal. Fun fact, babka pomachala przed Kinectem pusta kartka xD

robiłem o tym seminarium na uczelni jak robiłem projekt zwiazany z kinectem :obama: 

Opublikowano

młody Conker ma oficjalnie najbardzie zyebany design postaci w historii 

Opublikowano

Hahahahaha

Ten conker

Ja pie.rdolę, żalosne MS, najpierw zabili Rare, a teraz gwalcą zwłoki

Opublikowano

Co to (pipi) jest xddddddddd conker wyglada jak ruda mrówka xD

a teraz bez CW ale będzie grane :fsg:

:(

Opublikowano

Jest mlody jeszcze sie wyrobi.

Opublikowano

Myślałem, że jak wkroczy Phil to się coś zmieni, ale nie, co ja pie.rdole, przecież to on był przedtem szefem first party, a więc to on zmuszaľ Rare do wypluwania tych gów.ien od 15 lat.

Boże. I dobrze że Xbox zdycha, niech spłonie.

Conker.... :(

Opublikowano

No szkoda tylko, że to jest tech demo na Hololens i tego nie robiło Rare, ale łotewa XD

Opublikowano

No szkoda tylko, że to jest tech demo na Hololens i tego nie robiło Rare, ale łotewa XD

Nic sensownego z tym IP nie zrobili od momentu zakupu Rare. Zrobili remaster, który cenzurował to, co grzeczne Nintendo pozwoliło zostawić na swej wersji, co samo w sobie jest bekowe.

Potem był ten (pipi)owy show na E3, gdzie możemy użyć Conkera w tym edytorze o którym nawet daddy zapomniał.

A teraz to. Gardzę.

Opublikowano

Nic sensownego z tym IP nie zrobili od momentu zakupu Rare. Zrobili remaster, który cenzurował to, co grzeczne Nintendo pozwoliło zostawić na swej wersji, co samo w sobie jest bekowe.

Potem był ten (pipi)owy show na E3, gdzie możemy użyć Conkera w tym edytorze o którym nawet daddy zapomniał.

A teraz to. Gardzę.

A wiesz geniuszu ile Sony ma kultowych IP i nic z nimi nie robi? I fajnie tego Crasha teasują od 3 lat, c'nie?

Opublikowano

No nie ma ale grać z fanami jakimiś śmiesznymi teasami to mogą? Rozumiem też, że Sony regularnie wypuszcza gry ze wszystkich swoich IP skoro Cię tak mierzi, że MS jakiegoś IP Rare nie wykorzystał.

Opublikowano

Po prostu Figaro ma ból dupy o dwie rzeczy - 1: conker nie nalezy juz do Nintendo 2: Nie ma nowej sensownej gry z conkerem.

A to, że go nie boli, że Crasha teasuja od lat, ze zamordowali Spyro to po nim splywa lekkim moczem bo juz przywykl do takiego traktowania przez kaza. 

Ew. wciaz jest w erze ps2/ps3.

Albo po prostu jest tępym klapkiem 

ale design młodego wiewióra jest ohydny. 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Czemu nie wszystko na raz? :kaz: 

Opublikowano

Nie inaczej.

Opublikowano

Po prostu Figaro ma ból dupy o dwie rzeczy - 1: conker nie nalezy juz do Nintendo 2: Nie ma nowej sensownej gry z conkerem.

A to, że go nie boli, że Crasha teasuja od lat, ze zamordowali Spyro to po nim splywa lekkim moczem bo juz przywykl do takiego traktowania przez kaza. 

Ew. wciaz jest w erze ps2/ps3.

Albo po prostu jest tępym klapkiem 

ale design młodego wiewióra jest ohydny. 

Nintendo z pewnością zrobiłoby z Conkera dobry użytek, tak jak robią to powiedzmy z Metroidem albo Star Foxem :) Pewnie też dlatego się pozbyli Rare razem ze wszystkimi ich IP :P

Opublikowano

Tylko nr 2. Na Nintendo jestem poprostu zły, że oddali tak utalentowaną ekipę. I to jeszcze firmie, która nie miała żadnego pomysłu na Rare

A Crash powstaje. Zobaczymy co z niego wyjdzie

Opublikowano

A Nintendo?

zdechło w 2006, po cichu i w zapomnieniu, auuuć!  

Steam na XO, w takie głupoty to tylko figar uwierzy jak mu cygan insajder na GAFie napisze.

MS który omija z grami Steama na PC daje konkurencyjną dla siebie apkę na XO xDDD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.